Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 nabídne co-op a neskutečné scenerie
16.8.2011 | Aleš Smutný
224 příspěvků
-
ja ze to budu hrat na PC, nechapem preco to prezentuju na konzole ved to vyzeralo jak parik invalidov. nechapem tento pristup. FPSku BF3 prezentaovat na konzole. to je uplne od veci, jak hrat auta s joystickom alebo co.
-
fakt velkolepe :D este ze to nebolo v xy hrach a zohraty boli brutalne ze davali botov:D cim viac toho ukazuju tak to vyzera ze ten singel bude sr4cka ako v predoslom bc2 a jedine co bude zabavne bude ten mp kedze konecne pribudnu stihacky
-
Po audiovizuální stránce to vypadá super, ale jinak nevidím žádný rozdíl oproti minulým dílům. Asi bych chtěl po FPS moc, ale nevidím tam žádnou revoluci.
-
-
to je prave dobre
-
a prave preto o nej nikto nepisal
-
-
Nechápu co na téhle hře vidíte, je to blbinka, pro malý dětičky jako jste vy .................. *2* *2* *2* *3* *3* *3*
-
-
můžeš mě osvětlit účel tvého komentáře, a obecně účel flame komentářů a jejich tvůrců. Se tak hrozně nudíte, bo nemáte zadne pratele tak celej den sedite u krabicek a nas*rate lidi? Zkus nekdy jit ven, bo zajit do klubu bo tak neco.... socialni komunikace looserum pomaha
-
-
*1* Tohle je sehranost? Že šli "tunelem" kupředu a na svůj povel si vystřelili? Ani nebudu zmiňovat jak si byli jistí, že jsou tam vždy jen dva nepřátelé.
No a eskortovali důležitou osobu? Myslíte tím, že k ní přišli, promluvili s ní a pak na ni počkali u auta než je dojde? To byl fakt zajímavej eskort osoby a pobavil *1*
Já v tom zatím nevidím nic jinýho než stejnej styl hry jak CoD. Tunelové mapy obzvláštněné nějakou "cool" akcí na efekt v SP. A v MP hra ve stylu ratata bum a každej se bude honit za tím aby měl co nejvíc killů. Prostě CoD v jiným kabátu. *3*
Ještě že na opravdu kooperační válčení a spolupráci tady máme jiný hry. -
zapnul jsem první video, ale když vzali do rukou konzolové ovladače, tak jsem to zase vypnul
-
takovy vylepseny BC2. tesim se, mam predobjednano, ale tahle "evoluce" je ku*evsky pomala... fyzikalni a destrukcni zakony jsou stale docela chabe. ale oni budou dal pooomalicku vylepsovat a "vylepsovat" a vsichni z toho budou na vetvi... nuda, dal. dejte nam NHL na pc ,)
-
Dneska sem cetl ze ve hre (PC only) bude prikazova ruzice, tak sem zvedavy jak se v teto hre bude pouzivat :) Mozna ze by to mohlo z casti pomoci od toho chaosu a snad i k poradne teamovejsi hre.. ? Pokud to teda budou hrat rozumni lidi *4*
-
-
kukni si YT tam to najdes no ja som za ruzicu rad lebo to je asi najdolezitejsia vec v BF serii spolu s commanderom ale toho sa nedockame takze by ma potesilo keby aspon vymenili 3D spotting za 2D
-
nevim, jak ve starych bf, ale v bf 2 a 2142 byla ruzice vzdy
-
-
ach jo zas ten skurv@ný multiplayer,a mimochodem tyhle superlatívy tu měli být už dávno ale k úplně jiné hře, a věta "Ano, nějak takhle by měla vypadat evoluce žánru." mě pobavila, evoluce žánru nastane ale až 8.11.2011...
-
-
To je zas nejakej troll a 8.11 je datum vydani MW3?
-
-
Muzes byt rad ze jich tady neni o 100000 vic tak jak tomu je prave v COD diskuzich... jinak uzasne? dechberouci? prekrasne? uchvatne? nevim nevim. proste PR mi muze vlizt na zada i se sestrihanyma scenkama a krutohustou hudbou. az to vyjde tak se uvidi.
-
-
-
Mactav3 :Souhlasim teamova hra v jakym slvoa smyslu
Co vim tak hraju uz pul roku BF:BC 2 a neco jako team ?
Neni mozna nekdo neco napise
ale spis je to intuice
A spoluprace
Ale,ze by tma nekdo delal sefa :D -
-
no když to hraješ jen tak asi ne ale když si tak velky fanoušek proč nehraješ s nejakym tzv. "klanem" a hlasovou komunikací?
-
-
Pťesnľ tak, stěžujete si na špatnou cooperaci a neteamovou akci, ale tohle je tu u každé MP akce na publiku. Teamová práce se vždy projeví až v klanech a nebo soutěžích. Holt na public game je vždy chaos a to tu bývalo už u CSka 1.5 tak nevím co řešíte.
-
-
BC je CoD s vozidlami.. najviac taktiky som si uzil na BF 2142 ale to bolo asi aj tym ze som hraval aj na clan mode ale stale BF 2142 je moje fav. BF (i ked daleku buducnost moc nemusim)
-