Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám starší quad procík do socketu 775, q9400, a grafiku ATI hd 5850 a jede mě vše na high a super plynule. čučím, čekal jsem medium.grafiku mam na auto...nic jsem ručně neměnil a naskočilo všude high.ramku mam 4gb.hraju na 24 palcu LCD 1920*1080. chtěl jsem překopat pc na i5 2500k a nějakou novější grafiku ale není důvod.
    • jenom si jeste nehral Caspian border a jine mapy. Metro je nejmensi.
  • H4wk
    A uz to zacina, deti prichadzaju zo skol a minuska pre BF3 sa uz len tak hrnu, debaty skoncili. MW3 (DLC pre CoD MW) sa teraz bude nadnasat :)
    • No ty vole, ja byť tvoj foter, tak ťa zavrem niekam do pivnice a k počítaču ťa už nepustím. Veď ty si normálne posadnutý. Kde je je nejaká diskusia o BF3, tam vidno tohoto vrtulníka, jak vykrikuje o tom, jak je to úžasná hra a útočí na každého, komu sa čokoľvek nepáči.

Jedna rada: NEPOSER SA!
      • H4wk
        ja sa neposeriem neboj, na nikoho neutocim, to by boli ine diskusie ... ja len argumentujem faktami ktore su zname na totalne hlody a vyplody vasich fantazii :)
        • Okay,tak mi řekni jen tak pro zajímavost,co přinesl nového bf oproti ostatnim dílům serie BF,ted nepočítam cod a taky expení a vypelšovaní zbraní,to je už docela stará věc,jinak nic proti bf nemam :)
          • to se tezko hodnoti, kdyz hra jeste nevysla a k dispozici je jedna mapa v open bete bez vozitek
            • To je sice pravda ale pořád je to v podstate cela hra,jen ty mapy tam chybí no a jeste par zbrani a nejakych vychytavek tam take neni.Potom je tedy ale to stejne hodnotit codko,protože nikdo full verzi neviděl a už hodnotí,je vcelku jasné že to bude podobné předešlím dílům,ostatně i battlefield je podobný.Já osobně jsem zvědav na obě hry,betu jsem hrál a je to celkem nehratelné díky laggum,bugům atp.BTW,na to,že je to měsíc stará verze ,jich tam není zrovna málo.
  • dr.gonzo
    mad-mam i pc,ale ne tak dobre,aby to utahlo lepsi grafiku jak na ps3.
    bitlord-beta je venku neceli tyden a ta beta obsahuje opravdu hodne velkych chyb ktere jen tak neopravy.
    • no ale jesi nekecali tak kdys vysla beda tak vysla na mesic stary verzi tudiz uz vic jak mesic to muzou opravovat *7*
    • H4wk
      no hecni sa a vymenuj chyby ktore neopravia
      • minimalne squady by neopravovali kdyby si to komunita nevydupala
  • Omlouvam se jestli to tu bylo. Jak moc a jestli vůbec ovlivňují nove ovladače od Nvidiie počet fps?
    • Me to s nima vubec neslo. Po par minutach me to vykoplo ze hry, ze má grafika nedostatek pameti. Mam MSI GTX 560Ti OC + I7 2600K (4,9Ghz) + 4GB 8.8.8.24. Dal jsem tam zpatky 280.26 a bez problem na high nastaveni 1920x1080. Nevim teda kolik FPS, starej Fraps mi to nechtel zmerit, ale naprosto bez skubani, rekl bych, ze je tam minimalne 45 FPS. Zkousel jsem to i na ultra 1920x1080 a to uz uplne nebylo ono, ale hrat se to rozhodne dalo. Neni to tak narocny, jak jsem cekal.
      • jestli ches videt kolik mas ve hre FPS staci ve hre zmacknout CTRl+ALT+S a zobrazi se okno v prave rohu obrazovky :)
        • No to jsem ale Ko..t :)
          • Tak to nepadá pod 40 FPS. Ale Po chvíli to padne na 0 FPS a už to nerozchodim. Comp funguje normálně, jen BF3 neodpovídá. Vezmu to a rozkopu to. Už tu betu nepustim, počkam si na full. Sbohem, nemam na to nervy.
    • Mne se bez nich nic nezobrazovalo sprave a kousalo se to. S nima to jede vicemene bez problemu.
    • Spis ne, hlavne ale prinasi jako bonus nekterym lidem sileny stutter a starsi se SLI pouzit nemuzu, cili fail
  • kraci to moc podobnou cestou jako COD. snad ten dojem dela jen ta debilni mapa. kazdopadne nejvetsi minusy: minimapa - wtf? tohle v BF serii nikdy nebylo. squady - wtf? absolutne nefunkcni, nemuzu si manualne vybrat zadny squad. vyber zbrani - wtf? kde je ta jednoduchost z bc2, kde jsem mohl vsechno vybrat z jednoho okna a nemusel jsem rozklikavat bilion dalsich nabidek? to same s temi squady... dale veci, ktere jsou zapriceneny DOUFAM jen betou: spatne hitboxy, hra vraci, lagy, neplynulost, strelba "za zdi", znevyhodneni sniperu (optika vas porad prozrazuje, nepochopitelny nesmysl), granaty litaji jak parky v rohliku - malo a zrejme na sobe maji lepidlo. no a kdyz se zamyslim, tak je toho jeste tolik, ze uz me to ani nebavi psat ;) ale verim, ze plna bude pecka...
    • S tou mapou je to fakt. V BF 2 a 2142 byla krasne prehledna, ted pokud na ni chci neco videt, tak se musim natocit proti tmavemu pozadi. A s tim zoomem mapy taky, driv bylo v maximalizovane verzi videt cele bojiste a tady se jen trochu zvetsi vyrez male. A ten vyber mapy je pro BF hrace, co radi techniku fakt nevodny. Mohli do bety dat po celou dobu k dispozici ten Caspian.
      • Ta minimapa je aj pre mna dost neprehladna a este by som privital trochu výraznejsie rozlisenie nepriatela od mojej jednotky, niekedy chvilu trva kym zistim ci vidim nepriatela alebo niekoho svojho.
    • Zbran a vybaveni si samozrejme vybrat muzes z prvniho okna jen prislusenstvi ke zbrani je schovane hloubeji. Vzhledem ke trem slotum na upgrady se tolik nedivim ale UI by rozhodne stala za uplne predelani. Barvy napisu, podivne rozmazani a hlavne opravit oriznuty hud pro vysoka rozliseni. Mini mapa rozhodne neni ke skode . System squadu bude v plne verzi prepracovan. To ze prozrazuje optika rozhodne neni nepochopitelny nesmysl, naopak se jedna o skvely napad a jsem 100% pro. Snajpri s funkcnim lehanim maji proste na velkych otevrenych mapach obrovskou vyhodu a hra kdy je 50% i vic lidi z nepratelskeho tymu plna snajpru lezicich v krovi moc velka zabava neni. To ze takhle vypada snad kazda hra na Heavy Metalu v BFBC2 neni zadne tajemstvi a BF3 nebude vyjimkou. Samozrejme dobry snajpr ktery kryje vlastni tym a kooperuje, spotuje, pouziva gadgety muze zmenit celou hru ale takovych je jak safranu. Uz se nemuzu dockat az po tehle prasatkach budu strilet z tankoveho kanonu.
    • H4wk
      podla toho co citam, ty si asi BF nikdy nehral co ? :D
      Ze minimapa nikdy v BF serii nebola ? V ktorej ? :D
      Dalsie veci nekomentujem, strata casu.
      • Prosímtě ty aby jsi se z toho BF3 neposr@l, běž nad ním prosím on@novat někam jinam.
        • H4wk
          Co Ti vadi, ze nemas argumenty ? TY bez nekam :)
          • Jak vidím v diskuzi, tak je zbytečné ti jakékoliv argumenty předkládat, protože tvůj hloupý mozeček, který má na sobě vypálenou značku EA a Originu ignoruje pravdu a zaslepeně mele tu svou.
            • Ale já nepíši snad, že BF3 je špatný naopak mě se líbí, ale narážím na to, že se po každém oháníš jak nemá pravdu s bugy, které v té betě opravdu jsou. Kdyt akorát ty stojíš sám proti sobě a nalháváš si co není pravda. Už jen aktivitou v každé diskusi, která se točí okolo BF3 je vidět jaký jsi fanboy a pak tu někomu říkej, že neumí posoudit hru takovou jaká opravdu je.
            • H4wk, nemuzu si pomoct ale moc to prozivas, vetsina z tech veci co napsal clarc opravdu v bete je a argument ze "ty jsi nikdy BF nehral" to fakt nefixne *5*
            • H4wk
              uvidime po vydani full verzie, kto ma hlupy mozecek, chlapecku.

Strasne sa mi paci ako rozdelujete ludi na 'PRO EA' a 'ANTI EA'
              Tvoj mozog nedokaze spracovat to, ze existuju hraci ktory dokazu ocenit kvalitu hry ako takej a nezalezi im na developerovi ci distributorovi... ale holt na tom uz nic nezmenim, ludia ako ty tu stale boli a budu.

BF3 bude skvela hra a pravoplatny nastupca BF2 a ty na tom nic nezmenis, sam seba pripravis o zazitok svojim ignorantstvom, zatial co my si budeme uzivat.
      • ja taky ale nikde nerikam, ze minimapa v BF nikdy nebyla. ja to myslel tak, ze TAKOVA minimapa nikdy nebyla. pokud si dobre pamatuju, tak vzdycky byla pekna barevna mapka a mohl sis nasledne otevrit i celou mapu. a tady? jakesi modre lajny...low
  • Zivot je prilis kratky na vypisovani vseho co by bylo treba zmenit. *6* Navic by to melo stejny dopad jako napsat to cernou kridou do komina. Jsou jen dve moznosti, odevzdane se s tim smirit nebo nekoupit.
    • H4wk
      no ak si natolko lenivy tak jasne, normalny ludia ktory betu hraju reportuju problemy na oficialnom fore kde sa tieto zozbieraju a fixnu, ale ty nechapes naco BETA je co ?
      Nevadi.
  • Já mám na betě propařených cca 10 hodin, vše díky silnýmu kompu na 27" monitoru na nej detaily atd. Musím uznat, že z videí a dalšího infa, který na webu už nějaký ten pátek je, bylo jasný, že grafika a zvuk budou promakané. A beta mě po těchto zcela položila na lopatky. Prostorový zvuk je doslova básní tak moc, že si užíváte i střlení naprázdno, grafické ztvárnění prostě báseň.
    Co mi prostě nejde hlavou je dementní origin, který má sám příšerně moc nedostatků, a ten sám vás při "spouštění" hodí na stejně nedostatkový battlelog. Nechápu, co je za takový problém udělat nějaký pseudo in-game browser (pro účely battlelogu zcela nutný, aby se náhodou nestalo, že díky nějakému nastavení vašeho prohlížeče se něco pokazí). To bylo na chvilku ale ještě zvenku.
    Ergonomie a hratelnost - mno nezažil jsem ještě nikdy tak nepřehledně a totálně nepřirozeně udělané menu, pro jakákoliv game nastavení, upravení zbraní, classu atd.
    Pomunu-li ve hře pak pár dalších bugů, který by se u takovéhoto titulu rozhodně opravit, tak mi lezla na hlavu totální nevyrovnanost classů a to obzvláště recon. Pokud chcete být sniper a chtěli byste zažít pocit držet v rukou "virtuální" život někoho jiného, tak vás díky odrazu z vašeho "kukátku" nepřítel ihned najde a killne. Pokud si dáte jiný zaměřovač, jste dosti omezení menším zoomem a jiné classy mají k dispozici na své zbraně stejný zoom, avšak oni nejsou tak omezení kadencí zbraně, jako jsou sniperky. U ostatních povolání už nejde tak moc o taktiku a strategii jako u snipera, tak je to mnohonásobně vyrovnanější, toto mě ale (jako sniper ve hrách mé oblíbené povolání) dost štvalo.
    Každopádně je to hra, která je i v betě opravdu zábavná a to je tam pouze zlomek věcí co bude (snad) hotové hře, tak už čekám až mi jí klucí z games.shopu pošlou :)
  • Jak jsem zpozoroval tak v BF3 jde oživit jenom jednou když v zápětí oživenej chcípně tak už oživit nejde..
    • Když tě někdo oživí, tak ti to dá na výběr, jestli příjmout nebo odmítnout oživení a při rozhodování můžeš střílet pistoli, ale nemůžeš vstát. Pokud to příjmeš a neumřeš do pár vteřin (asi tak do 3-5 vteřin? Jen odhad, nepočítel jsem to), tak po té době, když umřeš, tě můžou zase oživit znova.
    • H4wk
      prevencia pred statspaddingom ?
  • Jedna taková poznmka, také se vám dělá blbě když slyšíte ono intro s tím roztřeseným přebasovaným zvukem, a když slyšíte výbuchy ve hře. Mě se začne motat hlava, a býb blbě od žaludku, že to musím úplně vypnout a hrát na minimum zvuku. :) BF3 nakonec ale nekupuji.
    • NN, mě tendle zvuk přijde právě dokonalý, jak přesouvá atmošku přímo na tebe a mám vždy pocit, že mě repráky tím basem odhodí :D
  • BF 3 ... zatím nevím co si mám o tom myslet.. Pro mě jedničkou zatím je BBC 2 , podle mě , se spíš měli držet téhle série .. aspoň na konzole , jelikož mapy jsou obrovské a těch 24 hráčů (pokud polovina z nich kempí , Tak se hledají a je to zdlouhavé .. o těch bugách ani nemluvím .... jsem zvědav na finální verzi , tahle mě zatím nijak moc nenadchla.... snad DICE nezklame :-) *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit