-
rekl bych ze ti co to nespusti jsou paradoxne ti nejvetsi stastlivci
-
Nechci a nebudu. Tomu na co reagujes se rika proste nazor.
-
do hospody chodej vokurky ....poslouchat kecy frajeru co to nikam nedotahly a akorat radej jak na to :D
-
Tak to nehraj a nekupuj to! Pro milovniky velkych map a techniky se chysta DLC Armoured Kill. Kdyz nechces CQ hrat nikdo te nenuti.
-
Mozna me za to uminuskujete, ale vzdyt jen to kdyz vidite maly ohraniceny ctverec uprostred skvele velke mapy na kterym se melou hraci v TDM (btw BF3 TDM je asi ten nejvetsi camp co jsem kde videl) je proste smesne... Jen se chteji zavdecit vsem... Nebo spis chteji prachy od vsech? Podle me male uzavrene mapy a TDM do BF proste nepatri.
-
Ja bych to nazval spise debi|itou..Hra ktera vynika exteriery, velkyma rozlohama, super zvuky... atmosfera velkeho bojiste, pouzivani ruznych stroju atd, tohle je BF ! Absolutne nechapu na co bude par map se suprcupr znicitelnym prostredim, samozrejme uzavrene prostory ala COD co se svym hracum jeste vysmiva do obliceje... Nevim o techto vecech musi vzdy rozhodovat naky id!ot ktery nema paru o tom co hraci dane hry chteji.
*16* *12* *11* *10* *13* *9*
BF3 = rush / conquest. -
tak to já se spíše těším na to další DLC s přidanou technikou, tohle asi bude zas zběsilá honička ala CoD
-
tuhle grafárnu mám a běhá mi to jak po drátku...
-
MAV kill je podle me v pohode, precejen naucit se s tim dobre litat neni uplne jednoduchy, uz jen proto, ze ve hre se ke klesani pouziva tlacitko skrceni, ale jen crouch a ne toggle crouch, coz je taky dobrej fail... o tom, jestli uz jde prenastavit spotovaci tlacitko nevim, protoze sem to nakonec udelal primo v configu... Ohledne ostatnich bugu s tebou naprosto souhlasim.
-
souhlas, a delaji to samozrejme proto, aby kazdy 2 roky mohli vydat dalsi dil, kterej bude mit par veci navic a par dobrych veci mu zase bude chybet... a lidi si to budou kupovat dal, protoze kdyz se podivame na vytvory nezavyslych, tak maji dobry napady, ale provedeni casto byva "ne tak hezky".
-
jasne, tak je to pro server min narocny, ale v dnesni dobe si myslim, ze uz by to nemel bejt takovej problem, aby ta hit detekce byla takhle zmrsena... Osobne si myslim, ze proste porad nastavujou stary veci z BF2 a mozna i z drivejska a tim padem uz ani sami nevi, jakej to melo pred deseti rokama zaklad a boji se do toho sahnout.
-
BC2 neni spatny, nektery veci sou v nem vazne i lepsi nez v BF3, ale stejne pres vsechny ty mouchy, ktery BF3 ma je porad lepsi.
-
Koncept prvniho DLC neni muj salek kavy ale dosud jsem byl na vazkach ale protoze v BF3 hraji vyhradne Rush a CQ tak mam jasno. Dekuji, nechci.
-
No právě že nemálo lidí to ani nespustí, hlavně majitelé GTS560Ti, nebo majitelé starších integrovaných zvukovek...
-
Dokud neodladí to, co už vydali, tak se jim na nějaký DLC můžu akorát tak zvysoka. Už mě nebaví dokola umírat protože ten pár centimetrů vysokej kamínek nemůžu překročit, ale musim ho přeskočit. Abych jak blbec furt drtil mezerník, zasekával se ve zdech a umíral při skoku z 2 metrový vejšky... Navíc jsem dnes zjistil zajímavou věc. Doposud jsem si myslel, že MAV kill je v podstatě bug. Tak prosím není. Strhnul jsem jednomu hráči z krku dog tag s MAV killem a vedle toho dost vysokým číslem. Hmpf *16*
-
Kdybys videl nahled mapy Ziba Tower tak bys videl ze je tam spousta mist kde se da soupere obejit. Myslim ze na tohle si davali obzvlast pozor aby se metro neopakovalo
-
no delaji,ono uz z toho je davno COD ,takove mapy jako metro,grand bazar,seine.. pripominaji spis COD nez battlefield a o singleplayeru ani nemluvim .battlefield 3 byl pro mne osobne zklamani roku a s radosti sem se vratil k vybornemu bad company 2.
-
Konečně to někdo chápe, proč nechodím do hospody... *1*
-
hmmmm ozelel bych rozbiti kdejake hovadiny pricemz je prostredi rozbitelny dostatecne uz ted vymenou za 2 nej mody z myho pohledu :l.. fail.
-
proste dlc obsahujici cod : )