Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já už Armu 3 hraji. *3*
  • HAHA moc vtipný ale oni jsou fakt lepší než ty tvý uřvaný pětiletý letsplayeři.
  • Oni jsou hnidopichové, stejně jako já, jo a ArmA3 není simulace je to Military Sandbox, a každá arma byla plná chyb a ano BF3 je Casual FPS, ale to nic nemění na tom, že ve většině toho co říkají mají pravdu. To jejich video se mi nelíbí ale musím s nimi souhlasit, hitboxy, fyzika demolice, střelba - tyhle 3 aspekty jsou na BF3 naprosto tragické. U fyziky je mi jasné že by to byla moc velká zátěž, ale u zbytku si mohly dát bacha (desync hitboxů s modely je tam viditelný neustále) a ta střelba: ano v BF3 kulky opravdu vycházejí ze středu obrazovky a nikoliv ze zbraně :D
    Až na ty hitboxy a desynce obecně je ta hra ale s klidem hratelná (oni říkají že není, nesmysl).
  • Hloupejsi video jsem v zivote nevidel opravdu a navic mazat vsechny komenty ktery se mi nehodi do kramu je proste ubohost. Cely to jen vrha spatny svetlo na "fanboys" Army a je to proste a jenom ostuda. A jestli ty kluci fakt delaj QA pro Bohemii tak by si meli nejdriv zamest pred vlastnim prahem...
  • A ktora konkretne spolocnost tam recenzuje hru? KEd je to amatersky kanal..
  • No, v prvni rade si firmy navzajem nerecenzujou hry
  • Doporucovat si mozu hocikoho, opat to nie je pravne postihnutelne...Recenzisti MoH Warfightera tiez doporucovali radsej kupit CoD, mal si nahlasovat aj ich hh
  • Mato1987
    Miserius, ok, pošlem to teda aj ja na zákaznickú podporu bohemia, nech vedia čo sa chujov im to pracuje vo firme.
  • "bývalý" Skvěle vystihuje.
  • Mato1987
    a sry, máš pravdu, ten čo menej kecá je Tomáš Petráček a ten druhý nie je radek šimúnek ale niekto iný, kažopádne je to neuveritelný trotl, z toho video som videl asi 10 sekúnd kde vyprával niečo o kolimátore a mal som dosť, ale jeden z nich je vážne beta tester bohemia, jeho meno je aj na oficiálnej stránke.
  • nijak tych blbov nebhajujem, ale to iste robila EA pri pr kampani a predstavovani bf3...Cize zaslali ste vtedy maily do Activisonu..? Nic co v tom videu hovoria, nie je pravne postihnutele, rovnako, ako ked mala Ea narazky na CoD...je tu sloboda slova, kazdy tu ma svoj nazor, oni za tu hru zaplstili, maju pravo na nu povedat nazor..Ea nemoze urobit nic a bolo by to pre nich len zle pr..

Cize v skratke, ak Ea mohla vo vsetkom klamat pri Bf3, premie a battlelogu so vsetkymi funkciami vzdy zadarmo, tak mozu aj oni mat svoj nazor.
  • Magister_Peditum
    Až na to, že to je Tomáš Petráček, toho druhýho nevim - jen že je to "Radek". *3*
  • Ja to poslal jen do Bohemky na zakaznickou linku, jen at se na to mrknou a videj co jim zamestnanci postujou na youtube. Je pravda ze vytvaret nejaky velky rozepre mezi firmama kuli 2 kreténum nemusíme.

aaa: Jenze pri jejich reklamni kampani nic nebylo urcite, vse jen naznaky, tady ten "borec" krici smrt battlefieldu a záhy doporučuje Armu
  • Mato1987
    miserius pošli mi prosím ťa ten mailový kontakt na ea , nech to tam pošlem aj ja, keď si to tam už ty poslal teda
  • Mato1987
    presne tak ako hovoríš , ale fakt je že tí dvaja trotli sa volajú tomáš palát a radek šimúnek a obajá sú testeri QA u bohemia interactive. takže páni majú po srande.
  • Magister_Peditum
    Já rozhodně nejsem žádnej jejich fanoušek, mě tam smázli komentář, když jsem jim psal, že si v jednom videu popletli stíhačky F-22 s F-35 (ano, za takovou drobnost jsem dostal výmaz). *15*
  • haha dobrý BF je jeden velkej BUG :D
  • Radioaktivni_surikata
    Pánové objevili kus Ameriky, a ještě při tom ze sebe udělali trolly. Supression fire efekt je v BF3 domrvenej a říkám to od začátku (jeden z důvodů, proč tomu říkám občas Blurfield 3), souhlas. Ani rozptyl není zrovna reálnej, ale to BF nikdy nebyl a neměl bejt. Narozdíl od potlačovací střelby se s tím dá naučit pracovat. Hitzóny jsou nakopak docela v pohodě. 5 cenťáků to nebylo ani omylem... Co bylo vysloveně trapný byly narážky na autoheal. Takhle rychle se zdraví neobnovuje, leda že by admin hloupě nastavil server. Což se děje, třeba instant vehicle respawn je otravná featura pro ubrečený dětičky, co dokáže totálně zazdít jakoukoliv hratelnost ve stíhačce. Sejmete ho a za 10 vteřin ho máte zas za prdelí, prostě übercool. A decals fungovaly na videu přesně, to co popisoval absolutně nekorespondovalo s obrazem. Ale tak člověk to jako nic jinýho než hate trolling brát ani nemůže, když tam mažou v diskuzi nehodící se příspěvky. Tím by zazdili celý video, i kdyby bylo pravdivý...
  • to nejsou žádný vojáci tartarus je nakej zakomplexovanej polodebil co když se netrefí tak je to tím že je hra debilní *1* *1*
  • Nikdo neporada zadnej hon, me by jen zajimalo jestli pracujou pro Bohemku a pokud ano, jestli jim to tam prijde normalni, vyvolavat smrt konkurenci a špinit jméno, to se prostě nedělá.
    Magister: Pokud je to jak rikas tak potom v pohode a budou nas ignorovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší