Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FiCTive-MAN
    @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
  • No musím říct že to vypadá strašně bez toho packu *8* . Si snad dělají z lidí Prde* že je to až tak hnusné doufám že ten pack se aspon objeví na netu, což asi určitě. Stím Textur packem to vypdá fajn *4* , pak to teprve bude něco jiného než ten hnus bez textur packu *3*
    • Ten pack mas v krabicce se hrou *5* nainstalujes ho na hdd v konzoli a pak hrajes
  • spíš to bude težší to narvat do Xboxu. Chudáci konzolisté :( . Škoda že ty knzole nejsou výkonné jako počítač. Ale zase je to potěšení z hraní.
  • No to mně po.... Doufám, že se to nerozmůže i na PC ... chceš lepší textury, tak zaplať. To už můžou vývojáři rovnou dávat jenom drátěné modely ... chce se mi blejt velebnosti
    • Ale nikdo nerekl ze je to placeny, y HD textury jsou free, hra ti nabidne instalaci textur hned po zapnuti z druheho dvd...
  • Ostatní Xbox360 hry vypadají všechny jako tato s HD packem a všechny běhají i z DVD, tady na BF3 je něco špatně...
  • calwin
    ja mám skôr pocit že ešte naschvál stiahli textúry na minimum aby mohli teraz tento "pack" predávať... celé sa mi to nezdá
    • Jj aby ho mohli prodavat do krabice se hrou, wtf nekteri lidi jsou fakt natvrdli *15*
    • RavenHolm
      Už jsme tu říkali, proč tomu tak ve skutečnosti je. Ale ne, lidi stále budou hledat konspiraci tam kde není.
      • To môžeš napísať veľkými písmenami na titulnú stranu, aj tak sa nájde ignorant, čo si bude mlieť svoje *2*
      • calwin
        lenže pokiaľ viem... ponúkajú to aj na PS 3 nie?
    • jenze to se prodavat nebude,to bude soucasti zakladni hry,jen je diky tomu umozneno,aby lide bez hdd si to mohli taky zahrat,i kdyz s horsim vizualem.
  • Škoda že neořezali i PC verzi o DX11 a nenechali DX9, měli by min o jednu prodanou kopii víc :-D
    • O jednu víc a o 10 míň *1*
    • Přesně, já proti Windows Vista nebo 7 nic nemám, ale na mém počítači stále smradí XPéčka. Né že bych měl zastaralou sestavu, ale opruz všechno přeinstalovávat fakt nechci absolvovat a to se mi Battlefield 3 dost zamlouvá.
      • 1. existuje něco, jako aktualizace OS, takže přeinstalace je hračka a všechny programy a nastavení ti zůstanou. 2. Windows XP je z roku 2001, to bys mohl takky brečet, že to neběží na MSDOS a 3dfx Glide *3*
        • Njn zkus to ale rikam ti rovnou ze s tim budes mit jen problemy jako 90% lidi co tuhle aktualizaci zkusilo. Jinak cista instalace OS je zalezitost maximalne jednoho odpoledne a to vcetne tvorby zaloh a instalace dodatecneho softwaru a driveru.
  • Ha, tak před DICE smekám. Ještě tam mohli dát verzi z PS3 se standartníma texturama, ale tam to asi nebude limitováno spustitelností bez HDD, takže budou jako z HD packu.
  • *14* *14* *14* Lubime vsechny kluky, cekame Vas na nasem gay serveru BF3 *14* *14* *14*
    • Už se těším cukrouši *14* *14*
    • Do plynu ťa poslať, zasr*ný spamer *10*
      • co mate proti homosexualum, Server Bobici.cz je nas ruzovuckej svet , Lubime vas kluci
        • mrtvej homos, dobrej homos
  • splash
    Jako to co DICE předvádí bez HD textur je hrůza, to snad ani nemyslí vážně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit