Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, je opravdu dobré, že si člověk může vybrat mezi close combat a open mapama , ale ty keci o taktice si mohli nechat. Asi nikdy nehráli Operaci metro, kde se válčí u jednoho rohu a nabíraj se body (čest výjimkám). Myslim, že tady to skončí úplně stejně. Bude se bitkovat o jednu chodbu. Tohle DLC asi vynechám. Minimálně si počkám, až jaký budou ohlasy.
  • Uz aby se rozpovidali o Armored Kill...
  • Dik za uvedeni veci na pravou miru. Jedna vec je ale jasna, tahle chyba (a lenost vyvojaru kteri tvrdili, ze je BF3 vyvijeno primarne na PC) me stve nejvic.
  • S hitboxama nic není, je to komplet špatná strategie netcode BF3.
    Jde o to, že netcode v BF3 funguje u klienta, takže to co ty vidíš, můžeš trefit. Jde však o to, že třeba hráč s 500ms pingem vyběhne z poza rohu a ty jej uvidíš až za půl sekundy jednoduše proto, že má vysoký ping. Jemu to tedy dává půl sekundy náskok na tebe, pokud o tobě ví.
    Další věcí je bullet spread, který byl/je stále rozbitý a zbraně nestřílí jak mají.

Netcode je podělanej kvůli tomu, že hra byla vyvíjena na konzole, kde jde o eliminaci lagu před nízkým pingem. Pak to jednoduše zportovali na PC a nechali to tak. Bullet spread snad v dalším patchi opraví.
  • Odulin
    No tak to mi zní fajnově. Bude to zas jinej zážitek a toho si cením, protože jestli mám něco rád, tak to, když si můžu vybrat. *3* Těšim těšim.
  • Btw sem vcera cetl na BF3 fansite o rozhovoru s Patrickem Bachem (vykonny producent DICE) a ten ujistoval, ze Rush a Conquest v CQ bude. Dost me tahle sprava nas**la, zajimalo by me kdy prestanou lhat. s Lynchem plne souhlasim, hitboxy by mely opravit jako prvni ale pochybuju , ze to nekdy udelaji. BF3 je super, ale zacinam litovat, ze jsem takovejm kriplum dal tolik penez za betu.
  • Vrook
    Já jsem rád, že to neni hra o tom, kde ti vnutěj nějakej styl, ale že ti daj na výběr. Nebaví tě only infantry, tak si to ve filtru odklikni. Mě třeba baví každou chvíli něco jinýho a protože pocit z tý hry je u obou stylů dost odlišnej, tak sem rád že si můžu vybrat.
  • Osobne by mi to, ze delaji DLC, ktere by do Battlefieldu vubec patri nemela, nevadi, ale at KUA aspon opravi zaklad ty hry!
  • A už nám z toho robia COD...Battlefield bol odjakživa o koopérácií bojovej techniky a pešiakov...Ak by som si chcel zahrať teraz toto "DLC" tak si hodím do filtru "only infantry" a mám to...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit