Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3: Armored Kill vychází, video shrnuje obsah
4.9.2012 | Petr Poláček
54 příspěvků
-
nerozumiem čo sa divíš, battlefield séria bola vždy o prídavkoch, keď si pamätáš na 1942 alebo 2142 alebo najlepšie battlefield 2 vždy vidali aspoň 2-3 datadisky, niektoré boli zadarmo, no za niektoré si si musel kúpiť.
To že bf3 má až 5 content packov znamená, že herný zážitok v multiplayeri sa stále predlžuje.
Najprv som bol tiež nasratý, keď som bf 3 kúpil v októbri za 40 euro a pak premium za 32 euro, ale ja sa pýtam prečo nie? tá hra za to stojí.
No ak by som mal byť úprimný , už to nie je ten starý battlefield ako býval...najmä čo sa týka rozlohy máp alebo celkovo je to viacej hektické ako staršie battlefield hry. -
koupil jsem limited edition a uz jim nedam ani korunu. at jdou do haje s nekonecnym mnozstvim pridavku. je to sice pekne, ale z principu F.A.K...O.F.
-
jasné no, ti co dostávají od střelce v Heli si stěžují, že je nemožné je sundat a to jenom proto, že hrajete sami ... tak se pak nedivte dvoum sehraným a ostříleným veteránům Battlefieldu, když Dominují na mapě prostě proto, že jsou dobří a hlavně na TeamSpeaku.
-
Neboj, ja nevycitam... jen vysvetluju.
-
když jsi takový skill co se trefí jenom do ocasu na Normalu .. tak se pak nediv
-
Tady je to proste uz jen o hracich ...
-
To mi ale nemůžeš vyčítat. Dnes dává smajlíka kdekdo za kdeco.
-
Pred chvíľou som dohral AK a musím povedať že na konzole je to veľmi veľké sklamanie čo sa týka atmosféry hry. Mapy sú veľké pre pešiakov, nie pre každého sa ujde poriadne vozidlo( väčšinou vám zostane nablízku Quad bike na ktorom vás zabije skoro každý človek s Javelinom) a AC-130-ka je veľmi slabá a dá ju dole jeden dobrý pilot bez žiadnych veľkých problémov. Čo mne osobne vadí je Tank Superiority mód ktorý je nevyvážený a mobilná artiléria ktorá sa veľmi zle ovláda. Mapy majú však pekné spracovanie a tých ktorý ešte nad BF3 nezlomili palicu uchvátia. Myslím že pre hráčov PC to bude omnoho lepší zážitok už len kvôli tomu že majú väčší počet hráčov na mape.
-
Ja mam na BF3 asi jenom 40-50h a taky toho nelituju. DLC bych si koupil kdyby bylo s kym hrat a kdyby me to porad bavilo. Akorat spis narazim na to, jak si nekdo libuje v placeni neceho co uz zaplatil. Pro me znacne nepochopitelny.
-
Ježíš kucka tak to tak neprožívejte. Nikdo vám nedrží pistoli u hlavy, abyste si to koupili nebo snad ano? Mě B3 baví, mám nahráno cca 120 hodin a jsem ochotnej platit. Mě ty dva litry co jsem za to komplet daj nijak nemrzej.
Mě zase třeba nebaví World of Tanks. Pro mě nuda. Furt na něco čekám. Každýho baví něco jinýho. Mimochodem zrovna v WoT si za reálný peníze můžeš dost pomoct. Mě zas vadí tenhle model. Radši cáluju jednou a mam stejný možnosti jako zbytek. -
to sa uz potom ale ani nemusia unuvat vydat BF4 :)
-
si predstav ze dnes po patchi na Firestorme z cca 20 metrov cista strela, kriz mi dalo a vozidlo vyrazeno. Kamos to iste nasledne po mne, helina sa opravovala na zemi a prask z tanku a nic.
-
Vzdyt to je presne to co nekteri konzumenti chcou. Staci se podivat jak obhajujou f2p, moznost platit si premium a jeste si dokupovat sloty v bance. Win-win situace. *15* Jen blazen by prece pohrdnul moznosti platit za neco vickrat.
-
přemýšlel jsem že si Armored Kill koupím, ale když vidím že ani nepřidají blbej Battle recorder tak jim na to kašlu, zas tolik peněz nemám, nedávno jsem kupoval armu kvůli DayZ.. jó kdyby dali armored kill jako první dlc tak by to u mě možná ještě mělo šanci, oni ale přišli s nabídkou premium ("kupte si druhou půlku hry za stejnou cenu jako první hra o které jsme trvdili že je celá!") a Close Quarters jako první dlc. Než abych na tomhle zbytečně utrácel tak se radši zase vrátím k World of tanks (hraju přes 1,5 roku takže tanků mám dost a skill se taky najde *3* ).
-
Tak Ty si rozhodne hral BF :D Neviem odkiaľ si zobral že nedáš dolu s tankom na 1 strelu dolu heli ;)
-
Řekl bych, že je i uvolní, ale to rozhodně až po vydání posledního DLC, kdy skončí podpora a naplno se přesunou na BF4.
-
hm.....ale moderský nástroje EA neuvolní....at jdou k čertu. Díky tomu se BF2 v různejch modifikacích hraje do ted.
-
Jen si melte kraviny Bude to náááááářez jako prase...
-
Ani zvuky nekoresponduju s realitou :D A opatovna nemoznost zostrelit tankom helinu na jednu ranu. *11*
-
huh, jak je mi DICE posledni dobou strasne protivny, tak trailery maji proste porad kulervouci :)