Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DOcela to v diskuzích o bf3 utichlo
    Takže takže asi už mám o upgradu pc a koupi hry jasno *3*
  • DICE před vydáním BF3: "V prvních 6 měsících bude nášup DLC."

To je nášup jako prase. Jedno jediné, které do dneška neopravili. Ale s plným squadem kámošů je to řežba *1*
    • Planujou se 3 DLC.
      • Walldstein
        V podstatě ty další tři maj pořadová čísla: 2, 3, 4..První DLC bylo B2K
  • Každá hra má chyby, upřímně, jsem ze hry nadšen....z jednoho rpostého důvodu. Pokud nemám minimálně kamaráda či dva či tři či čtyři co je online, tak hrát BF3 nejdu. Samotného mě to neba, důležitá ej kooperace, jinak člověk nemáš šanci nějak výrazněji ovlivnit hru(v případě, že ho nebaví neustále lítání sem a tam se stíhačkou)
  • no ty **** *8*
  • nový balíček pro BF! hell yeah!

money money money.... už se těším na další podobný soud s šéfy z DICE, kteří zdrhnou od ea, podobně, jako tomu bylo v případě activisionu a infinity ward.

BF není COD, ale taky vidíte, jak se snaží ea z této série cod udělat? jestli ne, tak je mi vás upřímně líto.
    • Ale částečně má pravdu ten chlapec.
    • A neni to spis tim ze se snazi udelat DLC pro vsechny?
      • koukni se na Valve a jejich podporu TF2 (před přechodem na F2P kdy jsou čapky a zbraně za drobáky)... Obrovský, nadupaný DLCčka zadarmo.. zbraně, achievmenty, čepice, doplňky, special eventy (vánoce, halloween atd.)
      • ne není, snaží vytřískat prachy, stejně jako jejich konkurence - recyklace tomu říkají...
        • A co bys delal ty,ty blbecku?
          Se tu hrajes na nejakeho guru.
          Kazdy vi o cem tu jde ale prece ta hra je dobra tak proc ne.
          Lide nechteji jen litat v stihackach nekdo se treba rad odreaguje pri bezhlave strelbe a pro ty je ten DLC balicek urcen.Jestli se ti to nelibi tak nemusis kupovat ,jinak jse muzes jet vycpat s blyma komentama...
  • ja viem ludia, ze to DLC vydali, len aby ste sa tu mohli medzi sebou hadat *1*
  • Whoossain
    Mám z toho trochu obavu. Sice nejsem příznivcem vyloženě těch nejrozsáhlejších map, na druhou stranu - běhat dokola po 4 místnostech a kolem 1 domu, jako v CoD, mě taky moc nebere. Nejradši mám Bazaar, Seinu a Teheran. Tak doufám, že se některý mapy přiblíží tomuhle stylu...
  • takle má vypadat akce dnešní doby, ne jak nake COD, CS
    • To máš jako na mysli to vydávání DLCček? *1*
  • Trochu me mrzi (cti s*re), ze oznamujou DLC a nejsou schopni vydat patch, ktery uz slibuji 2 mesice.
    • vítej ve světě, kde vládnou prachy a né podpora hry, kterou už sis koupil
  • Samej nubtuber...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit