Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 1 betu hrálo přes 13 milionů hráčů (a málokdo hrál medika)
16.9.2016 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
Proto je nejlepší hrat na HC serverech :)
-
Chvíli to trvá, rozhodně déle než v CoD a málokdy jsem přežil s fatálním zraněním bez medika.
-
Medika jsem hrál nejčastěji, spíše mě bavilo "uzdravovat" a běhat od jedné díry ke druhé než střílet. Support absolutně nudný, Attacker maximálně při čelním útoku na pozice nepřítele.
Beta mě mile i nemile překvapila. Rozhodně se to hrálo jinak a nebylo to hektické jako 3. a 4. díl. Spousta lidí se jakoby kryla a pálila na sebe přes překážky atd. Postup byl pomalý, maximálně když se útočilo na pozici, tak nasadit bodák, masku a hurá vyjít smrti vztříc.. Ale co mi nejvíce vadilo byla rychlost vozidel a mnohdy i množství vozidel, které nás prostě rozstřílely jenom svým počtem. -
A zrovna za medika jsem hrál nejvíc, jeho zbraně mi přišli dost fajn.
-
viděl jsem pár videií z hraní a k čemu medik, když je tam autoheal. Borec několikrát dostal HP pod 10 a za pár sekund už byl zase ok a to ani nemusel zastavit.
-
Jen 10% mediků mě překvapilo. Medik mohl sám sebe velmi snadno a rychle uzdravit. Ty pušky sice nebyly zrovna atraktivní, ale díky uzdravování sebe sama vydržel na bojišti z pěšáků asi nejdéle. Nejméně efektivní třídou je dle mnohých support. Jeho gadgety jsou celkem k ničemu. Jen to ammo je dobré. Sniper mohl díky K-bullets likvidovat i tanky apod.
-
Lehkej tank ten otocnou veci nahore.
-
BF1 vypadá luxusně a nevím co považovali z těch konzerv za lehký tank, ale to obrněné autíčko s kulometnou věží bylo naprosto bomastické... s dobrým řidičem a týpkem za kulometem člověk mohl nabrat killů jak nic...
sapík s bajonetkem byla nejlepší kombinace, hlavně ten charge je hodně efektivní v mnoha ohledech... prostě gameska jak vymalovaná... na ultra detaily navíc lepší jak realita...