Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ales.smutny
    Vážení diskující, pokud se chcete o tématu bavit, prosím, polemizujte, debatujte - budeme jen rádi, od toho tu diskuse je... ale bezpředmětné flejmovací příspěvky, které v základu jen dehonestují ty, kteří s vámi nesouhlasí a nebo chtějí vyvolat odezvu "koukejte, jak na mě reagujou, protože jsem jim řekl že jsou ***!" si nechte na soukromou korespondenci a nebo jiné servery.

Díky.
  • Ach konečně bude konec tohoto.. nevim ani čeho, možná parodie
  • Nepotřebuji vysvětlit nic, vím, že úhel zdvihu je v momentě, kdy střela opouští hlaveň, prakticky nulový a proto nemá vliv na přesnost střelby. Proto zbraně střílí tam, kam je s nimi mířeno. I když se střelci třese ruka, strhává spoušť nebo je ovlivněn zpětným rázem či jakýmkoli jiným faktorem, zbraň stále střílí tam, kam míří. Střela na 20 metrů ani omylem neuhne o jediný centimetr, natož 20 čísel.
  • takže...reálne zbrane majú nielen rozptyl ale aj tzv. účinok prachových plynov a uhol zdvihu. Existuje niečo, čo sa nazýva prechodná balistika, ktorá tvorí akési spojenie medzi balistikou vnútornou a vonkajšou. Ďalej sila tlaku prachových plynov, ktorá spôsobuje spätný ráz. Spätný ráz napr. okrem iného strelca unavuje a je jednou z príčin strhávania spúšte. Ako viem, spätný ráz pri výstrele značne odkláňa hlaveň zbrane z pôvodnej polohy, ktorú zaujímala pri mierení. Os hlavne sa v okamžiku výstrelu posunie o určitý uhol. Uhol, ktorý zviera os hlavne pred výstrelom s osou hlavne v okamžiku kedy strela opúšťa ústie hlavne, sa nazýva uhol zdvihu.
    Niečo iné potrebuješ vysvetliť?
  • Radioaktivni_surikata
    23.3.2013; 22:10
    Grand Bazaar 64/64, 33/48, 32/32, 27/32, 25/32, 15/40
    Teheran Highway 32/32, 30/32, 28/38, 21/24, 3/8
    Caspian Border 44/64, 32/32, 31/32, 36/48, atd atd...
    Seine Crossing 64/64, 40/40, 48/48, 32/32, 24/24, 18/32 atd atd
    Operation Firestorm 64/64, 48/64, 29/32, 29/32 atd atd
    Damavand 14 serverů běží (plnejch nebo s minimem volných míst)

a tak dál a tak dál. Většina serverů je v německu = doprej ping. Který že mapy to nikdo nehraje? *7*
  • pozri... ja mám Battlefield 3: Premium :) Mohol by si sa opýtať chalanov, čo so mnou hrávajú, ako niekedy nadávam *1* Ale prijal som hru takú aká je. Nie som nejaký fanboy. Keby som mal chuť na iný štýl hry, hrám inú hru. Ale na BF3 je proste niečo, čo ma baví. Možno tá farebná saturácia, o ktorej chalani hovorili, možno tá jednoduchá hrateľnosť. Jediné čo mi fakt vadilo, boli tie decká, čo robili flag run. Tak to bol fakt hnus...teda podľa mňa to robí slaboch, presne ako prebiehanie k lepšiemu tímu *11*
    PS: odkazujem chalanom s Tartaruscast, že sú totálne zbabelé decká. Pretože nielen odstraňujú komentáre, normálne slušné ale oponujúce ich videu, ale hlavne blokujú užívateľov, aby sa nemohli brániť. A nechávajú len odpovede, veľakrát urážajúce, na ich komentáre. Presne takto sa správajú zbabelci... *11*
  • Radioaktivni_surikata
    Hráči na špici toho umí využívat, jasný. Takže když mířím na střed hlavy a mám kill, tak to byl asi aimbot či co. Je mnohem větší šance, že trefím tu skutečnou zásahovou zónu (tělo, hlava...), než problematickej okraj, protože ta reálná zásahová zóna je mnohem větší. A ještě mnohem větší než reálná zásahová zóna a těch pár problematickejch cm navíc je okolí hráče. Je to o trochu benevolentnější, to nepopírám, ale tak minimálně, že to v praxi hraje pramalou roli. Srovnání s aimbotem hackujících blbečků, co tě sejmou na kilometr pistolí, to už radši ani nekomentuju.

Že tam může bejt o něco málo větší zásahová zóna vůbec nepopírám, já se v tom nehrabal, ale v praxi to je pomoc zanedbatelná. Jestli to "dospělý" hráče uspokojí, že jsou lepší než ti "nenároční", tak prosím. Klidně si nad tím udělejte dobře, ale je to k smíchu. Věřil bych, že to může štvát pár "šílenců", co trávěj u CS 1.6 několik hodin denně, ale většina si toho ani nevšimne. Kdo je levej, tak se v BF3 prostě netrefí, skill je potřeba, tečka. Ono to tak už bejvá, že komu se daří v jedný FPS, daří se mu i ve druhý. Navíc můžeš umět střílet jak chceš, ale pokud se neumíš pohybovat v prostoru, sejmě tě na náhodu klidně ten největší noob. Děláš z komára velblouda, viz. to přirovnání k hackerům *7*
  • Dyt je to kazual strilecka pro konzole, co od toho cekas. Hra pro masy, pro decka. Doji na tom penizky, lamy to nakupuji, pak natom doji jeste DLC. Proste hra pro masy, od toho kvalitu ocekavat nejde.
  • K tomu rozptylu z toho videa.
    Když mám perfektně srovnané mířidla, tak ta kule prostě letí tam kam mířím, nic jako rozptyl na takových vzdálenostech není, takže ti lidi mají pravdu. Stejně tak u toho kolimátoru, jestliže to má srovnané (ta hra mi ukazuje že mám mířidla srovnané) tak můžu střílet full-auto jak chci ale střely vždy poletí tam kam míří hlaveň - kam mířím. To samé s laserem, střely dopadnou tam kam ukazuje laser, to znamená že pokud by chtěli simulovat kopání zbraně, tak by to muselo házet se zbraní i s laserem a pak by střely dopadly tam kam aktuálně mířil laser. Ne, že zbraň míří furt stejně a střely uhýbají.
  • Jsem amater, ktery kdysi hral nejprve Hidden&Dangerous 1, Operation Flashpoint jako singleplayer (a rikal jsem si jak ze to jsou "realne" hry) a pozdeji se dostal k Battlefiled 2 (vice akcni) a Battlefieldu 2142 (o chlup mene akcni) multiplayeru ).
    O par let pozdeji jsem hral Arma 1, kratce Bad Company 2 (predevsim singleplayer, trochu i multiplayer) a nakonec zakotvil u Battlefieldu 3 kde hraji jen multiplayer.

Kdysi jsem vyznaval pouze hardcore letecke simulatory (Flanker 2, Lock On, Falcon 4, IL-2) a hardcore 3D akce (od CZ vyvojaru). Popravde, obe skupiny maji neco do sebe.

Battlefield 3 ma, prekvapive, mene znicitelne prostredi nez mel Bad Company 2, coz jsem si uvedomil az po 300 odehranych hodinach. Neni dokonaly, ano kdyz me nekdo zasahne za rohem nebo za horizontem (odvracena strana kopce) jsem flustrovany a nastvany ale to jeste neznamena ze Arma, OF, apod neni bez bych.
    Leckdo rika ze Arma serie je ultrarealisticka, no uz se tomu smeji protoze ultra realita je v Iraku 2013 se soukromou agenturou nebo v Afganistanu s Armadou CR. V techto ultra simech neni lecos dokonale (podobne jako u BF3) ale respektuji hrace teto hry.
    Ano VAZENI arma serie je jen hra zadny simulator, podobne jako Lock On, Falcon 4 v letadlech. Clovek to ale pochopi az z odstupem casu.
    Takze, Battlefield 3 neni simulator techniky, zbrani a neni ani dokonaly, na ovladani je znacne lehci nez ARMA a presto to neni COD, MOH. Je to neco mezi a povedlo se to.
    POZN: k tomu SKILLu: mam dost nahrano na to abych rekl ze skill je v BF3 nutny. V zadnem pripade se strela nenaviguje na cil automaticky.
  • Ty jsi tak dospělý. Zkrátka mazák, to se musí nechat.
  • Z nějakého důvodu nemohu kliknout na reakci.

Hitbox který tvou postavu zvětší + zatáčení střel = problém

Ty hráči co sedí na špičkách řebříčku jen tento problém umí využívat. Není skill když ti hra umožní snadnější zásah pomocí aimbotu. Pak by každý hacker byl skutečný ultraskiller
  • Mluvil jsem spíš o engine a jeho chybách. O zbraních nejsem moc kompetentní mluvit.
    Ale pokud hra ovlivňuje střely tak aby lehčeji zasáhli cíl pak je to špatně.
    Rozptyl apd. ok to s tebou musím souhlasit.
    Nejsem zastánce aby v BF sérii převládal čirý realismus. Ale střely v BF3 prostě zatáčejí. To připočti k odfláknutému hitboxu a máš recept na pr*ser.
  • *1* *1* *1*
  • nejak nechápu ty komenty dole , kluci jasne popsali a ukazali problemy hry. ja osobne bf3 a ani bad company 2 nehraju proto jak miezne ma spracovanou fyziku ale tohle zaslepenym fanboyum nevysvetlite :)
  • No súhlasím s tým, sám so to tu spomínal, že neverím tomu rýchlemu vydaniu BF4. Sám mám pochybnosti o kvalite tak rýchlo vydanej hry, ktorá ako píšeš potrebuje na vývoj viac času. Tu ide jasne o komerčné rozhodnutie, ktoré nás možno pripraví o kvalitu hry. Ale nechcem predbiehať, keďže netuším presne ako dlho je už hra vo vývoji, ani neviem presný počet ľudí, ktorý na nej pracujú. Nesúhlasím ale, že video od chalanov z Tartarus je pravdivé. Po prvé si mýlia simuláciu s arkádovým hraním. Upozorňujem, že Battlefield 3 nie je simulácia ani sa nesnaží byť nič podobné ako Arma3. Battlefield je skôr je cassual game ... ide tam len o zábavu vychádza skôr zo žánru arkádových FPS ako Call of Duty. Po druhé tá blbosť s rozptylom striel, je podľa Teba pravda? Ak áno, tak si najprv zober nejakú zbraň do ruky a vyskúšaj si tú teóriu v praxi. Taká K100 by ti stačila. Ja sám ju považujem za jednu z naj. pištolí s kalibrom 9mm Luger. Alebo si aspoň niečo okolo streľby prečítaj! Napr. Vladimír Schwarcz: Teória streľby. Existuje niečo ako rozptyl striel! Hovorí ti niečo ako os rozptylu striel? A po tretie...to ako chalani vymazávajú všetky komenty, ktoré proti nim argumentujú, je totálne úbohé. Ak si stoja za svojou pravdou, tak nech si ju obhajujú. Ale vymazať príspevky, ktoré neurážajú ale jasne ukazujú nezmyselnosti v ich videu? To robia malé deti a nie veľký borci, na ktorý sa oni pasujú. Práve týmto u mňa chalani skončili na podlahe. A to nie som fanda BF3...len nemám rád, ak niekto píše či hovorí trotloviny...
  • Radioaktivni_surikata
    Chlapče už mi v reálu nějakou dobu nikdo neřek, ale když ti to dělá radost, posluž si. Velikost terče v prostoru je podmíněna vzdálenosti, 6 cm na vzdálenost tří metrů se projeví v úhlu míření mnohem benevolentněji, než 6 cm na vzdálenost padesáti metrů. Tam už bude vliv minimální. V reálu taky nejsi limitován rozlišením monitoru. Navíc uvádíš 3,5 - 6,5 cm. Děláš z komára velblouda. Občas ti to pomoc může, ale o nějaký zásadní výhodě bych rozhodně nemluvil. Ty hráči, co seděj na konci kola na špici tabulky, tam nejsou kvůli o fous větší zásahový zóně. To by bylo dost naivní.
  • Za to uherská logika, to je parádička...
  • No ty chlapce nesleduji. Jen se hrami mám víc zkušeností než ty.
    Víš chlapče ty si neuvědomuješ že tyhle drobnosti ve skutečnosti ovlivňují vše.
    Udělej pokus v reálu. Oblíkni se do vrstvy oblečení 6 cm silné.
    Na hlavu si nasaď několik čepic také ve vrstvě 6 cm silné.
    Věř mi že to bude o mnoho větší terč.
    Mluvíme o 3D prostoru ne 2D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit