Přejít na výpis diskuzí
Batman: Arkham Origins - videorecenze
3.11.2013 | Lukáš Grygar
171 příspěvků
-
skvela hra, takmer rovnaka ako City, takze u mna minimalne 9/10. Ten bug s prepadnutim pod textury mesta som vobec nemal. Trosku mimo, ale na (mozno) pobavenie - video s vlozenym slovenskym dabingom http://www.youtube.com/watch?v=S91dJqWN3fE
-
-
Bud rad ze si ten bug s prepadnutim cez mapu nemal.....ja ano, ked som mal hru skoro dokoncenu....najhorsie ze bug sa po restarte stale opakoval a nezostavalo nic ine ako zahodit niekolko hodin hrania a zacat odznova....fakt na kolaps
pre istotu si uz savy zalohujem... -
-
to by som sa na tu hru vysral a nehral to odznova
-
-
-
Jedine co mi vadi je nemoznost dostat sa na najvyssie body mesta. Ale inak ... najppci.
-
Hra je to rozhodně kvalitní a předchozím dílům nedělá ostudu. Navíc pomalu vycházejí opravné patchy (do ventilace se konečně dá vlézt) takže naprostá spokojenost. Origin má v sobě vše dobré z předchozích dílů a pár lehkých novinek. Každý komu se líbil A. Asylum, A. City bude spokojen.
+Nový dabér pro Jokera je perfektní
PS: hru jsem hrál na PC a žádné špatné odezvy jsem si nevšiml
PS2: ani ty vaše bugy nechápu, hru jsem hrál v den vydání a za celou dobu jsem se nikam nepropadl *7* -
-
Ty jsi hrál na PC??? tomu nevěřim *1*
-
-
Samozřejmě, mám na steamu přes 50 her. Nikdy jsem neřekl půl slova proti PC platformě, jen mě štve arogance PC komunity.
-
-
Pro samy vztek "si nevidis do huby". *4* Urazis Komunitu, urazis i pc hrani na to pamatuj. *5*
-
-
Tak to ne, své PC mám moc rád. Jenže na PS3 hraji o trochu radši a když někde začnou pcčkáři urážet konzolisty je jasné že mě to namíchne.
-
-
-
-
-
http://youtu.be/xgVG1qg93lo?t=6s
Ne Gorrem -
už stahuju *4*
-
tretia hra s batmanom, tretikrat batman chudacisko otraveny.....to ako vazne pani scenaristi ? trosku originality to veru chcelo...
paci sa mi novy detective mod, po vsetkych ostatnych strankach je zial hra horsia ako arkham city, ale aj tak je to stale dobra zabava -
-
Tobě se líbí zrovna detective mod? Aneb slow-time event? Dojdi k červené šipce, podrž tlačítko, přejdi k jiné červené šipce, podrž tlačítko, drž tlačítko než se jinde objeví další červená šipka...každou vteřinu strávenou v detective módu jsem cítil, jak mi odumírají mozkové buńky.
-
-
Ano paci sa mi....paci sa mi ze je od minula ako jedina vec vylepseny (aj ked dokonaly nie je)....to ze to tam naznacuju cervenou sipkou, to uz je druha vec a strasna skoda (aj cisto detektivna LA noir naznacovala stopy, sice nie az tak napadne, ale Batman je zas akcna hra...), zial vsetky hry su teraz robene zamerne blbuvzdorne, aby si ju rychlo dohral, hlavne nikde nezakysol a kupil dalsiu hru....
-
-
-
Mno ptfuj.
-
Ani trochu nemám pocit, že bych si po prvním díle (2 sem ještě nehrál) chtěl tohle pořídit. Graficky nevim, recenzovaná verze je dost podprůměrná...ty souboje na mě působí bídně (všude mraky nepřátel a kvantita ubíjí kvalitu). Co se my naopak líbí je stylizace Gothamu a celková atmosféra..Jokerova dabéra bych ale vyhodil..málo peprný...
-
-
Sice jsem Origins ještě nehrál, ale pokud je to jako v City, tak ta kvantita je na tom nejlepší.
-
-
Jenze, tady je ji az presprilis uz se to blizi BF4, CODUm kde bylo 50x vice nepratel cim blize si byl konci, respawnovali se tak aby ses prostrilel az treba na 3-5pokus. Tady te to hodne unavi, nejlepsi je kdyz je pak Boss , ten je zase az na vyjimky celkem jednoduchej. *15*
-
-
Takže jich je víc než v City? No, CODy jsou střelnice. Batman má minimálně skvělý bojový systém.
-
-
To jo no, jenze ceho je moc toho... Kdyz je vice nepratel a Batman je v jejich oblezeni tak se nemuze tak rychle reagovat respkt, counterovat utoky a pak je to dost na nervy Zvlaste kdyz je jich nekolik "vln".
-
-
Právě, že například v Blackgate, kde je ta hromada vězňů, tak se counteruje nejlépe. Tam stačí jen stát, mačkat counter a kochat se tím baletem a jakmile se nabijou Shock Gloves, tak si užívat ten kosti drtící valčík.
-
-
-
-
-
-
tak som dočítal i psanú recenzi a opäť je to len znôška nezmyslov a autorovej neschopnosti a nie chyba v hre...to čo vyčíta súbojovému systému i poletovaniu v meste sa mi za celú hru ani raz nestalo. Asi nie je zvyknutý na gamepad po tých desaťročiach hrania na myši a klávesnici alebo mal nejakú sprasenú promo verziu, ktorá sa ale klasického hráča, pre ktorého je písaná absolútne netýka....
A jasné, že sa nebudem pokúšať omráčiť protivníka na zemi, keď pri mne stojí nepriateľ, ktorý ma neblokovateľný úder...lol...
a ten pind na súboje s bossmi, prosím??? lepšie aby človek lupou pohľadal....imho Batman nie je vôbec priamočiary, ale dosť opatrný v deji a váhavý...
jednoducho po Beyonde ďalší paškvil s neobjektívnymi výtkami...asi by to fakt chcelo novú mladú krv.... -
-
Vyskusaj sa preletiet v Arkham city a nasledne v Arkham origins, potom si mozes porovnat mnozstvo zachytnych bodov, pripadne vyskyty miest, kde sa batman nezmyselne zachytava, pripadne debilne odraza....asi tak to podla mna autor myslel....
architektura mesta v origins je prekombinovana, pritom zachytnych bodov je menej a koliznych viac, preto aspon mne nenavodzuje az tak dobry pocit z letu ako v city...
to same bossovia....vsetko tu uz bolo predtym, ibaze lepsie -
-
Boss fighty jsou v Originu lepší než v předchozích dílech. Konečně si Batman s bossy pořádně zabojuje i nablízko.
-
Vidis ako vystizne si to povedal - na rzdiel od autora recenzie.
-
Arkham Asylum az vyjde lepsi muzeme se dal bavit. *3*
-
-
Das si uz pokoj, ty Beyondem zklamany Slovensky hejsku. *4*
-
-
s českým trollom, čo nevie napísať jednu konštruktívnu vetu sa nemienim baviť....
-
-
Jestli mne povazujes za trolla , tak je to bezpredmetne na obou stranach, to same bych mohl rict i o tobe...
-
-
No sorry ale on na rozdiel o teba aspoň napísal niečo k veci .. Docvakáva ?
-
-
Doufam ze tobe, ano. *3*
-
-
-
-
-