Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeden z nich je bývalý voják pro tvoji informaci.
  • Mato1987
    zle si to interpretuješ, ja nie som v žiadnom prípade zástanca ea, ale toto mi dokáže riadne pocuchať nervy keď nejaký zamindrákovaný šašo očierňuje hru konkurencie nepodloženými nezmyslami a ešte k tomu je súčasťou beta testingu bohemie.
    mimochodom obaja su beta testeri bohemie
    jeden sa volá tomáš palát a druhý radek šimúnek.
  • Magister_Peditum
    Jak si přišel na to, že Bohemia gaming cast má přímou souvislost Bohemia Interactive? To by mohli mít i svůj fotbalový klub Bohemians. *1* Kromě toho je to už nepoužívaný kanál, teď mají Tartarus. Tím se jich nechci nijak zastávat, ale vy tady už pořádáte hon na čarodějnice, která sepsula jednu hru a dalších x tam chválí. *15*

Znova: Zaměstnancem (betatesterem) je jen jeden z nich, asi. Ten, co tam je nejvíc slyšet s bohemkou patrně neměl nikdy nic společnýho.
  • To nic nemeni na faktu ze zamestnanci nejaky firmy spini jejich konkurenci a vyzvedavaj svuj produkt. Ale ja to teda promazu, abych nekoho nepohorsoval. Minimalne pokarany by za to meli byt
    Zelenej baret : Já to poslal na costumer email k Bohemce, at je sprdnou oni
  • Mato1987
    tu nejde o to, kto je väčší udavač ale ide o princíp, jedná sa totiž o betatesterov bohemia interactive, henten youtube kanál je oficíalny kanál bohemia gaming cast, teda QA testeri bohemie , čiźe je to oficiálne, v žiadnom prípade nie sú nezávislí. hneď ako mi Miserius pošle mail na ea podporu to tam pekne aj s dokumentáciou zasielam.
  • Magister_Peditum
    Beta tester je asi jeden z nich, ale i tak je práskačství stejně ubohý, jako, co předvádějí oni, vlastně větší, protože ty kašpaři to dělají nezávisle na Bohemce, takže zklidněte hormon chaláni. *1* *1*
  • Mato1987
    ja spravím to isté, napíš mi ten mail kde to mám poslať, čím viacej ľudí to pošle tým skorej to budú registrovať.
    a práve som zistil že sa jedná o beta testerov štúdia bohemia interactive
    https://www.facebook.com/bohemia.cast?sk=info
    takže mi sem napíš mail kontakt na cz a sk EA a pošleme to tam obaja.
    Chaloši asi budú od zajtra nezamestnaní.
  • Už jsou tady, všichni máme po dvou mínusech :D
  • Mato1987
    silne, ale vážne silne pochybujem že týto trotli majú s arma niečo spoločné, ak aj hej, tak bol by som rád keby toto niekto poslal pánom z ea, že aké nekalé reklamné praktiky, resp. očierňovanie mena konkurenčnej spoločnosti inou hernou spoločnosťou sa tu dejú.
  • Pokud prece jenom neco s ArmA 3 maji spolecnyho, tak bych tohle normalne nazval nekalou soutěží. Meli by si tam vsechny tyhle "zamestnance" pohlidat a trosku rozumu do nich natlouct. To je jako kdyby Nike natocil temer hodinovy video proc Adidas ma naprosto strašný boty oproti nim
  • Príde mi to ako keby niekto porovnával jazdný model z NFS: Underground s reálnou jazdou v aute.
  • Nekdo by jim tam mel hodit link na tuto diskuzi, me uz bloknuli protoze jsem si dovolil nesouhlasit, tady to nebudou moct promazat tak natočí video proc games.cz diskuze vubec neodpovidaj realite/bohemia interactive diskuzím
  • On asi myslel Premium Edition, kde je jak základní hra, tak Premium
  • Mato1987
    je to jasné ide bezkonkurenčne o stupiditu tých dvoch trotlov.
  • Presne tak, cely video je postaveny na myslence ze se Battl 3 snazi delat konkurenci Arme 3 či co... Nevim jestli jde o reklamu, trolling nebo proste hloupost...
  • Celé video v kocke:
    BF 3 je cassual strielačka. Chlapci objavili Ameriku :D
  • deridon
    vidíš to, asi jsem byl zaslepen tím, že jsem se u toho skvěle bavil.. ale s těma stromama máš pravdu, zarazilo mě to též.. ale mapy celkově se mi líbili
  • Mato1987
    mne sa páči, to čo máš napísané v popisku :D
    ja by som to ale zmenil na "pre BF fanboys od vlasatých mastných bravčokov, ktorý vojakov videli max na tv alebo počítačovej obrazovke a ktorý nemajú žiadne dočinenie s arma 3"
  • Cely video je plny nesmyslu a lží
  • ales.smutny
    "A kdo kdy držel zbraň, víte, že když máte perfektně srovnanou mušku s hledím, kule půjde tam, kam mířím...a vidíte, je tu rozptyl".

Ano, je vidět, že jde o člověka, který asi z reálné pistole nestřílel... Jako člověk, který střílel jak rekreačně, tak sportovně mohu v klidu prohlásit, že větší blbost jsem neslyšel :) Takže bych to tvrzení o vojácích drobet zpochybil :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit