Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pekny hovnajs,jsou to hackeri a ta hra je hnujda,kdo co zna mapu to muže ric jen debilitino,nikdo neni dobrej maji sto procent damage 200 procent presnost,a když se jim nelibis odpojej te chcipaci,už ji nehraju skoncila v kosi ta z hovadilost
  • Zajímavý, ale trochu jedno straný článek :
    http://ogameslog.blogspot.cz/2013/04/je-battlefield-3-takova-hruza-jak-se.html
  • Lawliet
    Moc pěkný DLC, ale.. Battlefield se mi vypíná co 5 minut zamrznutím hry a pádem ovladačů grafiky. Takže se dá říct, že je můj zhruba tisicový vklad nepoužitelný. Někdo stejné dilema má?
    • Mám stejný problém. Pomohlo mi podtaktovat grafiku, ale stejně se mi zdá, že po každé aktualizaci se hra víc seká a to hlavně ve chvílích kdy je to opravdu nevítané:D
  • Může mi někdo vysvětlit, jak to dělají ti hráči kteří vás za jakékoliv situace a na jakoukoliv vzdálenost sejmou 1-2 ranami? Chtěl bych se to také naučit.
    • Jeste doplnim navod: hodne lidi co trefuje za kazde situace pouziva heavy barrel (zvysuje presnost na dalku) a laser (idealni pro cil ktery se nahle objevi pred Tebou a nemas cas zacilit miridla, optiku) a koliminator (kratka a stredni vzdalenost, rychle zamireni).
      Strilej po jednotlivych ranach, nebo 3 rannymi davkami (oboje zvysuje presnot na long range). Mir na hlavu a pocitej s opravou podle toho kde se pohybuje cil. Pri strebe na dalku mir vice nad hlavu podle toho jak je cil daleko.
      • A já bych ještě doplnil, že pokud někdo hraje hru opravdu dlouho a intenzivně, tak si určitě vypozoruje, jak se hráči na mapě pohybují, jak se chovají, kudy a kam nejvíce lozí... Netuším, jak moc velkej chaos vykouzlí 64 lidí (s touhle hrou jsem skončil v betě *15* ), ale za časů, když jsem rekreačně hrával CoD4, tak půlkou úspěchu byla i mazanost, čtení hry a předvídání *4*
    • Jednoduse jsou dobri. Pokud nekdo stravi 12-16 hodin denne u hry, tak ziska takovou zrucnost, ze se mu tezko vyrovnas.
      Nekdy je to trochu o stesti. Ti lide znaji (alespon ja si to myslim) perfektne mapy, vi presne odkud a kam se da dostrelit a z jakou zbrani. A maji vyborny postreh a prehled o situaci. Bohuzel ani jedno z toho neumim :)
      Ale kdyz se mi dari a mam svuj den, mozna bych se "obcas" mohl zaradit do kategorie o ktere mluvis. :)
      Muj profil: http://battlelog.battlefield.com/bf3/cs/soldier/RapierCZ/stats/355269517/

Navod: hrej s jednou zbrani neustale dokola, hrej na jedne mape a poznej ji do detailu. Casem se dostavi uspech. Za sebe takto jsem s tankem na mape Operation Firestrom sveho casu dokazal zazraky. Kde jsou ty casy...na druhou stranu je to pozdeji trochu nuda, jsi spicka s danou zbrani, vozidlem na dane mape (-ach) ale unika Ti kouzlo ostatnich povolani. Radeji si vyzkousim neco jineho, byt v tom zdaleka nebudu tak dobry.
  • zajimalo by me jakej pokrytec z redakce tu ustavicne maze i normalni prispevky
  • Jen zde v téhle zemi může někdo porovnávat hry jako ARMA vs BF .. čím to je? Asi tím že ARMA je made in cz, nikde jinde ve světě by ty to 2 neporovnatelené hry ani nezkoušel porovnávat.. když už chcete porovnávat tak COD vs BF... Jinak testeři od ARMY by se měli zamyslet samotní nad sebou a nad tím co jsou schopni nechat vypustit ven..
    • Ono je to tak kdyby si se podíval na jejich starší videa tak pochopíš že dávali EA šanci že udělají něco s bugy v BF3 a ono nic.Mají vlastní názor a ten jim nemůžeš sebrat.To vaše hajtování videa nic neudělá.Navíc je to jejich kanál-jejich pravidla.
      • Ale já nehatuju video.. a ani jim neberu jejich názor, jen mi přijde úsměvné když jednonohý se vysmívá jednorukému, přeci jen jim přitěžuje fakt, že jsou to lidé z BI nejsou nezávislí proto ta narážka na jejich práci (ne)práci..
    • jestli naražiš na to video na ktere byl tady link, tak tam nikdo armu s battlefieldem nesrovnava, jen skratka popisují nektere bugy enginu BF to je vše. Ty bugy tam prece musí videt každý a imho jsou dost zasadní.
      • Ne, já narážím na fakt, který se objevuje pod každým článkem o BFku... kde se srovnávají 2 odlišné hry z obdobného prostředí.. cílená skupina je pro obě hry někde jinde. Narážku na video jsem zmínil ve větě o testerech z BI.. Nikdo snad nepopírá, že bugy v BFku jsou, ale přijde mi že každý se odvolává na svou zamilovanou AMRU, která dle fanboyů žádné bugy snad nikdy neměla... což je asi ten výsměch největší.
        • tak treba ja ani armu nehrál a z toho videa jsem nemel pocit že by chteli umyslne potopit bf a vyzdvihnout armu. A z diskuzí pod bf tenhle pocit taky nemám, prave naopak co se ukazalo i tady.
          Koneckoncu co jsem četl armu skoro nikdo nehraje a každy hraje jen bf, co je no comment vzhledem k tomu jaka je bf demence. A sami hráči bf se tvari jak kdyby hráli neco víc, myslí si o sobe že hrajou nejakou simulaci nebo neco.
    • Nope, porovnává se to i jinde, než v téhle zemi, stačí se podívat na internetu. Zas to nepřehánět s tím sebemrskačstvím prosím...
    • bodíček *1*
  • Arma 3 je totalna Arcada, iba BF3 je ozajstna hra pro chlapi, papa
    • http://www.youtube.com/watch?v=o3gTftP5CAQ
      • zvládol som to dopozerať do konca *1*
  • Akože porovnávať Armu a Battlefield, to môže naozaj len zakomplexovaný hlupáčik *7*
  • x_ander
    Nejsem žádný fanboy Battlefieldu (popravdě jsem krom stařičkého 1942 žádný ani nehrál), ale stejně mi to nedá. Ti dva rádobydrsní borečci na tom videu jsou dost mimo. Rýpou se v nesmyslech, kterých si 99,99% hráčů nikdy nevšimne a nijak to neovlivní hru. Ale především BF je a vždycky byla arkádová vojenská hra. Nikdy to nebyl a neměl být ultrarealistický simulátor. Řešit to, že hitbox je o pár milimetrů větší než model postavy (čehož si jde navíc všimnout jen pokud střílíte do někoho, kdo stojí metr před Váma a nehýbe se = normálně během hry tahle situace nenastane), nebo to, že zbraň má větší rozptyl než by v reálu mít měla, je zkrátka u hry typu BF blbost. Borečci si jen honí ego (a jsem zvědavý, jak jejich slavná ArmA tohle všechno bude mít v cajku) a přitom jsou spíš k smíchu. A tím, jak mažou u videa "nepohodlné" komentáře to jenom potvrzují.
    • Promiň ale já mám nahráno v BF3 sice jenom 157 hodin, ale to že jsou hitboxy mimo si všimu při každém Close Combatu ;), když hrajete na otevřených mapách tak to už tolik poznat nejde.
      Jak už sem psal to video se mi naprosto hnusí, ale bohužel s tím rozptylem a s tím že kulky vycházejí ze středu obrazovky mají pravdu a už jsem i zažil situace kdy byl camper schovaný i se zbraní ale přesto zabíjel nepřátele.
      Jen tak pro tvou zajímavost, ArmA3 Alpha má kluky vycházející z hlavně zbraně a hitboxy jsou tam dobré (alespoň z toho co sem stihl za 20 hodin hraní otestovat). Každopádně porovnávat tyhle 2 hry je nesmysl. Mě by stačilo v BF3 opravit desync, hitboxy a ty zbraně (kulky z hlavně) a byla by to pro mě dokonalá hra :)
    • Oni ale nemají nic proti arkádovým hrám, či battlefieldu jako takovému. Jim vadí Battlefield 3, zatímco Battlefield 2 mají i dost v oblibě.
      • Ak je to pravda tak su to vrchovaty pozeri nakolko bf2 mal rozptil guliek uz uplne mimo.
    • ...toto si myslím aj ja. Mali by sme, keď vydajú Arma 3, skúsiť natočiť podobné video. *15* Ale pravdu povediac, mi málo záleží na ich mienke, takže ich kašlem *1*
    • MENSHIK-ZDRAVOTNAsestraUK
      Ja by som povedal, ze Battlefield3 je uzasna hra. A by som nasledne skonstatoval ze velmi fandim DICE za ich hry *14*
  • Válku a mor na vás.Je to hra a díky bohu že je ne míle vzálená od reality.Právě proto mně hra přece baví.Určitě bych nebyl nadšený běhat v malé polní kdesi v afghanu pod palbou.Takhle si zapnu battla či jinou střilečku pokosím pár desítek noobů, zanadávam si nad spawn campery a jdu od toho.A takové kecy kdy se každému předhazuje co je nebo není lepší nelze než neřešit.Každý má svou oblíbenou pecku, a já vím že časy BF 2 jsou už dávno za námi.
    • tiež pravda *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit