Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    No tak to mi zní fajnově. Bude to zas jinej zážitek a toho si cením, protože jestli mám něco rád, tak to, když si můžu vybrat. *3* Těšim těšim.
  • Btw sem vcera cetl na BF3 fansite o rozhovoru s Patrickem Bachem (vykonny producent DICE) a ten ujistoval, ze Rush a Conquest v CQ bude. Dost me tahle sprava nas**la, zajimalo by me kdy prestanou lhat. s Lynchem plne souhlasim, hitboxy by mely opravit jako prvni ale pochybuju , ze to nekdy udelaji. BF3 je super, ale zacinam litovat, ze jsem takovejm kriplum dal tolik penez za betu.
    • S hitboxama nic není, je to komplet špatná strategie netcode BF3.
      Jde o to, že netcode v BF3 funguje u klienta, takže to co ty vidíš, můžeš trefit. Jde však o to, že třeba hráč s 500ms pingem vyběhne z poza rohu a ty jej uvidíš až za půl sekundy jednoduše proto, že má vysoký ping. Jemu to tedy dává půl sekundy náskok na tebe, pokud o tobě ví.
      Další věcí je bullet spread, který byl/je stále rozbitý a zbraně nestřílí jak mají.

Netcode je podělanej kvůli tomu, že hra byla vyvíjena na konzole, kde jde o eliminaci lagu před nízkým pingem. Pak to jednoduše zportovali na PC a nechali to tak. Bullet spread snad v dalším patchi opraví.
      • tohle se prej tahne s battlem od BF2, kde byl jeste vyvyjenej jen na PC, jako odpurci konzoli by se mi vazne libilo, kdyby to bylo zapricineny jima, ale jak vysvetlis, ze treba CoD zadny takovy problemy nema? Uzavrel bych to tim, ze tohle je jejich slaba stranka a v tomhle novym DLC to bude sakra znatelny.
        • luke.skywalker
          v Codu se hýbou jen panáčci. neexistuje fyzika. ta hra je na tom stejně jako za cod1.
          • jasne, tak je to pro server min narocny, ale v dnesni dobe si myslim, ze uz by to nemel bejt takovej problem, aby ta hit detekce byla takhle zmrsena... Osobne si myslim, ze proste porad nastavujou stary veci z BF2 a mozna i z drivejska a tim padem uz ani sami nevi, jakej to melo pred deseti rokama zaklad a boji se do toho sahnout.
      • Aha tak proto mi TV raketou nejde trefit letadlo i kdyz ho jednoznacne zasahnu nebo neposkodim vrtulnik delem i kdyz vidim ze moje strela vrtulnik zasahla.

Ach jo... :(
        • TV raketa byla jeden cas bugla... jak je na tom ted vi leda buh a zamestnanci DICE
          • TV raketa je zabugovana jako prase ale to odrazeni uz snad opravili. Tohle je vylozene ze mi ta raketa zhasne jak ma primo na cily po tom co se do nej zaborim kamerou ale hlavne u letadel se mi proste zasah vubec nezapocita a letadlo si vesele drandi dal. Obcas to udela i u heliny ale tam je to spis vyjimecne. U zasahovani heli mam spis problem s tim ze mi prijde ze ta TV raketa ma moc velky FOV a tak obcas proste letim presne na heli ale tesne ji podletim. Kez by sla ta raketa alespon odpalit a poskodit nepritele treba jen splashem.
      • Dik za uvedeni veci na pravou miru. Jedna vec je ale jasna, tahle chyba (a lenost vyvojaru kteri tvrdili, ze je BF3 vyvijeno primarne na PC) me stve nejvic.
  • Osobne by mi to, ze delaji DLC, ktere by do Battlefieldu vubec patri nemela, nevadi, ale at KUA aspon opravi zaklad ty hry!
    • tak patch je udajne o minuleho tydne v MS .. tak snad tento nebo pristi tyden bude uvolneny .. zmeny vypadaji dobre ..
      • zmeny vypadaji dobre, ale kolikrat jsem uz v patchlogu videl "Black screen loading freeze fixed" a stale ho cas od casu dostanu.
    • delaji na tom, ten pre-patch note, co vypustili je docela peknej, tak uvidime, jak to dopadne, jestli pul roku po vydani budeme mit konecne takovej battlefield, jakej nam slibovali :)
  • A už nám z toho robia COD...Battlefield bol odjakživa o koopérácií bojovej techniky a pešiakov...Ak by som si chcel zahrať teraz toto "DLC" tak si hodím do filtru "only infantry" a mám to...
    • dr.gonzo
      no delaji,ono uz z toho je davno COD ,takove mapy jako metro,grand bazar,seine.. pripominaji spis COD nez battlefield a o singleplayeru ani nemluvim .battlefield 3 byl pro mne osobne zklamani roku a s radosti sem se vratil k vybornemu bad company 2.
      • BC2 neni spatny, nektery veci sou v nem vazne i lepsi nez v BF3, ale stejne pres vsechny ty mouchy, ktery BF3 ma je porad lepsi.
    • Vrook
      Já jsem rád, že to neni hra o tom, kde ti vnutěj nějakej styl, ale že ti daj na výběr. Nebaví tě only infantry, tak si to ve filtru odklikni. Mě třeba baví každou chvíli něco jinýho a protože pocit z tý hry je u obou stylů dost odlišnej, tak sem rád že si můžu vybrat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit