Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jako hrac ktery nehral bc2, mW, ani bf2 ktery vetsinu casu travil v arma2 musim rict ze je to dobra hra na odreagovani.pokud se nastavi hc servery a budou v nich klany ktere spolupracuji,tak se muze hra vyrovnat i arme. osobne si myslim,ze se komunita rozdeli na tri skupiny, mw lovers, bf3 haters and arma 3 praisers.
  • Nejaky Battlefield, COD ... pche, Red Orchestra to je jine kafe! :)
    • Myslíš tu hru plnou bugů se zastaralým enginem? *1*
      • A toto je přesně příspěvek hráče, co viděl danou hru právě z toho rychlíku. U RO2 se na grafiku nehraje chlapče *3*
    • faktem kazdopadne je, ze jak COD, tak battlefield jsou v tomhle ohledu opravdu je velmi slaby caj --- avsak to neznamena ,ze by to byly automaticky spatne hry, je to jen o pristupu .. ale jen RO2 je TAK TROCHU hardcore
    • Porovnáváš hrušky s jabkama.
    • Súhlas, tieto hry sú dobré tak akorát vtedy, keď človek potrebuje úplne vypnúť mozog *3*
      • Zase další, co BF3 viděl z rychlíku *13*
        Pokud je BF3 dobrá jen tehdy, když potřebuješ "vypnúť mozog", tak to samé platí i o Red Orchestra. Mínusy akorát ukáží, že tu nikdo nehrál obě hry a nebo pro oči nevidí *2*
  • vindalooo
    život je příliš krátký na čtení obdobných článků...
  • dr.gonzo
    no ja hraju betu na ps3 a musim rict ze je jednim slovem priserna.grafika hnus bad company 2 vypada o dost lip a ty chyby,propadani podlahou,nemoznost vylest na 5 cm patnik neustale sekani obcasne blikani obrazovky a dlouha rada dalsich.tyhle chyby jen tak neopravi vzhledem k blizicimu se datu vydani.
    • kdys nechces mit grafiku hnus tak nemas hrat na ps3 ale na PC :D
    • Ta BETA je měsíc stará, myslíš, že už většinu chyb nemaj hotovou?
  • Battlefield 3
    Tmy se bojí jen ti, co nevydělí co dokáže světlo !
    Urcite si ji zahrajte
    • Já se bojím tebe. Tvůj pravopis mě děsí.
  • ja to hraju na maximaln9 detailz st9m to strojem
    "Operační systém Microsoft Windows 7 Ultimate
    DirectX DirectX 11.0
    Typ CPU QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 1558 MHz (17 x 92)
    Čipová sada základní desky AMD 780G/780V/790GX, AMD K10
    Pracovní paměť 2816 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
    DIMM3: Kingston 9905403-078.A00LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)
    DIMM4: Kingston 9905403-097.A00LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)
    Grafický adaptér ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB)
    • no tak jesi to stimhle hrajes na max tak mas tak 2 fps ja hraju na max s phenom x6 1100T 3500ghz 16g ram a radeon 6970 taktlim na 920mhz a pameti 1400 stejne mi to obcas skoci pod 50fps
      • hraje to na max to urcite nelze ale asi nevnima ze mu to plynule nejede takovi sou taky;} maj 15 fps a tvrdi ze je vse ook. Ja to hraju na core i5 3.7ghz / 8gb / gtx580 / ssd a nekdy to neprijemne spadne to ale muze byt problem bety ci ovladacu nvidie. Hra mi jinak prijde neprehledna zustanu u sveho oblibeneho cska :-)
        • mam furt zaplej fraps abych zjistil jesi mi to nekdy mistama kleca pod 45 u tyhle mapy se mi to nestane ale bojim bojim co se stane na mapach pro 64 hracu
        • Hehe, takový jsem býval taky (s ATI Rage Pro, to už tady asi málokdo pamatuje), než jsem okusil plynulost *1*
  • Walldstein
    TO (ToK2)BASI881-CZ Mobilní resp tam je...pokládá ho sniper, ale vzhledem k tomu že Nikdo s odstřelovačkou se do předu nehrne a když tak prdí na pokládání mobilního respu.
    • jak už tu psali jiní, sniper se dá "potunit" na vcelku ofensivní jednotku. Tudíž mobilní resp je poměrně často.
      • Mobilni respawn je super vec!!
        Ja hravam Recona s UMP-45 a je to prada. Nemusim behat po mape ako blazon. Vie mi niekto len povedat ci neskor dostanem aj na UMPcko flash suppresor?
        • Myslíš, že bude taky, ale pařím za assaulta, tak nevím jistě. Momentálně ptobíhá údržba Battlelogu, ale mělo by to tam jít dohledat u konkrétní zbraně *3*
          • Jejda
            *Myslím *1*
            *probíhá

Jdu se registrovat *4* na Games
  • mirroj
    "prvních 20min sem byl ohromen a to tolik že sem se malém vystříkala" Tak to je iné prirovnanie :D...
  • XXDarthVaderXX
    Fano Blahorodie Kyselý

Jistý si člověk nemůže být nikdy, ale tak těch 80%?

Dobrou noc
  • jj taky si myslim ze to uz maj fixli ale je divny ze to nepatchnou na BC2 vychazeli patche a tim hracum ukazai ze to maj fixli tady na to prdej a slibujou do plny a taky by me zajimalo jesi se spustej na betu HC mod servery protoze u bc 2 sem hral jen HC me ten rambo stil hrani nak neba
    • tak bezte hrat "prave" BF a nie ten konzolovy port zvany BC *8*
      • ten smajl je tam omylom
    • LOL ... HC je jen o kempeni.... demence moc naprosto.. pokazdy kdyz sem sel na HC tak sem umiral jen od kempujicich sniperu v kopcich
      • cr8g proste to neumis. neres to a hrej na normal, kde po cistem prustrelu srdce budes dal zit. je to sranda...
      • Tak tady bude asi neco spatne ne? ja hraju pouze jen HC a je pravda ze to je trosku taktictejsi, ale rozhodne to neni zakopova valka. spis holt se to neda hrat tak ze nalitnes do skupinky nepratel a nestaci ti zbesile poskakovat, proste zdechnes...
      • jj dost se tam kempi ale kdys v HC vbehnu do hnizda kemperu tak jich treba 5 sundam u normalniho modu mi po 2him zabidim dojde zasobnik

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit