Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 1 betu hrálo přes 13 milionů hráčů (a málokdo hrál medika)
16.9.2016 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
A zrovna za medika jsem hrál nejvíc, jeho zbraně mi přišli dost fajn.
-
-
Já hrál taky za medika. Ta jeho fluska byla žalostná, na dálku slabá jak čaj, na blízko velký zpětný ráz že bylo lepší chargnout a vzít ho bajonetem. Na lékárny nikdo nečekal, málo kdo si mě vůbec zavolal na oživení protože bylo prostě rychlejší zhebnout a respawnovat se kde chce.
-
Já taky, na medicovi jsem začal a pak i skončil, mě se líbí semi-auto rifles víc než samopal co má rozptyl jak sprej..
-
tak to si robil chybu
-
-
Jen 10% mediků mě překvapilo. Medik mohl sám sebe velmi snadno a rychle uzdravit. Ty pušky sice nebyly zrovna atraktivní, ale díky uzdravování sebe sama vydržel na bojišti z pěšáků asi nejdéle. Nejméně efektivní třídou je dle mnohých support. Jeho gadgety jsou celkem k ničemu. Jen to ammo je dobré. Sniper mohl díky K-bullets likvidovat i tanky apod.
-
-
viděl jsem pár videií z hraní a k čemu medik, když je tam autoheal. Borec několikrát dostal HP pod 10 a za pár sekund už byl zase ok a to ani nemusel zastavit.
-
-
Proto je nejlepší hrat na HC serverech :)
-
-
A ideálně úplně jinou hru než BF *1*
-
-
Chvíli to trvá, rozhodně déle než v CoD a málokdy jsem přežil s fatálním zraněním bez medika.
-
-
Vsak sa respawnes, aky to ma zmysel v takej hre. Za jednu hru sa 100x respawnes
-
nevím jak je to v CoD, to pro mne skončilo s CoD:UA, co já si pamatuju, tak pokud byl někdo po souboji polomrtvý, tak dokud někde nesplašil lékárnu nebo k němu nedorazil medik, tak se nemohl nikde moc ukazovat.
-
-
-
-
BF1 vypadá luxusně a nevím co považovali z těch konzerv za lehký tank, ale to obrněné autíčko s kulometnou věží bylo naprosto bomastické... s dobrým řidičem a týpkem za kulometem člověk mohl nabrat killů jak nic...
sapík s bajonetkem byla nejlepší kombinace, hlavně ten charge je hodně efektivní v mnoha ohledech... prostě gameska jak vymalovaná... na ultra detaily navíc lepší jak realita... -
-
Vypada dobre ale je to brutalna arkada.
Ja som cakal nejake vyrazne zmeny pritom je to len preskinovany unreal tournament -
prober se už z té Discotéky *7*
-
-
pls--- zase se tu kritizuje za vlastní názor
-
-
Lehkej tank ten otocnou veci nahore.
-