Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak na X4 955BE, 4GB Ram 1600Mhz, Radeon HD 6870
    vsechno na ultra na max rozliseni a slape to jak hodinky. ale myslel jsem ze je to solo hra a ne multiplayer.to jsem si moc nezahral protoze jsem porad mrvej takze jsem zkusil a rad pockam na plnou....Ale grafika jsem myslel ze bude hezci teda...stejne jako trosku rozbitny prostredi
  • Mno za sebe říkám, vážení přátelé, ano. Hra je to pěkná, grafika super (že to už v betě rozběhám na ultra jsem fakt nečekal *3*). Co bych vytkl... předně latence, hraji na serverech evropských, kde je podle battlelogu ping 32ms, ale takové lagy jsem snad ještě neviděl. Občas to jde, ale občas teda je to o život... konec konců jsem to teď právě vypl, protože mě to začalo s..t *1*.
    Brutus také je to svícení baterkou, když vám to udělá nepřítel fajn, beru to jako taktickou výhodu, ale když čekáte u dveří a váš kolega vám takhle pěkně svítí do xichtu, je to na facku, to same s laserem. Pěkná vychytávka, ale občas to naštve. Ale líbí se mi ten odraz od optiky odstřelovačky, jsou to pěkné featury. Pokud se vychytají ty lagy, bude to fajn, začínám si fakt brousit zuby na plnou *4*. A vy, hateři a provokatéři od Activision ( *15* )... vlezte mi na hrb. *15*
  • Guide
    Nevím, nevím, sice tu hru mám předobjednanou... ale zatím mne to hraní v betě vůbec nenadchlo, všude samý sniper, enemáka většinou skoro nevidím (oproti BFBC2 třeba), a když už ho spatřím, tak jednou vystřelí (jen dojem :) a jsem mrtvý.. hlavně ta část v parku, je taková pro mne dosti nepřehledná.. mně osobně to moc teda v BF3 minimálně zatím nebaví... ale grafika je určitě hezká, zvuky paráda apod. a líbí se mi taky ten skok přes něco ala parkur *1*.. třeba tomu ještě přijdu na chuť, jakmile to vyjde:)
    • Jo tak ty bys chtěl válku přehlednou? Třeba by všichni mohli běhat s reflexkama. Jenom sranda, neurážej se. :) Možná si to jenom nepamatuješ, ale já měl takový začátky i u Bad Company 2. Hned mrtvej a netušil odkud. Pak se člověk naučí rozeznávat postavy a zapamatuje si mapu a už to jde líp.
      • Guide
        V pohodě, neurážím se :). Něco podobného jsem měl i u BC2, jak si tak matně vzpomínám - přece jen už je to delší doba. V BF3 si přijdu trochu jak slepý, tak bych to charakterizoval *15*. Ale souhlasím, že se to pak zlepší :)
  • tohle má bejt jako lepší než cod ???? TAHLE SRAČKA,?? ....... fail
    • Ano naprosto s váma souhlasím ...
      I to střičké cs 1,6 , Css , MW1 , MW2 ba dokonce i Black ops je lepší .

Hra se jim opravdu moc nepovedla . To si raději zahraju Battlefield 2 nebo Play for Free
      Řekl bych že se hraje lépe i cheaterama podelané CRYSIS2
    • Lepší ne. Stejný. Povedlo se.
      • stejný ... děláš si kozi... ??? twl i cs je lepší než tohle a to je co říct
        • Walldstein
          tááák to pozor...CS 1.6 je nepřekonatelná hra...
        • Mimochodom, kozi??? Povedz svojej učiteľke, nech ti dá facku, ok?
          • Walldstein
            on to asi myslel asi jako žert..takový výslovnost se objevila v jednom českém filmu:
            "Kozi? Kozi? Kozi?"
            "Jo kozy!? Asi takhle..."
        • Momentále nevidím rozdiel medzi týmto a COD, čo sa týka hrateľnosti... Spray and pray. Or camp.

CS je náhodou fajn, ale o niečom celkom inom *3*
  • mám dotaz : to to zpíčený otevírání hry přes net bude i v plné hře???
    • jedine co je na tom zpicene, ze si nemuzes zmenit nastaveni mimo hru, ale az kdyz uz si spawnuty. Jinak se spousteni pres browser nemam zadny problem. Proc taky? nechapu co na tom lidem tak vadi?
    • Je to pěkná sračka, nechápu, kde na to přišli.
      • Guide
        No také nemůžu říci, že bych zrovna byl unesený tím spouštěním hry v konečné fázi přes browser. Otázkou je, zda to nebude nový trend? Sociální propojení, nemoc století"?" *15*
        • Zlatej Steam ten je best všechny ostatní herná programy se mužou již zakopat .

Uplně nejhorší je Gamewindows Live to je taková hruza až to nedává smysl .
          A musím říst že Origin se jim také vubec nepovedl .
      • souhlasim s tebou
    • ano
  • mi reknete proc sem daj komentar od takovyho blba(Miroslav Chlum) který očividně betu ani nehrál, když se zmiňuje o tankách a další technice:)
    • Walldstein
      vzhledem k tomu že to s tim tankem je z Caspin Border (bo jak se tý mapš nadává) v módu Conquest tak má pravdu...to APC je sice z Operation Metro (taky Conquest)..já chápu že tě to překvapuje, ale pokud nemáš speciální heslo tak se do conquest mapy nedostaneš, v betě je veřejně přístupný jen Rush na mapě Operation Metro...stačí jako osvětlení komentáře o technice?
    • a ty si evidentne pristal z marsu, kdyz nevis, ze donedavna slo hrat conquest na jiny mape i s tankama....
      • Taky jsem se divil, že tam chybý velká otevřená mapa s technikou, ale pak mi došlo, že po tom martýryju je to jasný krok... tam mají hodně co dodělávat, jen co je pravda *15*
        • "chybý" *8* Si prase, víš o tom?
    • Možno preto, že nie je zabrzdený ako niekto, a vie, že tanky a ostatná technika v bete donedávna boli *2*
  • uplna demence je, ze clovek aby si neco nastavil, tak se musi zakempit, protoze pokazdy, kdyz vas nekdo zabije, tak vas to nasilim vyhodi z nastaveni.....
    • conflig
      jj to mě tak štve, doufám že to tak ve full verzi nebude
  • k tematu :D http://img545.imageshack.us/img545/8646/narfarchive26f786c534d5.jpg
    • Když už jsme u těch obrázků http://i.imgur.com/TMa8v.jpg
  • c-z06
    Teda, nevím jak většina lidí, ale já ty snipa-campy beru jaku třešničku na dortu, obzvlášť, pokud jsou tak strašně dotěrní :D Moje největší potěšení je jak se takovým idiotkům dostat na kobylku ;) *1*
    • jooo to já si taky rád dojdu pro nějakýho snipera s nožem ze zadu .), pak kempnu na jeho misto a sniperuju já :D
      • Kempujes pak na vlastnim respu? :D
        • H4wk
          csak caka kym sa ten sniper vrati, vacsina z nich je totizto tupa natolko ze stale idu na to iste miesto :)
    • Na metru je to legrace. Na Caspian Borderu uz takova nebude... nerikam ze to nepujde ale ja jdu radsi po objectivech.
  • calwin
    samozrejme že dosť vecí ako tú deštrukciu som pocítil neskôr keď som začal poriadne využívať bazuku a granáty takže niektoré veci už aj mne prídu neaktuálne (hral som to v tej dobe asi 5 hodín dokopy takže kameňovať ma nemusíte :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit