Přejít na výpis diskuzí
Batman potkává svou nemesis ve strhujícím traileru na Arkham Knight
21.5.2014 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Hra vyjde 14. října na PC, Xbox One a PlayStation 4... Tak diky, moc za to ze uz vas stare konzole nezajimaji... hra by tam samozrejme jela - jenze je potreba zacit prodavat konzole NOVE ze? Je jedno ze jeste na podzim bude tak jen o par her vic... fakt dik.
Budu muset sahnout k pc verzi... jesteze mam gamepad. Idiocismus na druhou. *16* -
-
Jasne ze by tam "NEJELA" to by ju rovno mohli predavat na hociaku kalkulacku.
-
Já jim za to děkuju! Už mi leze krkem ta "podpora" starých konzolí stejně jako "HD" remaky teď na next-gen. Tohle se rozjelo až někdy v polovině cyklu PS3, kdy tam dělali HD remaky z PS2. Kdyby radši dali těm studiím šanci udělat novou ip nebo něco zajímavějšího než jen upscale... Jako kloubouk dolů jak Xboxu 360, tak i PS3, ale už je nechte. Byly tu dýl a tak bych je nechal důstojně odejít.
-
-
Tak mohli by udelat i "horsi" verzi pro majitele tech starsich konzoli... ja spise cekal ze jeste chvily vydrzi. Preci jenom PS2 se drzelo celkem dlouho. *4*
-
-
Zjisti si nejdřív fakta. Na PS2 vyšlo pár her, po uvedení PS3 na trh, které už byly přímo na ní v produkci a tak udělaly hezkou tečku na závěr. Být jako ty, tak by mohli dělat furt "horší" verze pro ty starší konzole a pokrok by šel do hajzlu.
-
-
No dobre no, ja to chapu ale proste to je trochu skoda... ale chapu to no.
-
-
-
-
Hra by tam samozřejmě jela? Ty jsi imbecil. A herní komp nemáš, jelikož jinak by jsi nebrečel nad tím, že není verze pro 8 let starý hardware. Dej si facku nebo alespoň přemýšlej, teď něco napíšeš.
-
-
Na Jacka nebuď hnusnej. Je jiný, než ostatní, ale není zlý *4*
-
-
Rust je místní kripl, nadává všem. To si nevybereš :-D
-
-
Místní kr|pl? No, dovol?!
-
-
-
*než
-
-
Takto debilne by sa RUST v zivote nevyjadroval :D
-
-
-
-
Arkham knight má podobný hlas jako Azrael z AA. Nemůžu se dočkat :PP mám všechny tři díly a první dva GOTY tohle bude můj jasný adept na hru roku :)
-
Jsem zvedav, kam zase priserou Jokera.....
-
-
Joker ve hře nebude... SPOILER!!! SPOLIER!!! Na konci arkham city zemřel. SPOILER!!! SPOILER!!!
-
přitáhnou novýho z vedlejšího vesmíru *4*
-
-
novýho z vedlejšího vesmíru? A to proč?
-
-
-
No jako na nového záporáka jsme zvědav... Už bylo na čase tam přidat někoho nového kdo bude batmanovi pořádně zatápět... :) (Jeho gear vypada opravdu luxusně :) nejprve jsem si myslel že to je novej obleček batmana pak jsme si všimnul že batma leží podním :D ) Komix by o něm mohl být taky :) To bude stejnej charismatec jako Deadstroke :D