Přejít na výpis diskuzí
Batman potkává svou nemesis ve strhujícím traileru na Arkham Knight
21.5.2014 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Já jim za to děkuju! Už mi leze krkem ta "podpora" starých konzolí stejně jako "HD" remaky teď na next-gen. Tohle se rozjelo až někdy v polovině cyklu PS3, kdy tam dělali HD remaky z PS2. Kdyby radši dali těm studiím šanci udělat novou ip nebo něco zajímavějšího než jen upscale... Jako kloubouk dolů jak Xboxu 360, tak i PS3, ale už je nechte. Byly tu dýl a tak bych je nechal důstojně odejít.
-
Ale ani Ledgerův (R.I.P.) Joker nezaostává. Svým hereckým výkonem zcela zastínil Baleova Batmana.
-
Jsem zvedav, kam zase priserou Jokera.....
-
aha *4*
-
Na Jacka nebuď hnusnej. Je jiný, než ostatní, ale není zlý *4*
-
nevím komiksy nečtu, jenom vím že toto už je snad 5 batman s titulem "Arkham"
-
Nanananananana Batman!
-
"kupříkladu při pasáži výcviku v Tibetu (či kýho šlaka), kde se protekční miliardář Wayne rozhodl stát samurajem pod vedením pana Neesona."
On chtěl hlavně bojovat proti "bezpráví" a ten jejich spolek bych spíš přirovnal k nindžům, než k samurajům.
Já tu trilogii beru jako alternativu k Batmanovi, třeba podle mě je Dark Knight Returns Part 1,2 mnohem lepší návrat Batmana jak v DKR a vůbec ten animovanej Batman ( seriály, filmy ) má podle mě mnohem blíž k tomu komiksovýmu než kterejkoliv film. -
Jj to se mi stává občas taky. :D
-
*než
-
Hra by tam samozřejmě jela? Ty jsi imbecil. A herní komp nemáš, jelikož jinak by jsi nebrečel nad tím, že není verze pro 8 let starý hardware. Dej si facku nebo alespoň přemýšlej, teď něco napíšeš.
-
To jsem řešil s Origins, nakonec jsem neodolal a koupil to hned.
-
Mě se zdá, že právě snaha hrát na vážnou nótu z toho nakonec udělala, podle mne, nepříliš dobrý film. Snahu autorovi neupírám, jen trpím neodbytným pocitem, že zůstal, takříkajíc "na půli cesty". Nový Batman má být uvěřitelný, realistický (doplňte si přívlastek, jaký chcete), ale právě v tomto bodě selhává na plné čáře. Už při sledování prvního dílu jsem zažíval roztodivné pocity, kupříkladu při pasáži výcviku v Tibetu (či kýho šlaka), kde se protekční miliardář Wayne rozhodl stát samurajem pod vedením pana Neesona. Takové klišé by se hodily do naprostého béčka anebo stylizovaného díla, jako od Burtona, ale tady? Rozhodně to nepůsobí realisticky, ani inteligentně. Herecké obsazení také nemohu hodnotit zrovna nejlépe. Pan Bale prostě nemá dostatečné charisma, kterým by dokázal vytvořit iluzi šarmantního milionáře. Zkrátka, abych zbytečně nezabíral místo, Nolanův Batman je dle mého skromného názoru, takový kočkopes, který ztratil kouzlo "pohádkového" Batmana, ale neměl dostatečné koule na to, aby šel cestou naprosté vážnosti. Jako letní blockbuster to ale nejspíš funguje a co víc si studio může přát.
Jo a jediným Jokerem pro mne navždy zůstane mistr Jack Nicholson (ten herní je však naprosto magnifique!) -
Sem si celkem jistej, že ten trailer sestříhal joker
-
Tak počkej až to vyjde GOTY a pak si to kup.
-
to Wally
Protože 你的陰道 -
Nemám slov.
Už se jen těším až na Steamu vykoukne cena a objeví se Pre-Purchase button. Jen tedy doufám, že neudělají tu samou prasárnu jako u AA a AC - a to sice tu, kde mám jednu normální verzi a GOTY edici. Nechápu, co je na tom těžkého udělat GOTY edici ve formě základní hry + DLC. -
Hra vyjde 14. října na PC, Xbox One a PlayStation 4... Tak diky, moc za to ze uz vas stare konzole nezajimaji... hra by tam samozrejme jela - jenze je potreba zacit prodavat konzole NOVE ze? Je jedno ze jeste na podzim bude tak jen o par her vic... fakt dik.
Budu muset sahnout k pc verzi... jesteze mam gamepad. Idiocismus na druhou. *16* -
Víš že Arkham je v podstatě severní část Gothamu ? Víš, tam kde Batman bojuje proti zločincům...
Blik ? -
proč?