Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud Battlefield vyjde na dvou discích, tak CoD by měl vyjít na disketě, vzhledem ke stáří enginu.
    • No moment, Frostbite je z 2008 a IW je z 2007, to stáří není zas takovej rozdíl. Samozřejmě se ten engine modernizuje, ale to i u CoD. U MW 3 se pojede už u IW 5.0. Aneb kdo chce psa bít...bude hrát CoD v hezčím kabátku *15*
      • Erien
        Chlapče jsi trochu mimo, MW 3 má základ v Cod 2, což je rok 2005, přičemž už tehdy bylo jádro enginu přejato z Quake 3 Arena, což je rok 1999. :)
        • Jo, máš pravdu, omlouvám se
    • Nj, dostaneš 1.4 MB patch na disketě a CD s instalačkou COD4...
  • Nevím proč se o tom furt mele. Osobně v tom nevidím žádný problém - vyřešeno je to myslím dobře (u této hry). Myslím že microsoft blokuje standardní možnost instalace jako na pc,protože když se člověk podívá na hry jako mass effect 2 ,L.A.Noir atd. musí se přehazovat disky,což je opravdu blbý řešení. vím že core verze se prodává bez disku,ale myslím že většina lidí má xbox i s HDD a kdyby ne,nestojí zas tolik peněz,nebo by je hry donutily si ho pořídit.Díky tomuto jsou pořád problémy s místem na disku a řeší se prohazování disků.... Toto je celkem škoda...
  • Mno ja myslim ze kdyz se kouknes na featury ty hry hlavne co se destrukce prostredi a zaberu tyce tak si myslim ze to proste tak uplne obycejna hra neni. I kdyz teda nerikam ze to bude nakej super zazrak (hype je hype) ale ja se tesim jak na singl tak na multiplayer.
  • To jsem zvedavej kolik zabere instalace + patche :-) ,že by novy standart !!!
  • zx_spektrum
    A na PC? A něco nového ohledně oxidace Originem?
    • Já nevím co pořád s tím originem máte... tak se vám spustí jeden program navic a co? Že vám bude ubírat paměť? Snad to nehodláte hrát na 1GB RAM? To bych potom pochopil, i když zřejmě marná snaha *4*. Já mám taky Steam puštěný pořád a nejak se s ním nezaobírám... (jo, jednou... hrál jsem nějaký MP a steam mě vyhodil na plochu, že je nějakej event u mé grupy... hra po alt+tab pro jistotu padla celá *15*... to dokáže zkazit den *1*)
      • " Že vám bude ubírat paměť? " - Že ty máš přihraní puštěnou jednu aplikaci, neznamená, že si jedinej.A navíc proč bych měl mít Origin, když mám kvalitnější Steam?Akorát v tom bude bordel, jedna hra tady, druhá támhle atd... Já mam rád pořádek.
    • SA-reg
      Co by... bude.
  • Co znamená to vaše hype, odkud to je, z čeho to je, odkud, kdo, kdy, kde, dík... ? :)
    • prehnana propagace nesouvisici s kvalitou propagovane veci .. snaha presvedcit potencionalniho klienta, ze dany produkt fakt musi mit, prostrednictvim silne marketingove masaze ...
      • Nechápu, za co a kdo dal ty mínuska. Vždyť je to normální poučný komentář...
    • http://www.urbandictionary.com/define.php?term=hype
  • Jj nenadchlo ich ze videa ukazuju naozaj ako hra vyzera, miesto toho aby to bol trailer precpany efektami, strhimi, a vylepseniami toho ako to naozaj je, miesto toho ukazuju ze je to upne obycajna hra :) proste fffffuuuu
    • H4wk
      @Tank, tie pluska co mas pri poste, sa spytam vsetko je to od bf haterov ? Asi ano...

Hra na xboxe nebude vyzerat prevratovo, to nikto nikdy necakal, hw stary 6 rokov moze byt rad ze rozbeha destrukciu a priemernu grafiku pri tolkych hracoch
      Stale to bude ale lepsie ako CoD, ktore neprinasa nic nove okrem map.

Dalej mi stale nejde do hlavy ako ludia ako ty idu hned hodnotit grafiku, ked videli len video na YT ktore je komprimovane, v zlom rozliseni a na dev. builde ktory nie je finalny...

Na PC pride krasna grafika a velke moznosti ktore vsetci aj ocakavame, samozrejme aj nadalej to bude 'len hra' :)
    • Tak je to s každou hrou, ale u BF3 to možná trochu zmírní ten nehoráznej hype, kterej mi už leze krkem. A nebo naopak začnou hypovat víc, což bych už asi neunes.
  • a na pc to bude tiez na dvoch dvd?
    • Myslim si ze aj PC verzia bude mať 2 x DVD DL.
    • ee
      • Takže na pc to bude blu-ray říkáš jo *1*
  • bude dalsi placeny obsah jo? takze red orchestra 2 to jisti...
    • něco jako byl Vietnam do BC2 *3*
  • No jo xbox :D trapny!
    • Trapnost tu cítím z tvýho komentáře,mám xbox a není pro mě problém počkat 5minut než se mi to nainstaluje na disk...není náhodou u PS3 taky potřeba instalovat hry na disk/každý si to stejně instaluje...?...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit