-
To mas tezke. Predevcirem jsem hral po dlouhe dobe moji nesmirne oblibenou Caspian Border. Sotva jsem se pripojil do hry sejmuj me z Ruske zakladny sniper na US zakladne (cca 1,5km)! M-98 samozrejme. OK, nahoda, cheater?
Ani nahodou na druhy respawn a par ujitych metru od zakladny stejny vysledek. Tak jsem si toho hrace nasel po hre na BF logu abych zjistil ze to je elitni hrac v elitnim sniper teamu, cemuz plne odpovidalo moje zjisteni a jeho nejdelsi headshot na 2,2 km!! Tehdy jsem pochopil jaka ze jsem to nula. Muj Battlelog http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/RapierCZ/stats/355269517/ a sniperske vysledky. No kdyz se mi dari tak dam i opakovane za hru headshot na 350-550m ale to musim se sniperku hrat tak par tydnu abych se s ni szil.....no a pak prijdes na server a tam je nekdo kdo te sunda kdyz se zastavis na 2 sec.....na miste.
K nevyvazenym teamum.....jak to chces ovlivnit? Pokud vidis ze tvuj team je vyrazne slabsi, hrej za to co umis nejlepe. Kdyz si chci behat s L-96 a plnit nejaky ten Scout psi znamku a vidim ze na Operation Firestrom dostavame na prd** od tanku, tak jako spravny tankiska si zopakuji proc me to tak bavi v tanku a zkusim jim to zneprijemnit v tanku nebo heli.....ale nebudu se plazit na mape a sbirat 2 headshoty na 500m za hru ze? Proste pomoz si sam...ale zase kdyz vidim ze neni SOFLAM a ja ho tam chci protoze vim kcemu slouzit beru snipera umistim SOFLAM kde je dobry vyhled a jdu pro tank...no nejsem engineer ale je tam SOFLAM (coz oceni vsichni) vcetne me v tanku s navadenou munici.... -
nech me hadat :)
hráč lepší než ty = cheater
hráč horší než ty = noob -
existuje zpusob jak se vyhnout cheaterum nebo nevyvazenym teamum? Ja bych BF3 tak rad hral, vzdycky to nainstaluju, ale proste nenarazim na dobry server.
-
AK jsem nedokázal odpustit stupidní Gunship (je to čistá nasíračka. Jednak jde z oblohy rychle dolů, ale ještě předtím dokáže rozstřílet na 1 - 2 rány cokoliv odkudkoliv), a takový Death Valley bych si dal 64 hráčů jen pěchota, paradoxně bez techniky. Krásná mapa, kterou nadměrný množství tanků podle mě vysloveně ničí. Vydržel jsem u toho ani ne týden, stejně jako u Close Quarters. Aftermath mě ale nadchnul a po několika měsících jsem hru oprášil a zkejsnul na ní dost dlouho. Trochu to sice ředím Left4Dead, ale stejně se vždycky vrátím do paláce *1*
-
Skvele DCL, kusi jeste nemam (taky jsem se ji nesnazil ziskat, ani nevim co je treba udelat) ale presto mapy jsou vazne moc dobre! I v tanku :)
A diky tomuto DCL hraji casto na hardcore serverech. Jak uz to Ales naznacil, v BF3 si vybere kazdy dle chuti, nalady a toho co preferuje. A tak to ma byt! Ackoliv jsem nadseny z Armoured Kill pro me nejlepsi DCL v BF3, jednoznacne. -
Souhlasím s Alešem, je to nejlepší DLC k Battlefieldu. A kuše je naprosto super. Výbušnými šipkami tank nezničíte, to by tankista musel bejt opravdu idiot, ale už jsem pomocí nich pár vozidel dostal a je to taková malá podpora k RPG. Klasicka šipka dokáže zabít na jednu ránu kamkoliv, ale zase jen z opravdový blízkosti a na dálku se opravdu nehodí. Družstvo s ní fakt nevyvraždíte, ale je to skvělej doplněk pro reccony. V boji na blízko je fajn, ale minout znamená zemřít, proto ji asi nemá každej jouda, což jsem jednak nečekal a jednak je to fajn. To vyváženou šipku v praxi nepoužívám. Je sice relativně přesná, ale nedává takový poškození. Za lékárnu bych kuši každopádně neměnil. Pro reccona super zbraň, pro zbylý třídy... Nic pro mě.
-
Povedené DLC, zvlášť mapy se povedly snad všechny. Kuše je zajímavé zpestření. Bohužel (nebo spíš naštěstí?), jsem se po pár hodinách stejně vrátil k Planetside 2.