Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to máš smolu, on ti tým totiž chcel povedať, že to na Origin BUDE. Bol tu o tom článok *3*
  • singlac CO-OP ma netrapi, ale pozrite ten multak v HD - to je masaker ;)) ultimatne :) comp je uz kupeny este pockam a par dni pred releasom idem do aktualne najvykonnejsej grafiky ;)) wuaaaaaa :)
  • Hod odkaz prosim *3*
  • ja to ovladat na tý konzoli tak tu hru rozkoušu, konzoli rozkopu a televizi vyhodim z okna, ptže jsem fakt zvyklej přesně-rychle mířit (fps neni tahovka že), tak se ani nedivim, že ve videu ho 30x trefí do hlavy atd, každopádně obdivuju konzolisty, že to asi teda umí a mají z toho požitek :)
  • cti trochu literaturu a zjistis ze trapne filmove hlasky jsou pomerne uveritelne :) ..
  • nvm jestli ctes vsechny prispevky, ale docela tu na origin nadavam uz nakej den, nicmene se furt "modlim", aby.... aby origin nebyl potreba, posilam ti -> 0
  • no nastesti s tim AI pocita a ceka :)
  • a proc vypinat friendly fire? to jsou takove lamy? ale tvari se pritom jak kdyby byli clenove delta forces
  • rofl kouknete 3:36-3:37 jak da headshot svymu kolegovi, a pritom se hraji na machry jakože profesionalne zvladnuta akce
  • XorxoxTalarius
    Asi vyplej Friendly Fire?
  • prestal jsem to koukat když mu strelil brokovnici do zad (partakovi ) a nic se nestalo a predtim jak na neho ten nepritel nabeh a snad i strelil a on nezemrel. Tohle bude asi stejna arkada jako Bad company 2 nebo jeste vetsi
  • XorxoxTalarius
    Noob ;) Ja hraju s controlerem i na PC a bez problemu :D
  • trolo
    chod si pozriet scenerie z call of duty a potom sa vrat :D
  • za toto tě čeká deset mínusek a diplom věrného idiota a následovníka kultu Infinity Ward
  • hm podle toho nadseneho nadpisu, jsem cekal teda neco vic
  • Ta hra je tak nahypovaná, že možná utrží třetinu výdělku MW2. *1*
  • XorxoxTalarius
    Zalezi na hre ;)
  • Hra bude dobrá, o tom nepochybuji (ani po pro mě nestravitelném singleplayeru BC2, mulťák je kvalitní), ale kampaň, oslavné ódy i videa mě nechávají celkem chladným. Jisté komentáře už vyloženě smrdí fanouškovskou zarputilostí, co nedokáže akceptovat jediné negativum. A vyloženě trapné je ze sebe posté na diskuzi udělat CoD fanboye, nasázet si do jedné věty tři chyby, prohlásit MW3 za nejlepší vynález od ohně a pak si ucvrnkávat do kalhot, jak se na to seriózní člověk chytne. Hra roku, možná, ale neříkejme hop, dokud nepřeskočíme.
  • Cajk
    já myslim skutečný záběry alpha verze.
  • Tebe to dobre mrda na tu detsku hlavicku *1* Tomuto sa COD nemoze strcit ani do prd3l3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší