Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 1 nabídne šest kategorií zbraní s možností jejich úprav
7.6.2016 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Mám z toho pocit klonu BF4 a Battlefrontu. To zjednodušování (3 úpravy zbraně) se mi moc teda nelíbí, ani nějaké omezování něčeho. V BFku to funguje normálně - každý si může vybrat co chce, jen technika je omezena počtem nebo časem respawnu. Nikdy se nestalo, že by všichni měli jen "medika" s AK 12 protože je to "nejlepší". Je tam 64 hráčů, takže každý si vždy vezme co jemu vyhovuje, jak si to vytuní a nastaví si zbraň. Taky se nestává, že všichni maji snipera. Takový tým s železnou pravidelností vždycky prohraje, protože borců z NoVa Gaming zase tolik na světě není, že? :-) No ale nechám se ještě překvapit s čím zase DICE příště přijde. :-) Jinak zasazení do WW1 je super, z toho mám radost.
-
-
Zjednodušení úprav...
http://www.littlegun.info/arme%20allemande/luger/luger%20dwm%201918-05.jpg
http://media.liveauctiongroup.net/i/14676/14984771_1.jpg?v=8CFA110B9A869A0
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c5/f2/32/c5f232d696694dd6337ccac5c5b7f2f2.jpg
Tady máš tři verze prakticky totožné pistole v různých úpravách. Přidej k tomu oblíbené "skiny" a "vnitřní" úpravy (např.- vyčištěná hlaveň zbraně= + 4% k přesnosti střelby a máš docela dost úprav. -
-
Zajímavé, díky, teď mám určitou představu jak by to mohlo vypadat ve hře.
-
-
První světová válka byla mezi léty 1914 - 1918, už jen z toho musí být člověku jasné, že tam nemůže být tolik možností v úpravě a počtu zbraní. Spousta těch vojáků prostě vyfasovala uniformu, pušku a běž. Nikdo se jich neptal, jakej chtějí kalimátor, nebo skin na zraň.
-
-
To je sice pravda, ale jak sam DICE rekli, tak v mistech kde jde o hratelnost pujde dobova vernost stranou. Takhle to pusobi jak battlefront, kde je vsehovsudy asi 10 zbrani, to je na hru proste malo.
-
-
A v BF4 je to co ? X verzí té samé útočné pušky nebo Y verzí samopalu. Doporučuji nějaká youtube kanál (třeba Inrange) kde rozebírají jaké zbraně se za druhé světové používali a zjistíš, že jich byla fakt tuna. On bude rozdíl mezi puškou co má zásobník na 6 nábojů co se tam ládují po jednom nebo třeba s modernějším zásobníkem na 20 nábojů.
-
-
Tohle je prvni svetova :) Ale v principu mas samozrejme pravdu. Treba Lebel a SMLE jsou obe desetirane (tedy lebel je spis 8+2) opakovacky, jenze Lebel ma trubicovy zasobnik, ktery se nabiji po jednom a SMLE nabijes pomoci dvou nabijecich pasku. Jinak samonabijeci zbrane pouzivali v trochu vetsi mire jen francouzi (i kdyz jen petirane), ale par dalsich prikladu se taky najde. Napr. rusky Fedorov je de facto vubec prvni utocna puska.
Zbrane v BF4 jsou skutecne dost genericke a spis jde o preference hrace, ktera zbran se mu zkratka vic libi a sedne mu.
-
-
Nesmysl. V BF4 mám 50 miliard zbraní a stejně člověk používá maximálně 20 a to ještě přeháním.
-
-
Kdo se přece jen zeptal, dostal za odměnu špangle a 3 dny o chlebu a vodě. *1*
-
-
A když hezky poprosil tak pak možná dostal na vachcimře vod profouse pár športek :-D
-
-
-
-
Beru to jako vítanou změnu, ale asi to bude jen reskin moderního battlefieldu, ale i tak je to zasazení velmi atraktivní. Nedávno jsem znoval dohrál první dva díly CoD a je to pořád stejně velká paráda. A např. poslední CoD ukázal, jak by taková WW2 mohla vypadat v novém enginu.
Já doufám, že CoD se taky sveze na vlně změny a vrátí se k tématu světových válek. Naposledy tu snad byl, Enemy Front, který byl o něco horší klon CoD. -
https://www.youtube.com/watch?v=Ur8BOMuPMdE
Jinak proč v článku není toto video? Krátké, ale pořád lepší než tam narvat to staré:) -
-
Na to už tu odkaz je. Dokonce na stejné stránce.
-
-
Odkaz je pokud vím pouze na stránky Battlefieldu, kde běží toto video v pozadí:) Navíc je lepší video umístit do článku, protože málokdo kliká na odkazy.
-
-
Myslel jsem tím, že už na to upozorňoval v diskusi jiný uživatel. Před cca 3 hodinama.
-
-
-
-
Reskin to může být maximálně z Battlefrontu, protože používá nejnovější engine Frosbyte. Což předchozí Battlefieldy nemají. A pičovat neustále o reskinu. To byl Hardline, který prakticky ani nikdo nehraje. Kdo chce reality, asi si spletl herní sérii.....Mimoto tu máte reálnou hru z WWI....
-
-
"Mimoto tu máte reálnou hru z WWI...."
*1* -
Jestli to bude reskin Battlefrontu, tak ještě lepší. *15*
-
-
vypadá to docela pěkně... naštěstí se tvůrci nesnaží o nějakou přehnanou realitu, jinak by to asi byla pěkná nuda...
-
-
přesně tak, prvoci si žádají "zábavu" :)
-
-
Nikdo nemohl čekat historicky nebo takticky přesnou hru. Na simulaci masy nenátahneš. Jenom bych rád, aby zvolili přijatelný kompromis pro všechny. Jak pro hráče který se ve věci orientuje, tak i pro někoho, kdo si chce jenom sednout a bez jakýkoliv znalostí si zahrát. Měli by to rozdělit, třeba jak to má Red Orchestra, realism a arcade mod. Ať si každý přijde na svoje.
-
-
To přišlo až v RO2 tuším a co si pamatuju, byl to spíše pěkný průšvih. Řekl bych, že to lépe řeší mody, většinou si s tím lidé vyhrají a je tam větší předpoklad, že to bude dobrý, než když to dělá původní vývojář hry. Což je trošku paradox :)
-
-
ano, proto normální lidi hrají hry, protože chtějí zábavu... že je zde nějaká banda "hardcore" hejhulů, co celou svou podstatu a existenci upnuli na dosahování úspěchů ve fiktivní hře je smutné, ale mě to nijak netrápí... naštěstí si nemusím nic dokazovat hraním her na hardcore a učením se milionu kláves a kombinací v simulátorech...
-
-
Nikdo od toho simulaci nečeká.
-
Podle tvych dosavadnich vyplodu to vypada, ze te ta banda nejen trapi, ale ze ses i rozhodl proti ni brojit.
-
A nebo si nic nemusí dokazovat, ale prostě je to tak hrát baví. Stejně jako další baví jednodušší hry a nebo dokonce obojí. Ale Battlefield si nikdy na simulaci nehrál, tak nevim proč by s tím měl začínat teď. Prostě zábavná střílečka v kulisách první války, nemá cenu v tom hledat něco víc.
-
-
-