Přejít na výpis diskuzí
Batman "uklízí" továrnu na chemikálie na záběrech videa z Arkham Knight
24.11.2014 | Petr Poláček
54 příspěvků
-
Hardware nenažranec to nebude. Všechny díly byly doposud graficky hezké a dobře optimalizované, takže na nějaké GTX 760 to pojede podle mě úplně v pohodě.
-
Nevím to není moc moderní a na to by děti z mainstream vlny neletěli. Chceto pořádné... dělo. *3*
Navíc Batmobil používal už v Arkham Asylum... kdy jak? v nějaké vedlejší misi. -
Samozejmě je to dost subjektivní názor, ale tohle si představím pod pojmem Batmobil:
http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2012/07/batmobiles-throughout-history.jpg
Už Nolanův Thumbler byl dost na hraně, ale tohle už je opravdu tank...
Navíc Batmobil používal už v Arkham Asylum a v Origins byl rozsetavěný v Batcave *14* -
jj, to mě taky irituje, ale podle Rocksteady je kanón EMP a rotačák na gumový projektily... *7*
-
Hezké ale ale a to je to co se mi moc nelíbí hraje si to moc na efekt. Tedy rychlý sled akcí, hratelnost z toho nekouká nic moc, ani batmanův oblek se mi nelíbí to je nějaký cyborg? jo ale jinak ztoho batman kouká v minulých částí... suma sumárům - až na pár neduhů by to být zlé nemuselo ta kamera je taky např až moc na tělo.
Co bych si přál aby ubylo na kvantitě protivníků a byly kvalitnější, né že unaví hráče tím že mu posílají více a více blbounů aby pak nakonec do udolal nějaký kriplík. Batmobil dobré akorát ho chce vidět ještě za jízdy , na PC to bude podle mně hw nenažranec. Už se těší jak to nikomu nepojede. Zbytek těžko lze soudit z jednoho videa... hlavně at je to batman - Už máte předobjednáno? *2*
Ano, věci co kazí herní průmysl tedy dárky "zdarma, předobjednej ted a dostaneš Skin - postavičku... vYtvoříme si takové ty alibi kdyby náhodou se hra nepovedla, lidi předobjednají můžou nadávat až po koupi a koho to bude štvát? zaplácneme patchem (či patchy a jede se vesele dál)
Doufám že tohle nebude případ batmana... zatím tedy byly ostatní díly bez chyby tak proč si kazit reputaci. Beru to všeobecně - vím že to někteří tady tak mají. -
To je pěkný, že nepoužívá střelné zbraně, ale ty kulomety, granátomety a děla na tom Batmobilu tomu trochu protiřeční....
-
Slova batmobil a tank, to jsou synonyma, né? *2*
-
možná se to opakuje, ale funguje to dohromady daleko víc než Assassin.
-
To se mi na tom právě líbí, na Assassin´s Creed každý komentuje ten strašlivý stereotyp, u Batmana nikdo ani necekne a to se během tří původních dílů změnilo opravdu minimum a v podstatě hlavní postavy zůstávají pořád stejné, jen ten soubojový systém je vcelku povedený.
-
ta kamera je v soubojích tak nepřehledná, že je snad režíroval sám Nolan
-
U me asi nejocekavanejsi hra pristiho roku. Druhy je Witcher 3 a za nim GTA V.
-
Náhodou Batmobil co štráfuje je super.
-
Hrál sem jedničku, dvojka mne před koncem přestala bavit a trojka šla už úplně mimo, ale tak třeba se vytáhnou a nebude to furt na jedno brdo *7* .
-
Na posledního Batmana se hrozně těším, ale stejně bych si tam přál místo tanku Batmobil *13*