Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 1 nabídne šest kategorií zbraní s možností jejich úprav
7.6.2016 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Zjednodušení úprav...
http://www.littlegun.info/arme%20allemande/luger/luger%20dwm%201918-05.jpg
http://media.liveauctiongroup.net/i/14676/14984771_1.jpg?v=8CFA110B9A869A0
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c5/f2/32/c5f232d696694dd6337ccac5c5b7f2f2.jpg
Tady máš tři verze prakticky totožné pistole v různých úpravách. Přidej k tomu oblíbené "skiny" a "vnitřní" úpravy (např.- vyčištěná hlaveň zbraně= + 4% k přesnosti střelby a máš docela dost úprav. -
A v BF4 je to co ? X verzí té samé útočné pušky nebo Y verzí samopalu. Doporučuji nějaká youtube kanál (třeba Inrange) kde rozebírají jaké zbraně se za druhé světové používali a zjistíš, že jich byla fakt tuna. On bude rozdíl mezi puškou co má zásobník na 6 nábojů co se tam ládují po jednom nebo třeba s modernějším zásobníkem na 20 nábojů.
-
FPS jsou tak oblíbené jenom kvůli jedné věci: tempo. Normálně jsem pro větší realismus ale tady? Koho by bavilo stát a přes celý bojiště střílet puškou?
-
vypadá to docela pěkně... naštěstí se tvůrci nesnaží o nějakou přehnanou realitu, jinak by to asi byla pěkná nuda...
-
Na to už tu odkaz je. Dokonce na stejné stránce.
-
konečně by mohli udělat dobré letecké souboje, např. jeden letí a ten vzadu obsluhuje kulomet nebo hází granáty na hráče, i bombardéry by tam mohli zahrnout
-
Nesmysl. V BF4 mám 50 miliard zbraní a stejně člověk používá maximálně 20 a to ještě přeháním.
-
https://www.youtube.com/watch?v=Ur8BOMuPMdE
Jinak proč v článku není toto video? Krátké, ale pořád lepší než tam narvat to staré:) -
To je sice pravda, ale jak sam DICE rekli, tak v mistech kde jde o hratelnost pujde dobova vernost stranou. Takhle to pusobi jak battlefront, kde je vsehovsudy asi 10 zbrani, to je na hru proste malo.
-
Ženevská konvence brokovnice vůbec neřeší.
To si pleteš s Haagskými úmluvami a tam šlo jen o některé druhy munice. -
Kdo se přece jen zeptal, dostal za odměnu špangle a 3 dny o chlebu a vodě. *1*
-
Přesně, o tenhle efekt se postarají sami hráči. *4*
-
Přes minové pole, pod rouškou denní ho světla? Mě přijde, že to je v současnosti taktika většina lidí u kterékoliv hry :-D
-
Dá se to jistě zlepšit, ale pořád lepší, než když budou všichni běhat se samopalem.
-
První světová válka byla mezi léty 1914 - 1918, už jen z toho musí být člověku jasné, že tam nemůže být tolik možností v úpravě a počtu zbraní. Spousta těch vojáků prostě vyfasovala uniformu, pušku a běž. Nikdo se jich neptal, jakej chtějí kalimátor, nebo skin na zraň.
-
Mám z toho pocit klonu BF4 a Battlefrontu. To zjednodušování (3 úpravy zbraně) se mi moc teda nelíbí, ani nějaké omezování něčeho. V BFku to funguje normálně - každý si může vybrat co chce, jen technika je omezena počtem nebo časem respawnu. Nikdy se nestalo, že by všichni měli jen "medika" s AK 12 protože je to "nejlepší". Je tam 64 hráčů, takže každý si vždy vezme co jemu vyhovuje, jak si to vytuní a nastaví si zbraň. Taky se nestává, že všichni maji snipera. Takový tým s železnou pravidelností vždycky prohraje, protože borců z NoVa Gaming zase tolik na světě není, že? :-) No ale nechám se ještě překvapit s čím zase DICE příště přijde. :-) Jinak zasazení do WW1 je super, z toho mám radost.
-
Jako BF4, až tak rozbitý?! Každopádně MP titul od DICE ne dřív než půl roku po launchi. Předchozí díly byli jasným poučením, tentokrát jim už beta testera dělat nebudu. *6*
-
Docela jsem zvědavý. Ještš by tam mohlo studio dát postavu nějakého tupého fanatického důstojníka, který byl měl možnost poslat libovolnou postavu hráče proti kulometu pod rouškou denního světla přes minové pole. *1* To by byla hratelnost.
-
Ty hry jsou moc realisticke a navic je delaji malo znama studia, proto je hraje malo lidi. Navic system RO taky neni dokonaly, zbrane si vybiraji rychlejsi hraci a kdo ma slabsi PC nebo se dlouho nacita, tak ma jen pusku. Kdyby se to po kole aspon nejak obmenilo a byla tam restrikce.
-
Bude to jako Battlefield 4. A Battlefront rozhodně není jako Battlefield.