Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 nabídne co-op a neskutečné scenerie
16.8.2011 | Aleš Smutný
224 příspěvků
-
Někdo třeba takový realismus nechce. A upřímně, ARMA není taky zrovna k nerozeznání od reality.
-
Na Armu to nikdy mit nebude. Vetsina z vas nevi co to poradne realismus je. :D Takovy lamy...
-
ty hry nějak pokročily *8* já zrovna nainstaloval demo CoD2 *1*
-
No a ? Zkus trochu přemýšlet, od čeho asi tak je diskuze ? Takže se prober a neoháněj se tu věkem kolem 16 let :)
-
Do kina nechodím, raději si pujčím DVD, když už tedy vzácně vyjde něco, co bych rád viděl.
Samozřejmě je to pro vývojáře těžké rozhodování. Oni vidí, že Bad Company má úspěch, tak vydají hru s větším množstvím techniky a dvojnásobnými mapami. Proto raději zůstanu u BC2. ( normálně bych napsal "dokud nebude slevová akce na Steamu, ale....)
No například by mohli vrátit pozici commandera nebo dokonce vytvořit více takových pozic. Přidat hardcore mod ( ne ten z BC2, to je jen lehké očištění od arkádových prvků ), tím myslím že kulka do obličeje opravdu zabije, ne že někoho trefím z metru brokovnicí do hlavy a on mi to vesele oplatí s nějakým MG. Běhání a skákání by mělo unavovat. Atd. Bude letecké bombardování, kromě jedné/dvou malých granátů hozených ze stíhačky? Pochybuji. Zas nějaká hloupost jako teď, že každý sniper si může přivolat dělostřelectvo. A proč neudělají mnohem více a více specializovaných tříd? Pak tu máme mix medika a pána s kulometem. Nebo pana opraváře s covert-ops zbraněmi. Větší důraz na stealth prvky...půjde vůbec plížit se? Ve stoje nebo vleže? -
blábol. Každá profese je vystavená kritice lidí. Jen ti, co svoji práci dělaj dobře, nejsou kritizovaný tak často jako ti, kteří ji dělaj na půl plynu. Stačí si všimnout, že společnosti, jejíž dlouhodobá politika je mezi zákazníky populární (Valve), maj pak jednodušší i prosazování kontroverzních věcí (Manco.), zatímco ty, který dlouhodobě nasíraj svý zákazníky (EA,Ubi), skliděj zase jenom kritiku i za nepatrnou věc. Tady nejde o hodnotu povolání (mimochodem silničář má nesrovnatelně větší hodnotu pro běžný život než tvůrce interaktivní zábavy), tady jde hlavně o schopnost ji odvádět dobře a hlavně pro zákazníka, na němž je jeho finanční i profesní existence bezpodmínečně závislá. Pointa mi tedy vážně uniká, spíše mi přijde, že vy ani sám nevíte, jestli nějaká je.
-
ta hra bude určitě skvělá a navíc tam bude konečně růžice příkazů! Takže už z tohodle pohledu palec nahoru kvůli snaze o taktiku :-) chro *12*
-
Spíš by mě zajímalo kolik ti je let, že máš potřebu nám tohle sdělit *7*
-
chodite do kina? Kolko kc vyhodite za dve hodiny zabavy? Neviem jak vy ale z tohchto pohladu sa mi investicia do tejto hry istotne oplati.Skuste poradit co by ste do hry pridali aby to nevyzeralo podal vas ako dlc k bfbc2 a zaroven aby to nepohorsilo masu ultrafans ktorym kazda minimalna odchylka od orginalu lezi v krku? Nemate potuchy pred akou tazkou ulohou ty vyvojari su.
-
to je prave ten problm cestara moze robit barz kto herneho vyvojara navyse tak uspesneho titulu ako je bf3 len nepatrne percento ludi ich kreativnu az umelecku pracu potom niekto prirovna k praci na cestach-neuveritelne.Ten prispevok pointu samozrejme mal to ze ste ju ale nepostrehol ma vobec neprekvapuje.
-
Konečně něco porazí to MW3, pardon, proč vlastně neříkají že MW2 porazí BF3 ? já v tom teda rozdíl nevídím :) a jestli tady nějaký dítě či kdo napíše že jsem kr*tén a fandím jenom BF, tak proč pořád hraju staré dobré cod4 ? :)
-
Naprosto s tebou souhlasím, prostě píchnout si musí vždycky někdo, dvojnásob z té naší malé p*dele uprostřed Evropy. Ať tam dají už cokoli, bude to buď úplně špatně nebo by tam ještě něco přidal nebo ubral :-) Tak si vytvořte vlastní hru podle vašich představ a nebo jděte hrát jiný žánr, kde tohle řešit nemusíte, např. WoWko nebo solitaire. Všichni tady machrujou, ale až to vyjde hned každý poběží do krámu nebo na net, protože nic lepšího není a dle mého chvíli nebude. CoD ?? bez komentáře...
-
Platit plnou cenu za něco, co vypadá jako DLC k BFBC2, nutí používat Origin a nemá podporu LAN her (předpokládám), to se mi fakt nechce.
-
Jo bejt herní vývojář je prostě tvrdá řehole. A co pak takovej silničář, kterej celý dny prostojí v horku/sněhu/dešti někde na silnici a pak si na něj automobilisti stěžujou, že silnice stojí za prd... Takhle dlouhej příspěvek a o ničem, gratuluju:)
-
asi jsem dostal z toho druhyho videa orgazmus *15*
-
byt vyvojarom pocitacovych hier je vskutku nevdacna vlastnost nielenze musite plnit vidavatelove poziadavky este musite aj po maximalnom vykone znasat uremcane placlive vykriky podaktorych hracov ktory kritizuju ale nie konstruktivne ale len s principu a v domneni ze sa zasadzuju o udrzanie nejakeho vytribeneho vkusu.Co na to povedat ked nam dopriali navyse coop single tak hned sa tu vidi vyvchitralek ktory kritizuje stupiditu botov v deus ex mu to predpokladam vadit nebude a bude mat pocit neuveritelne autentickej spionaznej akcie.Do hry sa vratili vozidla 64 hracov ovsem niekto sa musi hrat na superultra fanusika a tvrdit zvrhlost typu s bf2 to uz nema nic spolocne a samozrejme nezabbudne dodat kolko milion hodin v nom on nahral coz mu dava pocit trefneho a zasadoveho kritika.Rola do ktorej sa tu mimochodom pasuje az neuveritelne vela ludi.Chudak vyvojar len sleduje ako takyto nimand serie exkrementy na jeho vytvor na internetovych diskusiach.
-
kukni si YT tam to najdes no ja som za ruzicu rad lebo to je asi najdolezitejsia vec v BF serii spolu s commanderom ale toho sa nedockame takze by ma potesilo keby aspon vymenili 3D spotting za 2D
-
grafika jednim slovem.. přelož *1*
-
nevim, jak ve starych bf, ale v bf 2 a 2142 byla ruzice vzdy
-
to je prave dobre