Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Haha, ty looseri me vymazali komenty a zablokovali moznost psat kdyz jsem napsal to stejne co o koment nahoře. Alespoň víme že jsou si tech lží vědomi
    Aha, uz zmizelo par dalsich, tak uz je mi to jasny, nechavaj tam jen ty jejich privrzence :D To je zase ostuda, ze jsem na to vubec klikal, proste dalsi hnupove na youtube
  • Teda, Battl 3 je plnej bugu, ale to co predvadej tyhle dva...to jsou prostě trapáci... Tretina tech "chyb" ani nejsou chyby, upravujou si realitu tomu aby mohli zase neco pospinit a pak reknou ze to je zabugovana katastrofa.... A co je potom Arma? Tam kdyz se dostatecne rozebehnes tak probehnes schodama/zdí (pokud jsi pod spravnym uhlem)

Nehlede na to, ze jsem se nikde nevsiml informace ze Battl 3 ma byt simulace ala ArmA 3...
  • http://www.youtube.com/watch?v=Qr8NYaNom8I

Pre BF fanboys je to od vojakov ktorý robia na Arme 3
  • To piskanie vo videu, to je aj v hre?
    Je to technika brainwashingu, mimochodom...
  • Radioaktivni_surikata
    2D stromy mimo hlavní bojiště (část mapy určená pro pozemní boje) jsou v BF3 už od základní hry. To je přes rok známej fakt. Je to dobrý jak pro ulehčení práce vývojářů, tak to především ulehčí tvýmu HW. Nepředpokládám, že by byl problém umístit na mapu víc už připravenejch 3D stromů. To je asi to nejmenší.

A co se týče rychlosti stíhaček, tak je samozřejmě nereálně malá. To je ale prvek hratelnosti. Kdyby byla rychlost udělaná reálně, tak do 3 vteřin přeletíš celou Kaspickou hranici. To by asi nebylo moc zábavný. Rychlost je vybalancovaná k velikosti map, řekl bych, dost dobře.
  • Radioaktivni_surikata
    Povedený DLC. K žádný z map nemám vážnější výtku, vesměs se povedly. A Air superiority je skvělej mód. Jediný, co by stálo za ošetření je, aby se po vyřazení vozidla a následující smrti připsal kill tomu, kdo stíhačku v první řadě vyřadil. Pár fifinek už totiž přišlo na to, že když jsou vyřazeni a odsouzeni k záhubě, naperou to do země, aby protihráč nedostal kill. Dětičky...
  • Bohužel pro mě, nové DLC mi přineslo akorát problémy když se chci připojit na jednu z nových map tak mi hra najede do lišty a po 1s mi program přestane pracovat. Vím, že tenhle problém má už více lidí. Neví někdo jak to vyřešit ? *4*
  • Ha ha jasně rohlík stál taky kdysi 0,20 Kčs. Taky lidi co za ně dávaj 2-3,- Kč nechápu. Já bych rohlíky tak draho nekoupil.
  • ales.smutny
    - ještě před vydáním bylo ohlášené Back to Karkand. Plus map packy jsou u multiplayerových FPS standard už pár let.
    - základní hra bez nich samozřejmě není "na prd". Je to devět map, které se pořád hrajou, i v tuhle chvíli koukám na několik plných serverů s "čekačkou".
    - Premium není edice, je to prostě služba, kterou přibrali po úspěchu CoD Elite (jestli je to dobře nebo špatně teď neposuzuju). Hru "dvakrát" vlastnit nemusíte.

Což neznamená, že někoho přesvědčuju ke koupi, jen vyvracím mýty jako, že je základní hra bez DLC k ničemu.
  • To se alespoň nemůžeš naučit česky, když už jsi tady hostem. Kdo má ten váš magyar slovník pořád číst do p*dele.

Každopádně za mapy (dokonce míň map) se vždy v případě Bf série platilo už od původního dílu. Pravda že to šlo paralelně s komunitou, která měla možnost si vytvářet obsah sama a sám bych uvítal návrat téhle možnosti, za to palec nahoru. Ovšem, když si vzpomenu na první rozšíření pro 1942, které mělo pár map, dvě nové bojující strany a s nimi související bojující prostředky, ale obecně to byla bída a cena byla dlouhou dobu úplně stejná jako základní Bf1942, tak tohle je ještě zlatý, jen se tomu říká DLC, no. Ale je fakt, že ta komunita to zase vyvažovala, ale bez těch rošířeních se člověk prostě nepohnul, ani v editoru.
  • Mna uplne lame na poly ked vidim ze ludia davaju peniaze za mapy.

Za mojich cias sme to volali editor a novy obsah zdarma.

Ludia co toto ukupuju su mentalne naruseny a nicia herny priemysel.
  • dneska koupíš všech pět dlc v jednom balíčku za asi 600...bez základní hry samozřejmě
  • Proti BF3 nic nemam, podle mě je to dobrá hra, ale co mi vadí je politika EA. Když vyšel BF3 tak sem si ho nadšeně koupil a nikde nic nebylo o dalších 5ti dlc nebo o případně premium edici a teď když vyšli dlc už základní hra bez nich je na prd a dávat 5x400kč za dlc se mi vážně nechce, to už akorát můžu koupit premium edici a kupovat tu samou hru 2x?
  • No lebo BF bol vždy hardcore simulátor *6*
  • Také nebudu radši zmiňovat reálnost podle EA,např. letadla v Airsuperioty lítají pomaleji než VTOL v Planetside 2.Fanboyové do mě ale pravda je taková že BF3 je příšerně zabuguvaná a nerealná hra.
  • A kde je zmínka o 2D stromech na mapě Operace Riverside?
  • Spades
    Počkám si na Armu 3, ta vypadá hodně dobře, ale Arma 2 fakt ne-e...

Ne že by měla nějakou strašnou grafiku, ale připadá mi, že bych buď chtěl horší nebo lepší. Arma 2 je v tom ucanny valley.

Narozdíl od toho Arma 3 vypadá lépe jak BF3, na ni se hodně těším.
  • 2D stromy z 90. let jsou také super?
    Neříkám, že endgame je nějak příšerný DLC, ale ty mapy podle mě silně odbyli... a s těmi stromy si snad opravdu dělají jen srandu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit