-
Oni ale nemají nic proti arkádovým hrám, či battlefieldu jako takovému. Jim vadí Battlefield 3, zatímco Battlefield 2 mají i dost v oblibě.
-
Když já neumím tak přesně mířit jako ten týpek za kterého se hraje v BF3 :-( On ať střílí jak střílí tak furt míří přesně, jen je na těch mapách asi nějaké opravdu hodně silné magnetické pole, že i když míří přesně tak ty střely létají jinam.
Chápeš o co mě jde? V reálu je ta střelba nepřesná protože střelec (!) špatně zamířil, proto střela letí tam kam míří zbraň, i když je to jinam než kam si střelec myslí že střílí. V BF3 střelec (postava ve hře) míří stále přesně, ale střely létají jinam to je ten problém co mi vadí, nějak nechápu proč ti tak dlouho trvá to pochopit :-/
Upevni si zbraň do stojanu aby se nemohla naprosto vůbec pohnout (utopický případ) a pak začni střílet, uvidíš, že střely budou dopadat na stejné místo. -
Nope, porovnává se to i jinde, než v téhle zemi, stačí se podívat na internetu. Zas to nepřehánět s tím sebemrskačstvím prosím...
-
Mám na tebe otazku, viděl jsi dané video? Z toho co píšeš, se mi zdá, že nikoli, protože to co tam oni rozebírají je něco jiného, než ty zde popisuješ. V tom videu se mířidla nehýbou a stále zůstávají na zaměřeném cíli, přesto náboje létají v velkém rozptylu (herně, "cone of fire"). To je to na co poukazují. Stejné se děje u holo mířidel ve hře, kdy to dopadá úplně jinam než by mělo.
-
Můžeš ho mít od osmnácti. A jeden z nich vlastní, funkční obdobu Vz. 58, které provedení to z hlavy nepovím.
-
neviem chlapci ...a nieje tu zabugované niečo iné? Nejaké ego? ...napríklad *1*
-
...toto by ti fungovalo možno len keď by si dal zbraň do zveráka. Ale predstav si, že aj to som so švagrom skúšal, a guľky nešli na to isté miesto. Pri vzdialenosti na 15 m tie zásahy mali rozptyl aj tak približne 5 mm. Na strelu vplýva mnoho faktorov. Účinok prachových plynov a uhol zdvihu tam vždy bude...a to nehovorím o tvojej ruke, či o fakte, že aj samotné náboje a hlavne nie sú identické. Každá hlaveň je napr. vyvŕtaná trošku inak, uzáveru vyrobený s malou odlišnosťou. Ani len dve identicky správajúce zbrane na svete nenájdeš. To sú fakty, ktoré by som pri programovaní hry bral do úvahy. Takže by tam automat mal určite nejaký rozptyl, pre pocit reality. Nie simuláciu ale pocit, napodobenie reality. Naprogramovať skutočnú simuláciu by nešlo tak ľahko.
-
zvládol som to dopozerať do konca *1*
-
bodíček *1*
-
Dobre...uzavrime dohodu. Príď ku mne do BA ... pôjdeme na strelnicu, dám ti do ruky K-100 (používa 9mm Luger Parabellum). Ak vystrelíš na 30 m, 10 rán za sebou, na to isté miesto, zaplatím ti ten tvoj zbrojný pas. OK?
PS: K-100 ani nie je nekaká automatická karabina...to by si mal, podľa tvojej teórie, zvládnuť hravo...váhu má dobrú *4* -
http://www.youtube.com/watch?v=o3gTftP5CAQ
-
Jen zde v téhle zemi může někdo porovnávat hry jako ARMA vs BF .. čím to je? Asi tím že ARMA je made in cz, nikde jinde ve světě by ty to 2 neporovnatelené hry ani nezkoušel porovnávat.. když už chcete porovnávat tak COD vs BF... Jinak testeři od ARMY by se měli zamyslet samotní nad sebou a nad tím co jsou schopni nechat vypustit ven..
-
Arma 3 je totalna Arcada, iba BF3 je ozajstna hra pro chlapi, papa
-
No bud rád že si to nečetl *15* ..Byla to sice sranda, ale to určité míry.. Některé plodné příspěvky od některých lidí se nedali ani číst *15* . Vůbec tomu nerozumí.. *7*
-
...vieš, chlapci nevedia čo znamená pojem základná vojenská služba. Vôbec to nezažili, ale zišlo by sa to niektorým. *2* Zmenilo by sa im trošku to detské správanie, a naučili by sa problémom postaviť čelom (to mazanie príspevkov). Ale ja si nemyslím, že majú na to vek, aby boli držiteľmi zbrojného pasu. Neviem ako v Čechách ale na Slovensku ho môžeš vlastniť až keď si dosiahol vek 21 rokov (18 rokov pre zbraň na poľovné účely, pokiaľ máš súčasne poľovný lístok)... Týmto chlapcom by nedali ani skupinu (F) No a keby aj chodili na strelnicu, mohli by teoreticky vykonávať strelecký výcvik, ale ak nie sú držiteľmi ZP môžu vykonávať
strelecký výcvik iba pod dohľadom skúseného strelca...no a kto rozumný by si to vzal na zodpovednosť ??? -
tiež pravda *4*
-
Akože porovnávať Armu a Battlefield, to môže naozaj len zakomplexovaný hlupáčik *7*
-
...toto si myslím aj ja. Mali by sme, keď vydajú Arma 3, skúsiť natočiť podobné video. *15* Ale pravdu povediac, mi málo záleží na ich mienke, takže ich kašlem *1*
-
Ja by som povedal, ze Battlefield3 je uzasna hra. A by som nasledne skonstatoval ze velmi fandim DICE za ich hry *14*
-
Ano, myslím si, že o to tady právě jde. Je to prostě error.
Retrospektivně - se mi třeba pozdává střelba ve starších brothers in arms (nemůžu si vzpomenout, jak to bylo udělaný ve trojce). Šlo střílet velmi přesně, ale bylo to taktéž hodně obtížné (ani nemluvě o snaze střílet za běhu). Možná šlo o mechaniku zpomalení soubojů, neboť nebyly zrovna, no, ehm, epické,...huh. Ale ve výsledku to působilo velmi dobře.