Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radioaktivni_surikata
    Posloucháš se vůbec? Nejdřív tu mluvíš o 0,85 cm, což není ve většině případů ani pixel na monitoru, pokud zrovna nepraktikuješ petting s protivníkem, a pak napíšeš, že se kulky teleportují do nepřítele a že to není o skillu? Jako fakt? Ono i těch 6 cm by nebylo bůh ví kolik, na vzdálenost pár metrů by to byla menší vzdálenost, než kolik na monitoru zabírá červená tečka koliminátoru. A ty řeči o vybavení se samopalem? Salvou trefíš kulový, pokud chceš mířit přesně na část těla, tak ti je vysoká kadence k prdu, protože s sebou přináší i rozptyl. A dospělej hráč je k čertu zase co? To jako někdo, kdo hry hraje 10 let, 15 let, komu bylo 18, nebo kdo splňuje nějaký tebou nastavený kritéria "intelektu"? Kdo se umí trefit, ten se trefí. Kdo se trefit neumí, toho ten pixel nebo dva na monitoru fakt nevytrhnou. Možná mu to v jednom případu ze sta pomůže, ale to je asi tak všechno. Pravidla jsou nastavený pro všechny stejně a rozhodně nestačí pálit od boku kulky, co se pak zázračně teleportujou do těla nepřítele. Ty mi taky zníš jako pěknej tartarus poslouchej.
  • Špatně
    Tedy pravda pokud se jedná o jinou hru než BF3.
    V BF3 je skutečně script který ovlivňuje chování střel tak aby měl hráč větší šanci na zásah. Legální aimbot.
    Většina lidí-moderů na fórech má za to (a já s tím souhlasím) že jde o pozůstatek vývoje hry na konzole. Bohužel místo smazání toho scriptu pro PC verzi se vývojáři rozhodli jen k omezení efektu.
    No máš pravdu v tom že se střely neteleportují. Jen se velmi upravuje trajektorie. Střely dokáží zatáčet...to je fakt.
    A pokud ti nevadí ban na BF3 od EA pak si to můžeš ověřit stejně tak jako já.
  • ako je premium sluzba, kolko vam plati EA za tieto klamstava? Premium je akurat dlc balik a nie sluzba a samotny bf3 je k nicomu, tych 9 zakladnych map skoro nik nehra az 2 vynimky a to metro a caspian...A ze nemusis dvakrat platit za hru? Ako ze nemusi? Ved premium stalo a stoji viac ako BF3...BF3 vysiel za 30 e, premium za 40...BF3 teraz sa da zohnat za 9 e, premium za cca 20....

MUSI DVAKRAT PLATIT ZA HRU, AK CHCE, ABY DOSTAL TO, CO MU EA SLUBOVALA, ZE BF3 BUDE...NAVRAT K BF2 A ESTE VACSIA DESTRUKCIA AKO V BC2...

Preco ako redakcia klamete a zavadzate? Plati vas EA Czech ? Ak by nejaky indie vyvojar nasluboval hory doly ako EA, vyzbieral peniaze cez kickstarter a nakoniec vydal polovicnu hru a vsetky sluby by plnil cez dlc, ktore stoja viac ako povodna hra, co by ste na to povedali? Poslali ho do horucich pekiel, no ale keby ste to urobili pri EA, kto by vam potom posielal hry zadarmo na recenzie ci platit vylety na vystavy, no kto ...no kto...no nik! *5* *6* *6* *6*
  • rohliky si mal niekedy zadarmo a mohol si si ich urobit kolko chcel po tom, co si si kupil 1 rohlik? Zaba ta blba ceska logika, a ze preco zeman je prezidentom.
  • streli sa neportia treba si nastavit vyhladzovanie sietovich prvkov v hre tuna je to vysvetlene:

Jedná se o takový jakoby „buffer“, tedy mezipaměť, která má za úkol kompenzovat případné zpoždění od serveru a zobrazit tak plynulé pohyby postav, objektů apod. Pokud máte NSF na maximální hodnotě (úplně vpravo), získáte do hry jakoby 100 ms zpoždění (přesný čas není jistý, jedná se o odhad). Pokud máte NSF na nule (úplně vlevo) nepřidá vám žádné zpoždění a zobrazuje komunikaci mezi serverem a herním klientem tak jak je. Způsobí to však jeden problém, že se postavy mohou pohybovat trhaně a stejně tak i různé další objekty ve hře.

Když to řeknu jinak. Neovlivňuje to přímo registraci zásahu, ale pouze vizuální stránku hry. Tedy že buď vidíte vojáka o chvíli později a plynule nebo ho vidíte ve stejný čas jako on vidí vás, ale nemusí to být plynulé. Všichni to máme automaticky nastavené na maximální hodnotu, tedy úplně vpravo a může se nám tedy zdát, že nás zabíjí za rohem apod. Teď si určitě říkáte, že si to dáte na nulu, tedy úplně doleva a bude hotovo. To vám přímo doporučit nemohu, záleží totiž na kvalitě vašeho Internetového připojení. U pomalého spojení by se hra stala nehratelnou, jak by se hráči pohybovali opravdu hodně trhaně.
  • Jak chceš mluvit o skillu ve hře která teleportuje tvé střely do nepřítele? Pak skill spočívá jen v tom vystřelit se zbraní dřív než protivník.
    A nesmíme zapomenout vybavit se samopalem. Díky své kadenci a teleportaci střel máš vyšší šanci na kill.
    To není skill. Reflex a předsazení nemají žádný vliv. Můžeš střílet od boku a máš vyšší šanci na kill než někdo kdo si dá tu práci a pečlivě zamíří.
    Ale opakuju BF3 není špatná hra. Hra má bavit a to plní.
  • Ne BF2 mělo hitbox stejný jako model postavy.
    Jen v lýtku a loktech byl zhruba o 0.6 cm menší. A absence hitoxu v "botě" a v "dlani". Já s tím pracoval tak mis skutečně věř že hitbox BF2 byl propracovanější než v BF3. Což je skutečně smutný.
    Ne je prostě fakt že v BF3 se střely chovají jako ve filmu Wanted. Zázračně mění svou trasu aby usnadnili hráči zásah.
    BF3 NENÍ špatná hra. Jen je nedodělaná. Má příliš chyb. A EA o tom ví. Proto je zakázaný moding. Ne protože by to bylo složité jak tvrdí (jako moder bych to měl vědět).
    A proto nechápu politiku EA že chtějí vydat BF4 za tak krátkou dobu po BF3.
    Na jednu stranu mají nedodělanou hru která bude chtít spoustu práce a chtějí vydat další díl? Hloupé rozhodnutí.
    A to pomíjím že za tak krátkou dobu není možné vyvinout skutečně propracovanou hru. Prostě není. Jen batatesting u takto velkých her trvá rok i víc.
    Vydání a vývoj skutečného AAA titulu trvá roky. 3 a víc let v týmu který má stovky lidí a podílí se na něm víc studií. Ne dva. Ne rok a půl.
    Děti připravte se že BF4 bude nehratelný. A nebo půjde jen o kopii BF3
  • Musim nesuhlasit v bf3 treba skill ako v kazdej inej mp hre. Rozdiel je v tom ze napr v cs clovek musi trenovat a naucit sa recoil zbrani atd aby si zahral proti lepsim hracom tuna rovnako ako v cod staci par hier a neni problem sundat aj lvl 100. Je to proste lahka hra pristupna kazdemu nemier na pro scenu tak naco tieto komenty...
  • Mato1987
    čo si ty za blázna ? :D:D zavolajte niekto do bohníc že im pacient zdrhol :D
  • Milý strejdo,

my zástupci dětského svazu ti děkujeme za tvůj čas a přínosný referát do tohoto diskusního kanelu, do kterého si se hrdě zapojil, přestože si pro dnešek spotřeboval přes polovinu kapacitního minima svého encefalonu. Přestože tyto řádky budeš číst v jisté indispozici, měj na paměti, že výbor dětského svazu, společně s podvýborem složený ze zástupců BFdětí, si váží přehledu a odhodlání v péči o současnou dětskou skupinu a její usměrňování v ideologicko-výchovné herní rovině. VDS dále navrhuje, aby ti byl předán od naší delegace žlutý praporek, nejen jako odznak naší vděčnosti a víry v naší věc proti nepříteli míru, ale zejména jako symbol díků a herní loajality vůdci naší dětské herní komunity.

Hraní zdar! Zdar! Zdar! Zdar!

Dětský aktiv, VDS a kolektiv zástupců strany GATIS
  • Souhlasím protože mě každej zabije aniž bych viděla že jsem dostal zásah ne že bych byl špatný hráč, ale prostě já můžu střílet jak pablb a na 100% se trefuji do těla jenže to hru nezajímá a stejně to hráči skoro nic neubere jako sniper musím trefit 3x abych někoho zabil a sám schytám ránu a jsem dead. A pokud mě berete jako neschopného hráče berte, ale prostě věřím tomu že to hra usnaďnuje je to dost vidět i na kill cam kde jsem dávno schovanej za rohem a kulka mě stejně dostihne i když útočící hráč střílí tak metr vedle.
  • Latence připojení + je to arkáda a jde o to svojí hru přispusobit daným herním mechanizmům ..když si je osvojíš máš v dané hře skill...že si zvyklý na jiné herní mechanizmy z jiné hry a máš skill v ní neznamená že BF 3 nevyžaduje skill...BF 2 měla hit boxi horší..byly menší takže jasna hedka a nic
  • Děti
    Battlefield 3 není dobrá hra.
    Ne neberte mě nijak zle. Chápu že nenáročné hráče může bavit. Ale dospělé hráče ne.
    Jako moder Battlefield 2 jsem měl možnost s prolomením kódu Battlefield 3 k prozkoumání enginu hry. Ano dostal jsem od EA ban ale nijak nelituji.
    Video od těch kluků z Tartarus uvedené na začátku diskuze je ve všech ohledech realistické a není v něm žádné lež.
    Projdeme si pár základních fakt.
    Zásahové zóny pro hráčkou postavu v BF3 mají podobu (když model roztáhne ruce) netopýra s hlavou velikosti dýně. Jsou průměrně o 6.5 až 3,5 cm větší než model postavy.
    Ano milé děti EA vám usnadňuje míření.
    Když se trefíte v BF3 není to tím že máte skill ale protože tomu engine hry napomáhá. Ano skutečně napomáhá děti. Protože pokud střelíte do vzdálenosti 0,85 cm od zásahové zóny je nastavený script který v 75% případů "teleportuje" střelu do hitboxu.
    Ne neberte mě nijak zle. Jsou to jen fakta. Pokud vás ta hra baví i když vás má za neschopné prosím...hrajte. Protože k tomu má sloužit hra. Bavit. Ale prosím již nikdy se neopovažujte tvrdit že někdo má BF3 za špatnou hru protože jí neumí hrát. On jí umí hrát každý. Již jen komunita desetiletých dětí a engine berličky to potvrzují. Skill v BF3 není potřeba.
  • Ja se nejvic u BF4 bojim mikroplateb... podle me to je uz za rohem.
  • Radioaktivni_surikata
    Vidíš, a já se za medika docela chytám. Zkus kombinaci G3A3 + těžká hlaveň + dvounožka + 4x Agog, nebo 6x optika pro útočnou pušku a dovrš to single shot módem. Prakticky nepoznáš rozdíl proti SKS, killy na 250m nebudou problém. Za ženystu to samý, jen místo G3A3 použij SCAR. Na blízko nosím REXe, sice má naprd mířidla, ale i od boku je relativně přesnej, silnej a narozdíl od Magnuma i rychlej. Nejvíc mě dostávaj lidi, co tam běhaj s famasem apod. To jsou snadný cíle *4*
  • http://www.zkracovatko.cz/65KoXE
  • http://www.youtube.com/watch?v=-DLJPr2lyno
  • Běž si hrát Betafail 3 a drž hubu jestli tě blokli tak protože měli k tomu důvod jo a ti ostatní si zrušili odběr nebo hejtovali protože urazili jejich milovanej Betafield 3 a hned jdou tu kravinu hrát protože je to nezabugovaný a propracovaný a je to jejich nejlepší Simulátor.( fakt nejsou v end gamu na jedné air kravině textury co se k vám točí a jde nima prolítnout, odrazit se od země do 20m.... Autor by se měl nad sebou zamyslet jelikož když simcity dostalo 5 bodu tak toto by mělo dostat -8 bodů jelikož tolik bugu není ani u Army 3 alpha, Arma 2, Arma dohromady.) Pro mě je Betafail 3 mrtvej cdčko jsem vyhodil a na originu jsem skryl tu vypatlaninu....
  • Áno Aleš...pochybujem, že chlapci držali reálnu zbraň :) Je to presne o fakte, že existuje niečo ako rozptyl striel. Pri streľbe s väčším počtom zásahov sa stredný zásah vzhľadom k súmernosti rozptylu striel určuje pomocou osí rozptylu...to je jedno zo základov pri streleckom tréningu ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší