Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Napiš sem specifikace pc, protože to bude možná ramkama a v odebrat programy to nejde odinstalovat více lidem tak to skus přes originální DVD nebo se to dá odinstalovat na originu ale to nevím na 100%. Jinak pokud ti to nepomůže napiš třeba na ea support.
  • Napiš sem specifikace pc, protože to bude možná ramkama a v odebrat programi to nejde odinstalovat více lidem tak to skus přes originální DVD nebo se to dá odinstalovat na originu ale to nevím na 100%. Jinak pokud ti to nepomůže napiš třeba na ea support.
  • Battlefield 3 je velice návyková a zábavná hra. Ale, jak tu řeší níže, potýkám se s problémem profi hráčů. Někdy kdyý mám štěstí, tak si zahraju pohodově, udělám level za den a jsem spokojenej. Jindy nemám ani jeden úlovek ale jsem více než stokrát zabit. Zkrátka nemám čas té hře věnovat tolik, abych měl takový postřeh a skill jak říkáte abych se mohl postavit "profíkům" neboli dětem s těžce naučeným strojovým hraním. Když nemám čas hrát a zapnu to třeba po týdnu, tak nemám čanci vůbec a trvá než se do toho zase dostanu. Tím chci říct, proč tam nedali boty jako u starých battlefieldů... tam jsem si užil ábavy mnohem více.
  • Já bych to přeložil jako záložní zbraň - záložka.
  • Omlouvam se za OT ale mam s BF3 malej problem.Hra mi neustale pada treba hned po nacteni mapy.Rikal jsem si ze ji zkusim preinstalovat ale ona nejde odinstalovat.V Odebrat programy dam jeji odinstalci.2vterinky na obrazovce vidim "uninstaling BF3"a tim to hasne.nemate nekdo radu jak hru odstranit?Diky za info
  • haha, no a?
  • Muze byt, ja jen ze proste kdyz clovek potka snipera co ma v BF logu 13 500 killu s M-98 a presnost nekde (pro me) v zavratnych vysinach (+40%) tak si moc neuzijes.
    Server ma krasny nazev: [RFB] Destruktions | 24/7 Conquest | Noobs Welcome :)
    Nicmene i tady se naslo reseni, dostat se mimo LOS prislusneho snipera a uz jsem si i zahral :)
  • Spades
    Jako zbraň osobní ochrany (PDW) jsou v BF3 SMGčka, jinak souhlasím.
  • Spades
    Špatný překlad sidearm :D
  • haha trochu mesic zpozdeni ne ?
  • Nebo vedlejší nebo zbraň osobní ochrany ... vše lepší než ten doslovný příšerný překlad od autora, ano :)
  • zbran je po tvem boku, tedy pobocni :)
  • Nechci ti nejak kazit iluze o tvym elitnim sniper hrdinovy, ale vsechny killy s dlouhym dostrelem (2 km+) jsou predpripraveny. V BF3 neexistuje mapa, kde by bylo mozne behem standardni hry dosahnout strely na takovou vzdalenost (viz Wake Island, strela z letiste na letadlovou lod cca 1500 m).
    Pokud ta strela nebyla predpripravena, tak je jeste z dob, kdy se dal na dlouhy HS pouzit EOD bot.
  • Enclaw
    "poboční zbraní"? ehm.... CO?! nemyslel autor spíše příruční? *1*
  • Na to aby hraci na BF3 zanevreli neni treba "kanibalizace" on to spolehlive zvlada sam.
    Me nadobro znechutilo neustale opravovani jiz opraveneho a mezitim trikrat rozbiteho.
    BF3 uz davno ztratil rukopis DICE a stal se hrickou komuniny. Myslim ze kdyby se naslo dost lidi kteri by breceli po tancich v ruzove kamuflazi tak by je DICE nakonec do nejakeho patche pridali.
  • po pár hodinnách jsem se z Planetside2 bohužel vrátil zpátky k Battlefieldu
  • je třeba chvíly hledat, který mod ti padne TDM, CQ, AK, LargeQ, nebo snad 64Rush co se cheaterů týče, je to to sice problém, ale stačí hrát na PB serverech.
  • KronosDeret
    diky :)
  • KronosDeret
    to zas ne... ta hra je hodne o skillu, Rambovani nefunguje, a je jasny ze kdyz to nekdo hraje nonstop ze ma proste prevahu. Chtel sem rict, ze je to dobra hra, ale nedotazena.
  • Radioaktivni_surikata
    Je to tak. Cheateři jsou tak okatí, že je nejde nepoznat. Kill nesmyslnou zbraní z druhýho konce mapy, stovky zabití během pár minut, ideálně ještě před začátkem kola... Na nářky typu "nice wallhack" a "stop cheating you ***" nemá smysl reagovat. Holt je to zabugovaná hra, a tak klidně hráči trčí nohy skrz zeď, je při zalehnutí zlomenej do pravýho úhle a dělá stojku, i když z jeho pohledu vypadá vše normální, má půlku těla zabořenou do země... No a pak je tu typicky BF lag při udělování hitů. A do toho všeho když vlítne banda joudů a narazí na nějakýho lepšího hráče, tak je o zábavu postaráno *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit