Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mate vykonej pc?ja mam pc mi stalo 42000 vodni chlazeni rychlej internet 100,a presto mi je to na picu,servery se sekají leguji, zpozdeni je tam neskutečný,camperi jak by smet,staci jedna hod a uz vas to nebavi,vypnete bf3 a hrajete tamagoci ten se neseka,jen lituji ty penize co jsem za tu hru dal ,v jsem vybiravej hry takových her jako bf3 a vubec jsou na trhu mraky,takže bf3 neni jedna z mala výjimečných her,obycejne hra na stankare a sniperi,
  • Pro majitele BF3 nobrainer.
  • Omlouvam se za trochu mimo tema, ale nehrajete nekdo nekdo Battlefield 3 na podobny sestave (AMD Phenom II X3 710 2.6GHz, ati 4870 512DDR)? Je mi jasny, ze to na ultra detaily nebude. Jen by me zajimalo, jestli s tim jde hrat multiplayer, tak jestli to ma cenu kupovat, nebo radeji nasetrit na novou grafickou kartu. *7*
    • athlonII x4 3.2Ghz a nvidia GTS450.. 1680x1050 vše na minimum a fps nejdou pod 40. (na gtx460 mám podobný fps při všem na high 2xAA)... Každopádně na minimální grafiku se hraje líp a nevypadá to o moc hůře.
    • mam x3 720 a amd 6850 a jedu na high (1650x1080)
    • Procak x3 720 procak a hd4850. MP byl o nicem, v prestrelkach 30-35 fps, to je na pozitek z mp malo. Navic nove mapy jsou podstatne narocnejsi, takze tam by to bylo jeste min. Kup za 3k novou grafiku a budes mit 50+fps
      • Mars50
        No, ty nový mapy jsou docela o dost náročnější,ale u mě je to spíš tim ,že se mi na kartě sere větrák což nepotěší.
    • Mars50
      J ,mam 4870 a phenoma II x4 a jede to na střední a i na high to jde ale to se docela i sekalo.Jen ta 4870 je toxic verze což je nějaká taktovaná,nvm jak je na tom základ.A je to 512ka.
  • Ja som zatial hral iba sharqi penninsula a gulf of oman. Hravam medica takze skor mi vyhovuju mapy so zastavbou kde kraluje sniper bez moznosti ho dat dole. Z DLC napriklad gulf of oman ale tam clovek bud pouziva tazku techniku alebo je sniper alebo umiera. Viac sa mi paci sharqi penninsula ale este som si nezvikol a neviem sa orientovat (doteraz som nehraval BF hry takze nepoznam). Najradsej mam Seine Crossing.
    • BTW najoblubenejsia zbran AS-VAL
      • Debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • teda hraju ji a porad se neustale premlouvam,vždyt se to neda hrat,co nani ti lidi vidi,to je totalni debilita,zbrane se trhaj,jsou nepresny,no hnujda,vyhazuji z compu
  • Battlefield 3 se neoficiálně nezakotvil na špičce potravinového řetězce v oblasti multiplayerových vojenských stříleček. ANO, že by sem tam vykoukl nějaký nedodělek či připomínka, ale celková povaha negativ na této složce hry vypovídá o zatraceně špatně propracovaném a hlavně nekomplexním multiplayeru,...
  • tudle hru bych ovenil jako nej nej horši hru,neprehlednost,nefunkcni zbrane slabe zbrane hacker za hacketem sniper za sniperem,neni podle mích predstav jak by hara bf mela vypadat je to jen camp leharo + hacker ,no a mame tu hru ktera se nevyplati kupovat,spozdeni servru jak by smet,spatne spatne panove vyvojaři,
  • Zdravím,
    mám trochu problém s battlem. Nejprve moje sestava. Core i7 2600K, MSI GTX 560Ti/OC SLI, 16GB RAM 1600 MHz 9-9-9-27, SSD OCZ Agility3 120GB (vim, nic moc, ale byl za dobrej peníz a vněm ten problém nebude). A teď ten problém. V nastavení ULTRA 1920x1080 mi hra běží průměrně kolem 80FPS. Občas se ale propadne třeba i k 20FPS, což už je v pytli. Většinou je to při nějakém rychlém pohybu myší, nebo když vedle mě vybouchne tank. Když si zapnu MSI Afterburner, tak je pak v grafu vidět, že při tomhle propadu se sníží vytíženost obou grafik třeba i na 60%. Když je tam těch 80 FPS, obě jedou na 98-100%. Procesor jede tak na 70%, zkoušel jsem ho i přetaktovat, protože mě napadlo, že je třeba nestíhá krmit, ale i po přetaktování na 4,5 GHz to bylo stejné. To že mají grafiky jen 1GB by v takhle malém rozlišení vadit nemělo, ne? Nenapadá někoho, čím by to mohlo být?
    Pro lojzíky typu " Na co GTX560ti SLI, na co i7 2600K, když je tu i5 2500K a podobně" : Řeším tu problé a potřebuju poradit, nechlubím se sestavou, jen prostě potřebuju pomoc a mrzí mě, že mi to s takovýmhle hardwarem nešlape tak, jak má. Stejně tak se já můžu ptát, proč si někdo koupí 4x GTX580, i7-3960X, 64GB RAMek, systémdisk do PCI-E a k tomu vodníka. Ale neptám se, je každýho věc, co si koupí.
    • Je to řešeno ve forech na battle logu. Musi se podtaktovat grafika. Ja mam tuto obyc sestavu http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=OVR01Q6E01CYX01QRD01P5D01IYL01EI102UD0010BN01KC901TUD01 + 4 Gb ram a uplne v klidu na ultra 1680x1050.
      • http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/forum/threadview/2832654489546150323/
    • Me docela dostava ta veta: Vim, nic moc...O.o.. (moje rada: stejne ty "REALNE" efekty jsou k hovnu, tak je vypni, bo akorat zasiraji poradny rozhled... ovsem pokud chces umirat skrz toho ze jedes na ultra high, proc ne no...)
      • on psal to nic moc k tomu SSD disku, který v dnešní době holt dobrý není...
        • Podla benchmarkov je to OCZko jeden z tych lepsich kuskov. http://www.anandtech.com/bench/SSD/65
          • záleží jak v čem... takovej adata s511 nebo ocz vertex 3 jsou na tom daleko lépe.
        • http://bf3blog.com/battlefield-3-system-requirements/

Podla poziadaviek nie je na disk kladeny ziaden iny narok ako na velkost a to aj pri recommended requirements.
        • A co by si navrhoval miesto SSD? 5400 ot/min PATA na UDMA mod 5? Ved hra je navrhovana aby ju zvladol aj klasicky sata disk a ak mas k sata dobru grafiku tak zvladnes aj maximalne nastavenie kedze vacsina dat sa aj tak drzi v cache alebo RAM. Pri jeho 16 GB by kludne mohol skusit RAM disk (cca 12GB) na ktory by nainstaloval hru a cca 4 GB by si nechal na beznu RAM. Ja mam v podstate podobnu konfiguraciu ako on len mam 4GB RAM a C2Q a s rovnakou grafikou a podobnym SSD co do vykonu (skor mierne pomaljsi je ten moj Intel series 510 120GB) a hra mi ide na max ako svajciarske hodinky. Zazivam obcas lagy ale tie nie su sposobene na mojej strane.
        • Presne tak.
      • Presne pro tebe jsem tam psal to upozorneni. Pokud mas nejakou radu, ktera se tyka problemu, sem s ni, pokud ne, tak mlc. Kdybys mel bmw 535i a jelo ti 120km/h, taky by te to stvalo, ne? A na rady stylu, tak jezdi jen v obci a na to ti to staci, bys reagoval jak?
        • Bohuzial presne to napadlo aj mna. Ved pises ze ta sestava nie je nic moc. Tak preco ju porovnavas s BMW 535i? Ci to BMW tiez nie je nic moc? Podla mna obycajne predvadzanie. Sice mam podobnu zostavu ale s este zo starsim C2Q a iba 4GB RAM s tou istou grafikou od Asusu a SSD od Intelu rada 510 a vsetko mi slape dokonale na max. Problem nebude v zostave ale v niekde vo windows typujem. Predpokladma ze pri 16GB RAM mas 64 bit (tiez mam Win 7 Prof 64bit) teda odhadujem Vistu alebo 7 (XP 64 bit sa moc nerozsirila takze neratam) a ako kazdy windows ten sa po case spomaluje a bezny uzivatel ak si ho instaluje sam povazuje stav po instalacii za idealny a nic dalej nekonfiguruje. Nebude toto tvoj problem?
          • Tak zaprvé, nepsal jsem, že je sestava nic moc, ale pouze ten SSD, prečítaj si to ještě raz. A proto to srovnávám s BMW, mám o dost lepší sestavu než je průměr. Nechlubím se, prostě potřebuju pomoct, psal jsem to už všude možně. Tebe by to neštvalo? Mam 7 Ulti 64bit. XP opravdu nemám, mám pocit, že ty přeci nepodporují DX10 a tak bych na nich nemohl hrát BF3, čo?
    • No mně zase hra (pouze MP) padá cca každých 10-20 minut. Nemám sílu tohle řešit. Když si něco koupím, očekávám, že mi hra bude fungovat. Ostatní hry mi fungují v pohodě.
    • viem ze to je stupidna otazka.. ale.. mas nainstalovane najnovsie ovladace grafiku?
      • Ano, zkoušel jsem 285.62, 285.79, 290.36 a teď tam mám 290.53, je to pořád stejný. Začínám se bát, že by to mohlo být fakt tím 1GB paměti na grafikách.
        • Mám GTX460 768 MB a musel jsem jít dokonce na medium textury kvůli škubání, takže je to pamětí. Vypni Aero, to žere 100 MB, které mohou být rozhodující.
      • jeden typek na offic fore pise:
        two patches ago i could play 60+ fps on ultra without AA without any problems, but after the latest two patches i got horrible performance 30-60 fps on HIGH and ULTRA no differences. i have tried everything to solve this problem but nothing helps.

takze mozno chyba nie je v tebe
    • Podobný problém řeší hráči s AMD 6870 v crossfire. Problémem nejspíš bude málo paměti grafické karty. AMD 6870 i GTX 560ti mají pouze 1gb ram a to se zdá být pro ultra nastavení prostě málo. Osobně jsem chtěl pořídit druhou 6870 do crossfire, ale zdá se, že se ani se dvěma grafikami propadu minimálních fps nevyhnu:-(
      • S tím v celku souhlasím. Mám podobnou konfiguraci (2x560ti) a na ULTRA Caspian-large cq nestíhaj. Vidím to taky na nedostatek grafický paměti...no a taky mi hlodá červíček, jestli stíhá PCI-E sběrnice. U 60tkového chipsetu pro SB je "jen" 20 PCI-E 2.0 linek na celý systém a při dvou grafikách se rozdělí na 2x8 PCI-E 2.0 nebo 2*16 PCI-E 1.0 (propustnost defakto stejná). Mimochodem při stejné mapě a nastavení jsem naměřil využití paměti kolem 6,5GB (mám 8GB) a při prutkém otočení o 180° se textury rychle, ale viditelně dočítaly. To jen pro představu kolik ty ULTRA textury spapají.
      • rancor1223
        Nemyslím si že by takové problémy způsoboval 1GB paměti. Pokud něco tak by hra běžela pomaleji pořád, ale proč jen někdy? Osobně mám taktovanou MSI 560Ti Hawk a na 1680x1050 ve 40FPS na Ultra+8xAA a nic se mi nezpomaluje, přitom rozlišení poměrně vysoké a jen jediná karta. Ty tam máš technicky 2GB paměti, které by na FullHD rozlišení měly stačit.
        • Ono to prave je jen technicky 2GB, realne je to jen jeden, kdyz jsou karty ve sli, pameti se nescitaji. Zkusim je nataktovat a vypnu to Aero, i kdyz si myslim, ze je to hloupost. Zkusit se ma vsechno.
      • to uz je aky hardcore ked nestaci 1gb :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit