Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • presne tak zlate bf2
  • bf3 rambovka uplne stejna jak cod nej je bf2 a bf 2142
  • kennyB
    V čem je jako mulťák sprasenej? Je stejnej jako v BC2 a jiných dílech. a ten tvůj dovětek, že battlefield 2 byla arkáda a battlefield 3 je ale arkáda jako prase nechápu. je snad mezi tím rozdíl?
  • nerekl sem ze by BF2 byl simulator, byla to arkada, ale az s BF3 je to arkada jak prase...
  • Když M320 použiju,tak jsem skoro k nezastaveni a pak se jim to nelibi,že to používam :)
  • hm. renderovane video.
  • muzes mi rict odkdy byl battlefield realisticky simulator ? pokud si vzpominam byl BF uz od prvniho dilu 1942 arkada jak prase
  • tato hra len stale cim dalej viac potvrdzuje ze to nie je Battlefield 3 ale len Battlefield: COD pre deti... arkada a spraseny multiplayer. B2K bol moj posledny DLC. uz ani korunu do tohto komercneho arkadoveho shitu.
  • Je smiešne, jak sa tu BF3 stále porovnáva s COD a tvrdí sa, že je o moc lepší. Pritom sa jedná o úplne rovnaký bezduchý mainstreamový brainwashing pre puberťákov *4*
  • Walldstein
    V podstatě ty další tři maj pořadová čísla: 2, 3, 4..První DLC bylo B2K
  • Walldstein
    RPG noob? *5*
  • Asi to je preto lebo nieco ma hodnotu 13 eciek a nieco nie.....
  • heh... myslej vazne? ... vydat DLC se 4 new mapa, ktery budou stejne dementni jako je METRO? ... CQC je v BF3 onicem, protoze tam jde vse znicit a vybusniny jsou extra uciny, staci zahrat 1 kolo metra a clvoek pochopi.... GL/RPG/frag munice lida vsude vzduchem.....

jsem sice 6 let BF veteran, ale tuhle mr*ku si opravdu nekoupim, to nema s battlefieldem co delat, akorat se to jen vic a vic zacne podobat CoD!
  • Ellendway
    Ještě rok nazpátek co vycházelo první DLC k Black Ops. Polovina lidí řvala, jak je Activision dementní a plné tupých hovad, které chtějí peníze. Teď pár měsíců po vydání Battlefieldu DICE oznámí tři DLC za 13€ a co se nestalo? Lidé se radují... zajímavá logika některých jedinců.
  • koukni se na Valve a jejich podporu TF2 (před přechodem na F2P kdy jsou čapky a zbraně za drobáky)... Obrovský, nadupaný DLCčka zadarmo.. zbraně, achievmenty, čepice, doplňky, special eventy (vánoce, halloween atd.)
  • Já bych uvítal větší mapu, kde bude jen lehké transportní letectvo, obrněnce bez protiletadlových a pěchota. To bych si pochrochtal. S Huwim i Kosatkou je sranda, ale sestřelit jdou i ruční zbraní.
  • Zase se tam prýma rankovalo a asi proto ho všichni hráli. A pokud sis vybral server bez výbušnin, už to nebyla ani taková zběsilost po který mi z výbuchů teče krev z uší. :)
  • Tak neni to uplně k zahození, příští DLC bude zase zaměřeno na tanky, což je teda aspoň pro mě to na co se těšim, ale close combat je v BF3 taky potřeba, viz. Metro, parádní zábava..

Akorát bych to udělal tak, že bych do filtrů přidal možnost si v náhodné hře zvolit házení jen velkých nebo jen malých map, to by bylo supr.. A hlavně, aby do malých map necpali Conquest, to je peklo!
  • A co bys delal ty,ty blbecku?
    Se tu hrajes na nejakeho guru.
    Kazdy vi o cem tu jde ale prece ta hra je dobra tak proc ne.
    Lide nechteji jen litat v stihackach nekdo se treba rad odreaguje pri bezhlave strelbe a pro ty je ten DLC balicek urcen.Jestli se ti to nelibi tak nemusis kupovat ,jinak jse muzes jet vycpat s blyma komentama...
  • "...psychotický relax třeba v Metru na 64 hráčů..." hm to jo - hlavně conquest je na týhle mapě vrchol demence...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit