Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V článku zmíněná "druhá varianta", to že nemají vývojáři čas vydat editovací nástroje společně s hrou, postrádá smysl. V takovém případě by vývojářům nebránilo nic v tom, vydat je o něco později. Jako to dělají třeba Bohemia Interactive, kteří je, pokud vím, vydávají vždy pár měsíců po vydání hry. V případě BF3 to bohužel skutečně vypadá na cílenou strategii "vydej, vymáčkni z toho prachů co to dá a zapoměň".
  • sleepless
    JJ, chybka se vloudila. Opraveno, diky za upozorneni :)
  • uz se vi kdy bude ta betaverze? poslete mi prosim kde si ji stahnu a linky na ladicek123@seznam.cz nikde vobchodech to nemaj na skladu!!!!!!
  • přesouvá se na ARMU
  • Jejich blbost. Jen mě uráží že z hráčů a moderů dělají blbce. Mají rovnou říci že hru chtějí podporovat tunoou DLC a tak mod tools nevydají protože by se jim na ta DLC každý vyflákl.

Holt na modding tu bude Arma 3
  • prestigo88
    ach jo a já se těšil na Project reality *9*
  • fajn. BF2 byl sám o sobě zábavný, ale zapadl v zapomění....zato mody jej otevřeli (project reality). Je to jejich věc, jak bylo psáno výše, já si myslím, že si modeři najdou jinou surovinu (engine Army2?)
  • Joha
    jj mate tam chybu: Battlefield 3 bezi na Frostbite 2 :D
  • Nj klasicky vliv EA, zrusit zakazat vsechny modifikace, editory a vsecko kolem. Jeste by lidi hrali neoficialni mapy (neni se co divit kdyz s kazdym dilem je mene map a vice datadisku) a nekupovali datadisky ala EA = 2, max 3 mapy a k tomu 4 vozitka za 10Euro. Tedka vydaji hru tak s 5-7 mapama a nejmin 5 datadisku at je co prodavat. Timhle tempem budou v battlefieldu 5 jen 2 mapy a vsecky ostatni dokupovatelne.....
    Uplne opacny postup nez valve, uz by meli taky udelat nakou strilecku s technikou a vypalili by rybnik vsem temhle zlatokopum.
  • On je nejaky Frostbite 3 engine? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit