Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joker ve hře nebude... SPOILER!!! SPOLIER!!! Na konci arkham city zemřel. SPOILER!!! SPOILER!!!
  • Arkham knight má podobný hlas jako Azrael z AA. Nemůžu se dočkat :PP mám všechny tři díly a první dva GOTY tohle bude můj jasný adept na hru roku :)
  • novýho z vedlejšího vesmíru? A to proč?
  • Jsem na stejné lodi pánové :)
  • Jasne ze by tam "NEJELA" to by ju rovno mohli predavat na hociaku kalkulacku.
  • Místní kr|pl? No, dovol?!
  • Takto debilne by sa RUST v zivote nevyjadroval :D
  • V případě Origins pochybuju, že bude GOTY edice.
    A pokud bude, tak ta správná, kterou jsem popsal níže - už jen kvůli tomu, že je tam Season Pass.
  • Mam to uplne stejne taky mam obe goty edice a cekam i na origins a tohle bude proste nehorazna pecka!
  • Jack1947
    No dobre no, ja to chapu ale proste to je trochu skoda... ale chapu to no.
  • Mám pocit, že je to robot naučený opakovat stále dokola jednu a tu samou věc :D Kam by se to asi mělo přesunout? To by se Batman nejdřív musel přestěhovat
  • Ronox
    Zjisti si nejdřív fakta. Na PS2 vyšlo pár her, po uvedení PS3 na trh, které už byly přímo na ní v produkci a tak udělaly hezkou tečku na závěr. Být jako ty, tak by mohli dělat furt "horší" verze pro ty starší konzole a pokrok by šel do hajzlu.
  • h0p3
    To ale už bylo známo od začátku, že to dělaj na nextgen. Pokud mě paměť neklame.
  • Já se tedy,opravdu těším mám arkham asylum goty a super a u arkham city goty mám nahráno kolem 70 hodin a prostě skvělé.Plánuju si koupit i goty edici arkham origins.Na tuhle hru se velice těším a pro mě je to adapt na hru roku.Snad to bude i ještě víc skvělé než to vypadá.
  • a nemohlo by to být někde jinde? začíná to být docela nuda
  • x_ander
    Rust je místní kripl, nadává všem. To si nevybereš :-D
  • kubi-wan
    Jednim slovem: KULERVOUCÍ!
  • Dildo_Vagins
    Tak znova. Gotham city, tam kde Batman bojuje proti zločinu, Arkham je součástí Gothamu. Už ?
  • Jack1947
    Tak mohli by udelat i "horsi" verzi pro majitele tech starsich konzoli... ja spise cekal ze jeste chvily vydrzi. Preci jenom PS2 se drzelo celkem dlouho. *4*
  • přitáhnou novýho z vedlejšího vesmíru *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit