Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 představuje nové DLC Close Quarters
13.3.2012 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
ne není, snaží vytřískat prachy, stejně jako jejich konkurence - recyklace tomu říkají...
-
hm... zajimave takze
za A .... ve hre je hardcore mode kde maji vsichini 60% hp
a za B ..... nauc se strilet protoze v prumeru potrebujes 4-6 naboju podle vzdalenosti na zabiti v normal modu -
Troufnu si tvrdit, že nebudou ojedinělé situace, kdy bude za letu víc granátů než nábojů. *4* No M320/RPG servery to jistí.
-
DOcela to v diskuzích o bf3 utichlo
Takže takže asi už mám o upgradu pc a koupi hry jasno *3* -
Planujou se 3 DLC.
-
DICE před vydáním BF3: "V prvních 6 měsících bude nášup DLC."
To je nášup jako prase. Jedno jediné, které do dneška neopravili. Ale s plným squadem kámošů je to řežba *1* -
Každá hra má chyby, upřímně, jsem ze hry nadšen....z jednoho rpostého důvodu. Pokud nemám minimálně kamaráda či dva či tři či čtyři co je online, tak hrát BF3 nejdu. Samotného mě to neba, důležitá ej kooperace, jinak člověk nemáš šanci nějak výrazněji ovlivnit hru(v případě, že ho nebaví neustále lítání sem a tam se stíhačkou)
-
Ale částečně má pravdu ten chlapec.
-
no ty **** *8*
-
Počkat pokud vim tak je ve hře hardcore mod ne?
-
A neni to spis tim ze se snazi udelat DLC pro vsechny?
-
To máš jako na mysli to vydávání DLCček? *1*
-
vítej ve světě, kde vládnou prachy a né podpora hry, kterou už sis koupil
-
nový balíček pro BF! hell yeah!
money money money.... už se těším na další podobný soud s šéfy z DICE, kteří zdrhnou od ea, podobně, jako tomu bylo v případě activisionu a infinity ward.
BF není COD, ale taky vidíte, jak se snaží ea z této série cod udělat? jestli ne, tak je mi vás upřímně líto. -
No 64 metro clusterf_ck to je naozaj silné kafe i na mňa...
-
ja viem ludia, ze to DLC vydali, len aby ste sa tu mohli medzi sebou hadat *1*
-
Mám z toho trochu obavu. Sice nejsem příznivcem vyloženě těch nejrozsáhlejších map, na druhou stranu - běhat dokola po 4 místnostech a kolem 1 domu, jako v CoD, mě taky moc nebere. Nejradši mám Bazaar, Seinu a Teheran. Tak doufám, že se některý mapy přiblíží tomuhle stylu...
-
takle má vypadat akce dnešní doby, ne jak nake COD, CS
-
spravnej cas se naucit kontrolovat vztek :)
-
Trochu me mrzi (cti s*re), ze oznamujou DLC a nejsou schopni vydat patch, ktery uz slibuji 2 mesice.