Přejít na výpis diskuzí
Batman potkává svou nemesis ve strhujícím traileru na Arkham Knight
21.5.2014 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Příště to hoď do jedné reakce a né tří
-
Jo, Batman a Batman Returns ( kde je Catwoman mnohem lépe ztvárněná než v DKR a vůbec je zajímavější ) od Burtona byl na svojí dobu hodně dobrej. Batman od Nolana taky není vůbec špatnej, pitomost bych to nenazval, nicméně sem tam se ta trilogie snaží brát strašně vážně ( někdy až moc ), můžu doporučit videa na youtube od CollegeHumor - perfektní vystižení některých přehnaně rádoby-vážných scén. Taky by mi nevadilo kdyby se teď Batman pro změnu vrátil do staré komiksové klasiky.
-
a nebo http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20120326013440/batman/images/7/75/Insider_Powers.JPG
-
Nolan Batmana zvládnul skvěle, problém je v tom, že ty filmy vydělali tolik peněz, že se DC tý temný a drsný atmosféry nemůžou zbavit a cpou jí tam, kde nemá vůbec místo, pak vznikne taková nekoukatelná slátanina jako Man of Steel. Dálšího Batmana ve stylu Burtona bych si klidně dal, což se bohužel dlouho nestane. Možná až bude v budoucnu dálší nevyhnutelný reboot batmana tak se dočkáme.
-
Tak už to začíná, staré konzole utřou nos...
-
http://1.bp.blogspot.com/-6kezbh67-Sk/UCWPDnBapiI/AAAAAAAAHJ4/icufRAAxqxs/s1600/batmanandrobin12b+iron+bat+armor.jpg
-
Co Alfréd, třeba takovej Damian. Kterej byl celej dosavadní život učen nezabíjet, ale zničen ztrátou otce by se mu celá tahle filosofie rozsypala. A vy byste během hry rozhodovali co s dotyčným provedete, zabít/ušetřit. Což by mohlo mít nějakej zásadní dopad na vyvrcholení celé série (pokud je tohle konec). Jó to bych si zahrál, i když s chutí si zahraju i tohle.
-
Alfred se nezdá, ale dokáže bejt pořádnej badass když se do toho opře *1*
-
Pravda, na řadu by mohl přijít Innsmouth anebo Dunwich.
-
Hra roka - povedal by som, že toto je konečne pravý next-gen.
-
já bych se nezlobil, kdyby nás nechali řádit v tomhle *1* http://dailypop.files.wordpress.com/2012/05/batman-9_02-03_1000.jpg
-
nemohli by ten "Arkham" už opustit?
-
Což je škoda. Bylo by věru nečekané, kdyby Bruce natáhl brka v prvních pěti minutách a otěže převzal Alfréd.
-
Já bych byl raději, kdyby se filmový Batman vrátil k Burtonovské klasice. Nějak mě ta Nolanovská adaptace nevzala a přestože se mnou jistě řada lidí bude nesouhlasit, považuji jí za naprosto pitomou. Ovšem to je věcí názoru. Ačkoliv... na druhou stranu se jedná asi o nejlepší adaptaci komiksu za poslední dobu. Bohužel.
-
Novej filmovej Batman oblek (jestli to není fake) vypadá zajímavě, stejně tak auto bude asi fajn. Ale, kurník, kdyby filmovej Batman nosil tenhle oblek a řídil tuhle káru, tak bych se vůbec nezlobil *1*.
-
No jako na nového záporáka jsme zvědav... Už bylo na čase tam přidat někoho nového kdo bude batmanovi pořádně zatápět... :) (Jeho gear vypada opravdu luxusně :) nejprve jsem si myslel že to je novej obleček batmana pak jsme si všimnul že batma leží podním :D ) Komix by o něm mohl být taky :) To bude stejnej charismatec jako Deadstroke :D
-
Bruce nakonec stejně vyhraje
a proč?
protože je Batman! -
HAHAHA no more Hope, no more Ba..wait what ?!