Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pekny hovnajs,jsou to hackeri a ta hra je hnujda,kdo co zna mapu to muže ric jen debilitino,nikdo neni dobrej maji sto procent damage 200 procent presnost,a když se jim nelibis odpojej te chcipaci,už ji nehraju skoncila v kosi ta z hovadilost
  • Zajímavý, ale trochu jedno straný článek :
    http://ogameslog.blogspot.cz/2013/04/je-battlefield-3-takova-hruza-jak-se.html
  • Mám stejný problém. Pomohlo mi podtaktovat grafiku, ale stejně se mi zdá, že po každé aktualizaci se hra víc seká a to hlavně ve chvílích kdy je to opravdu nevítané:D
  • Lawliet
    Moc pěkný DLC, ale.. Battlefield se mi vypíná co 5 minut zamrznutím hry a pádem ovladačů grafiky. Takže se dá říct, že je můj zhruba tisicový vklad nepoužitelný. Někdo stejné dilema má?
  • A já bych ještě doplnil, že pokud někdo hraje hru opravdu dlouho a intenzivně, tak si určitě vypozoruje, jak se hráči na mapě pohybují, jak se chovají, kudy a kam nejvíce lozí... Netuším, jak moc velkej chaos vykouzlí 64 lidí (s touhle hrou jsem skončil v betě *15* ), ale za časů, když jsem rekreačně hrával CoD4, tak půlkou úspěchu byla i mazanost, čtení hry a předvídání *4*
  • Jeste doplnim navod: hodne lidi co trefuje za kazde situace pouziva heavy barrel (zvysuje presnost na dalku) a laser (idealni pro cil ktery se nahle objevi pred Tebou a nemas cas zacilit miridla, optiku) a koliminator (kratka a stredni vzdalenost, rychle zamireni).
    Strilej po jednotlivych ranach, nebo 3 rannymi davkami (oboje zvysuje presnot na long range). Mir na hlavu a pocitej s opravou podle toho kde se pohybuje cil. Pri strebe na dalku mir vice nad hlavu podle toho jak je cil daleko.
  • Jednoduse jsou dobri. Pokud nekdo stravi 12-16 hodin denne u hry, tak ziska takovou zrucnost, ze se mu tezko vyrovnas.
    Nekdy je to trochu o stesti. Ti lide znaji (alespon ja si to myslim) perfektne mapy, vi presne odkud a kam se da dostrelit a z jakou zbrani. A maji vyborny postreh a prehled o situaci. Bohuzel ani jedno z toho neumim :)
    Ale kdyz se mi dari a mam svuj den, mozna bych se "obcas" mohl zaradit do kategorie o ktere mluvis. :)
    Muj profil: http://battlelog.battlefield.com/bf3/cs/soldier/RapierCZ/stats/355269517/

Navod: hrej s jednou zbrani neustale dokola, hrej na jedne mape a poznej ji do detailu. Casem se dostavi uspech. Za sebe takto jsem s tankem na mape Operation Firestrom sveho casu dokazal zazraky. Kde jsou ty casy...na druhou stranu je to pozdeji trochu nuda, jsi spicka s danou zbrani, vozidlem na dane mape (-ach) ale unika Ti kouzlo ostatnich povolani. Radeji si vyzkousim neco jineho, byt v tom zdaleka nebudu tak dobry.
  • tak treba ja ani armu nehrál a z toho videa jsem nemel pocit že by chteli umyslne potopit bf a vyzdvihnout armu. A z diskuzí pod bf tenhle pocit taky nemám, prave naopak co se ukazalo i tady.
    Koneckoncu co jsem četl armu skoro nikdo nehraje a každy hraje jen bf, co je no comment vzhledem k tomu jaka je bf demence. A sami hráči bf se tvari jak kdyby hráli neco víc, myslí si o sobe že hrajou nejakou simulaci nebo neco.
  • Ne, já narážím na fakt, který se objevuje pod každým článkem o BFku... kde se srovnávají 2 odlišné hry z obdobného prostředí.. cílená skupina je pro obě hry někde jinde. Narážku na video jsem zmínil ve větě o testerech z BI.. Nikdo snad nepopírá, že bugy v BFku jsou, ale přijde mi že každý se odvolává na svou zamilovanou AMRU, která dle fanboyů žádné bugy snad nikdy neměla... což je asi ten výsměch největší.
  • Ale já nehatuju video.. a ani jim neberu jejich názor, jen mi přijde úsměvné když jednonohý se vysmívá jednorukému, přeci jen jim přitěžuje fakt, že jsou to lidé z BI nejsou nezávislí proto ta narážka na jejich práci (ne)práci..
  • Může mi někdo vysvětlit, jak to dělají ti hráči kteří vás za jakékoliv situace a na jakoukoliv vzdálenost sejmou 1-2 ranami? Chtěl bych se to také naučit.
  • calwin
    podľa mňa argumentuješ úplne rozumne preto nechápem mínuská ale tak v dnešnej dobe komunita games klesá na priemernom veku tak je to logické...

na PS3 a Xboxe "legálne" aimboty reálne boli a nerobím si ilúzie že konverzia na PC vyzerala asi takým štýlom že počkáme chvíľku a dvaja ľudia medzitým spravia s grafikom upravené butony na PC pričom sa ani neunúvajú dať preč úvodnú obrazovku pres start to play len to zmenia na enter a ide sa... + nejaké dosadenie grafického nastavenia pre PC a zapojiť to celé do battlelogu... vybavená vec... tak sa dneska oflákne konverzia a je vybavené... ale čo ma prekvapuje že PC hráči majú toľko chochmesu obviňovať hráčov na konzolách ktorí si to kúpili že si to vôbec kúpili... pritom oni sami na steame a inde kupujú jedna radosť prípadne to pirátia... ale čo to je pirátske BF3? :D bez mulťáku? to už mi fakt príde ako demo...
  • Ono je to tak kdyby si se podíval na jejich starší videa tak pochopíš že dávali EA šanci že udělají něco s bugy v BF3 a ono nic.Mají vlastní názor a ten jim nemůžeš sebrat.To vaše hajtování videa nic neudělá.Navíc je to jejich kanál-jejich pravidla.
  • Ak je to pravda tak su to vrchovaty pozeri nakolko bf2 mal rozptil guliek uz uplne mimo.
  • jestli naražiš na to video na ktere byl tady link, tak tam nikdo armu s battlefieldem nesrovnava, jen skratka popisují nektere bugy enginu BF to je vše. Ty bugy tam prece musí videt každý a imho jsou dost zasadní.
  • Promiň ale já mám nahráno v BF3 sice jenom 157 hodin, ale to že jsou hitboxy mimo si všimu při každém Close Combatu ;), když hrajete na otevřených mapách tak to už tolik poznat nejde.
    Jak už sem psal to video se mi naprosto hnusí, ale bohužel s tím rozptylem a s tím že kulky vycházejí ze středu obrazovky mají pravdu a už jsem i zažil situace kdy byl camper schovaný i se zbraní ale přesto zabíjel nepřátele.
    Jen tak pro tvou zajímavost, ArmA3 Alpha má kluky vycházející z hlavně zbraně a hitboxy jsou tam dobré (alespoň z toho co sem stihl za 20 hodin hraní otestovat). Každopádně porovnávat tyhle 2 hry je nesmysl. Mě by stačilo v BF3 opravit desync, hitboxy a ty zbraně (kulky z hlavně) a byla by to pro mě dokonalá hra :)
  • zajimalo by me jakej pokrytec z redakce tu ustavicne maze i normalni prispevky
  • Ano, některé kategorie jdou získat až od 21 let. Sportovní a myslivecká střelba mají vyjímky na své kategorie kolem 15/16 let.
  • ...myslím že aj v Čechách je od 21 rokov ... len skupiny B a C môžu mať starší ako 18 rokov.
  • vyskúšal som... aj som to sem niekde napísal. Ale kašlime na to chalani. Je jedno, aké presné naprogramovanie streľby v hre je. Rozhodujúce je, či sa mi BF3 páči alebo nie. Mne osobne sa páči aj Arma 3 (aj v alfa verzii) alebo Crysis 3, takže sa nezastávam ani jednej hry. Diskusia sa už zvrhla na súboj ľudského ega ... Hlavne si želajme, aby bolo menej hier opakujúceho sa typu ako napr. COD a nech nám vývojári šúpu skôr niečo, čo nás bude baviť a bude to vždy trošku inovatívne. Nie ako keď mám pocit, že pokračovanie hry je vlastne len datadisk *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit