Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 1 představuje část svého vozového parku v čele s tanky a letadly
12.8.2016 | Aleš Smutný
33 příspěvků
-
Doufám, že redakce bude mít koule na to, aby hře dala max 6/10. Jediný plus tý hry bude audiovizuální stránka. To samý FIFA. Ta jestli dostane vyšší známku než 6/10 tak se mi potvrdí pochybnosti o nestrannosti.
-
Těšim se, ne že ne *14* Ted, už jenom zjistit jestli plánujou něco jako season pass anebo ten debilní premium user styl a počkat na nějakou kompletní edici. A hejtři ať se klidně uhejtujou *3*
-
-
season pass je spása z nebes a premium je debilní, všiml sis vůbec že je to víceméně nymlych to stejný akorát pod jiným názvem ty inteligente?
-
-
Za prvy season pas obashuje ciste "jenom" prislib materialu, kdezto premiam z tebe udela hrace "vyssi kategorie", ktery nemusi tak dlouho cekat ve fronte pri prihlasovani do hry. Tak si to priste nejdriv zjisti, nez budes nekomu nadavat ano sluniucko moje ? *3*
-
-
-
no jo, je to bomba. uz se tesim.
-
Tank be problému projede domem snadněji než nůž máslem, bum bum aspon to tam hezky bouchá *1*
Na druhou stranu takhle hezky arkádový druhá světová vypadá i celkem hezky na pohled při hraní . by to mohlo bejt trochu problém ( i když ne pro hráře BF3,-3,5) ty tam budou jako doma.
Jo, to bude legrace grace, tak aspon tam bude reálné i když přehnanené požkození. Takže zase prr že by tank si neporadil s ohrádkou - letadala v WW1/2 ale manévrovatelná byla byla lehká a snadno se dalo piruety a různými otočkami ve vzduchu zbavit nepřítele. Jsem zvědav na kampan to bude taky bžunda třeba nee *12*
Koni nic ? aha nebude to možná součást nějakého až třeba ( v budoucnu ) macatého DLC ? to by tak sedělo. -
-
Nejde to po tobě ani přečíst, ty chytrolíne. Vrať se do první třídy základky, do druhé tě pustili moc brzy.
Není to druhá světová, ale první.
Až si to zahrajeme, můžeme kritizovat.
-