-
EA sabotuje sve produkty tim, ze svym tymum nedava dostatek prostoru a nuti je vydat hru drive nez by bylo zdravo... Za to nesmis vinit DICE, ale EA, ktera ma prsty vsude...
Kazdy rozumny clovek by se dopatral k tomu, ze cim je produkt vyladenejsi, tim budou zakaznici z dlouhodobeho hlediska spokojenejsi...
Po Mass Effectu 3 me uz nic nemuze prekvapit a B3 je na tom jeste velmi dobre. -
v Codu se hýbou jen panáčci. neexistuje fyzika. ta hra je na tom stejně jako za cod1.
-
takový skyrim na tom byl teda hur..
-
Je tam dost chyb ale ze by to byla takova katastrofa to zase ne... hrat se to normalne da jen clovek obcas narazi na neprijemnost.
-
To s tebou souhlasim, ale proto tam je "čest výjimkám", protože to jsou ojedinělý případy. A o lidech je to vždycky.
-
Přesně tak. Několikrát jsem na mapě Metro zažil, jak několik týmů postupovalo pomalu vpřed a získávali tak další vlajky. bohužel jsem ale zažil i to, jak se tým prostě rozprchnul a každej jel sám za sebe *3*
-
Opět se potvrzuje to, že uvnitř této firmy panuje informační blokáda (bordel). Informace se nepředávají a když někdo něco vypustí tak je to v během chvíle dementováno. Celkově to dokresluje poměry v EA a DICE, které vyúsťují v to že ani půl roku po vydání není jejich "produkt" plně funkční. Jako "šťastný" majitel BF3 můžu konstatovat že větší brak už snad nikdo nevydal - hra není od základů špatná ale je nedodělaná.
-
tak 400 jsou 3 sklenky vina a jedno kafe pro tebe a partnerku nebo 2 drinky pro kazdeho, pripadne jedna lahev na vecer k filmu :) .. ja Karkand kupoval na originu cca za 350 .. ted je treba za 180 Kc .. pokud vyslovene nejdes po CQB mapach tak mozna vydrzet na akci a koupit treba kuli zbranim pozdeji .. ale jo za Hru + 3 DLC se to celkem nabali (ale vzhledem k tomu, ze je to jedina MP hra, ktera me docela bavi tak to asi preziju (jeste teda AA2 ale ta je free) ..
-
zmeny vypadaji dobre, ale kolikrat jsem uz v patchlogu videl "Black screen loading freeze fixed" a stale ho cas od casu dostanu.
-
tak patch je udajne o minuleho tydne v MS .. tak snad tento nebo pristi tyden bude uvolneny .. zmeny vypadaji dobre ..
-
Rekl bych tak 400, soudim podle Karkandu. A me 400 kc neprijde zas tak malo, to bych nesel do hospody 2x (mam dobrej metabolismus).
-
TV raketa je zabugovana jako prase ale to odrazeni uz snad opravili. Tohle je vylozene ze mi ta raketa zhasne jak ma primo na cily po tom co se do nej zaborim kamerou ale hlavne u letadel se mi proste zasah vubec nezapocita a letadlo si vesele drandi dal. Obcas to udela i u heliny ale tam je to spis vyjimecne. U zasahovani heli mam spis problem s tim ze mi prijde ze ta TV raketa ma moc velky FOV a tak obcas proste letim presne na heli ale tesne ji podletim. Kez by sla ta raketa alespon odpalit a poskodit nepritele treba jen splashem.
-
metro se da hrat takticky ... samozrejme nesmis mit server o 50 lidech pouzivajicich jen USAS frag a RPG ... 4v4, 6v6 nebo 8v8 rozumnych lidi a mas dobry zazitek i na malych mapach .. imho je moznost volby mezi CQB a velkymi mapami dobra. Nekdy chces jen tak zablbnout, vyzkouset neco jineho nez M16, G3 nebo An (nebo co pouzivate) .. pro hrace obecne by bylo prijemnejsi dostat 2 zmixovane DLC (kazdy s CQB i vehicle oriented mapami) nez takhle oddelene, ale co nadelas ... hold nepujdes jednou na vino nebo kafe nebo co pijes, predpokaldam ze vic nez 300 za to chtit nebudou ..
-
v metru se bojuje vzdycky na trech bodech (schody), pokud bude DLC udelany tak, ze bude spousta moznosti jak nekoho obejit, tak nebude problem.
-
tohle se prej tahne s battlem od BF2, kde byl jeste vyvyjenej jen na PC, jako odpurci konzoli by se mi vazne libilo, kdyby to bylo zapricineny jima, ale jak vysvetlis, ze treba CoD zadny takovy problemy nema? Uzavrel bych to tim, ze tohle je jejich slaba stranka a v tomhle novym DLC to bude sakra znatelny.
-
TV raketa byla jeden cas bugla... jak je na tom ted vi leda buh a zamestnanci DICE
-
delaji na tom, ten pre-patch note, co vypustili je docela peknej, tak uvidime, jak to dopadne, jestli pul roku po vydani budeme mit konecne takovej battlefield, jakej nam slibovali :)
-
Ty si zase nech tyhle keci, taktika je vždycky jen o lidech.
-
Aha tak proto mi TV raketou nejde trefit letadlo i kdyz ho jednoznacne zasahnu nebo neposkodim vrtulnik delem i kdyz vidim ze moje strela vrtulnik zasahla.
Ach jo... :( -
Je to dobře že to takhle udělali, cpát normální Conquest do malých map je kravina, viz. Operace Metro.. I když je ta mapa zábavná, Conquest tam prostě nepatří.