Přejít na výpis diskuzí
Batman "uklízí" továrnu na chemikálie na záběrech videa z Arkham Knight
24.11.2014 | Petr Poláček
54 příspěvků
-
Vypadá to divně. Nebo už jsem asi starej :-)
-
Hmm, 2jka nebyla špatná např začátek v base a potom ta infiltrace té budovy toho šíleného doktora jen nevím no... trochu to bylo prázdné ale mínusy má i jednička např docela otravný sdouboj s jokerem nakonci. Origins měl zas nejvíce bossů tedy né že by oplývali kvalitou to ani ne... pak to zpečetil DLC takže tady není o čem mluvit.
-
Batman série je zatím asi jediná série, kde mi schéma "more of the same" vůbec nevadí. Stále to má zábavnou hratelnost, chytlavý příběh, dobrý postavy, hudbu apod., takže recyklace v tomto případě nevadí.
-
Nejde mi o to ti to vytmavit, jen to, co si napsal mi prislo absolutne zcestny, jako kdyby to psal nekdo, kdo ty hry vubec nehral nebo si vubec nevsimal pribehu a vubec mu nedoslo o cem to je...
Jednicka byla samozrejme original, ale me se libila daleko vic dvojka diky vylepseny hratelnosti a absenci ty dementni kamery, ktera me v jednicce mistama hodne stvala.
A Origins? Dementni kamera se na par mistech zase vratila, graple hook funguje obcas dost podivne, ale zase to plne nahrazuje ta kulervouci atmosfera.
Celkove nemam vubec strach z dalsiho dilu a mozna ani nebudu cekat na slevu na steamu, abych si ho zahral, uvidime... -
Jo hrál, a první díl byl nej 2 nebyl špatnej 3tí (prequel) no řekněme mohl bejt lepší. GJ i tobě že si mi to vytmavil.
-
Bude to přesně, jak ty říkáš, jen kombinace předchozích dvou dílů od Rocksteady. Mimochodem i ten Origins se pevně držel herních mechanismů a vše kopíroval. Akorát bude tento nový díl v lepší grafice a zase s pár dalšími vylepšeními. Pokud tě ani jeden díl nechytil, tak je zbytečné do toho chodit, ale pro mě jako fanouška naprostá nutnost :-)
-
Čo ja viem, ako hral som obidvoch batmanov od rocksteady, neprešiel som ani jeden diel a tak nedokážem posúdiť kvalitu týchto hier, ale mne jednoducho ani jedna hra nesadla, mimochodom origins som ani neskúšal po tom čo som si zopár recenzíí prečítal. No a tento arkham knight mi pripadá ako kombinácia asylum a city, čo pre zarytého fanúšika môže byť niečo úžasné no ja nad tým len mávnem rukou a možno si to v zľave alebo v nejakej výročnej goty edícií tiež skúsim, ale že by ma to nejako lákalo tak to sa teda nedá povedať.
-
nebo Superman trollující Batmana *1*
-
Hmm, teď aby to byla i taková paráda po herní stránce!!!
-
Sem zvědavej, kdopak je asi arkham knight, už ohlásili, že pod maskou není joker.
-
vypadá to naprosto fantasticky a rozhodně to předčilo všechna má očekávání, hlavně Batman je konečně naanimovaný tak jak si zaslouží a v tom obleku už nevypadá jak almara ale prostě....no prostě dokonale :-)
-
What do you see when you look at me, the child who's shoes you used to tie every morning, the teenager you drove to his first date?
-
Tonight will not be my end. But it will be theirs!
-
Hral si vubec nekdy nejakyho Batmana nebo zase jen placas svoje radoby osvicenecky nazory? Hratelnost z toho kouka paradni, rychlej sled akci je i ve hre a kosit vetsi mnozstvi celkem jednoduchych nepratel je prekvapive taky daleko zabavnejsi nez mit z kazdyho souboje bossfight... Suma sumarum zase si sem napsal dlouhej poste, kterej lidi neznaly veci akorat vydesi a lidi znaly rozesmeje. Good job!
-
Taky to mohlo vyjít tenhle měsíc místo těch blbostí Unity a FC4 a Cod
-
Třeba se tam objeví Bieberman a dostane přes držku *1*
Ber to ze srandy :-) -
ja videl jen miniaturní levely a tmu s deštem a lens flares everywhere zakrývající rozmazane textury
-
Vypadá to brutálně!
-
Jak to, že to vypadá jako nejlepší hra co kdy vyšla?
-
Batman je Batman škoda slov, nevím jestli to bude dobrá hra ale nějak neřeším, prostě všechno co je Batman, Spiderman a spol. mám rád a už přes 29 let to žeru, tohle američanům závidím (fancluby,atmosféra,komiksy atd) starší chlapy slintají u nových filmu a komiksů a všeho co se točí kolem Marvelu a Dc ... tohle nás přežije všechny a lidi to budou to hltat ještě mnoho generací