Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 1 překročil hranici 20 milionů hráčů - na Gamescomu chystá EA oznámení nové edice
31.7.2017 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Je to dozajista uspech pro podilniky ale kdovi kolik z tech hracu hru po par hodinach odinstalovalo a kolik lidi je soucasne online. I kdyz tohle jsou zase informace, ktere podilniky nemusi zajimat. Tem jde hlavne o to namastit si kapsu.
Podle zbezne nalezenych udaju hraje Bf1 soucasne priblizne 100.000 hracu na vsech platformach co je krasnych 0.5 % hracu kteri si hru koupili. Naproti tomu Playerunknowns Battlegrounds ma tuto hodnotu na 8 % a hru hraje soucasne pul milionu hraco. Pro porovnani stejne mnoztsvi hracu jako Bf1 ma i umirajici H1Z1. Zaver si udelejte sami.
P.S. je mozne ze jsem se ve vypoctech zmylil protoze matika neni moje silna stranka a nechce se mi to kontrolovat. -
-
Ale to je v dnrsni konzumni spolecnosti uplne normalni vec, lidi si neumi hry uzit. Ja hraju BF od vydani a naprosta spokojenost, lepsi multak jednoduse neni.
Atmosfera bojiste je proste neskutecna, navic mod frontlines je uplna pecka -
-
Atmosféra čeho? S válkou nemá nic společného.
-
-
Atmosfera bojiste, rekl to jasne. O tom jak se hra podoba nebo nepodoba valce rec vubec neni, ale kdyz uz o tom mluvis, tak ano, samozrejme ze s valkou nema nic spolecneho, to snad vi kazdy. Vyobrazeni valky je zde takovy, aby to bylo zabavny a clovek si rekl, ze to je narez. Nikdo nema zajem o simulaci pravy valky, kde vystrelis jednou za tejden.
-
-
A nejenom kde vystřelíš jednou za týden, ale vystřelíš jednou, pak tě někdo zastřelí a hru si musíš kupovat znova, protože game over.
-
-
-
-
*15*
-