Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 představuje nové DLC Close Quarters
13.3.2012 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Čo ti to presne robí. Osobne som pre mesiacom zacal hrat a to preto lebo mi hra nefungovala. No rozhodol som sa ze ten problem budem riešiť a pomohl mi update BIOsu na karte.
Musíš isť na oficialnu stránku výrobcu (napr. asus) a odtial stiahnuť k tvojej karte najnovší bios. Odvtedy nemám žiaden problém. -
S M320 to vie každy.
Ale celkovo ta zbran je potrebná pokial sa napr. rush nedá pretlačiť tak tieto zbranu su práve na to.. preraziť to. Nahovno to je ale vtedy ked to ludi iba spamuju no.
Na update sa teším. No asi nekupuje. V tej dobe budem v Diablo svete dúfam a to budeme s 4i prechadzať ako oživot. :D :)) -
protoze je hra tak udelana pac musis dat do kazdyho zasobnik aby chcipl, pac mu musis dat dve rany snipou a nebo hedku aby umrel a ono kdyz kazdej strili a nikdo neumira lide berou vetsi kalibr, vyhazej granaty co maj po kapsach a prijde na radu RPG, SMAW, M320 atd je to demence ale ta hra si za to muze sama
-
mozna bud rad ze si nemuzes zahrat :DDD pac je to lepsi pro tvoje dusevni zdravi a nervovy system, kolikrat se me vecer stalo ze jsem diky ustavicnemu rvani nemohl ani mluvit, protoze to mnostvi kravin ktere tam vyvojari nechali a ktere zatim nikdo neopravil a mozna uz ani neopravi te privedou k silenosti
-
Samej nubtuber...
-
zvláštní, to je moje nejoblíbenější ;)
-
Přesně tohle říkají lamky, co to s M320 neumí :)
-
je úplně jasný, jak se tyhle mapy budou hrát. Na každým rohu kulometčík. Polovina týmu zase s raketometem a všude jen bum bum bum. Mapy jsou u BF3 pěkný, ale hráči jsou noobové a hrajou většinou jak prasata.
-
M320 jen na pěchotu použivaji srabi a lamky :) to same plati i u RPG,to jsou zbraně pro začatečníky na pěchotu :)
-
Já jsem spíše zvědavý na to, kdy laskavě DICE svou hru opatchuje tak, abych si konečně mohl zahrát. Splňuju všechny doporučené požadavky stejně jako další tisíce hráčů, ale stejně jako oni, ani já si tuto hru nemohu zahrát. A samozřejmě peníze mi nikdo nevrátí. *7*
DICE pořád jen slibuje, ale neopravuje. -
Bohužel příznivci orgasmu nemají Infantry *1*
-
Akorat ze pri umrti co 5 vterin si nestihnes to 1000x lepe ani prohlednout. Na takovou reznicinu je enginu skoda. Par drevotriskovych beden rozhazenych po stodole by udelalo stejnou sluzbu. Ne nadarmo vypada CoD jak vypada a evidentne to hrace nepali. *6*
-
Fuj, z metra 64 cq mám záchvaty vzteku. *1*
-
Jj, jsem fakt rád i za tenhle typ map. Taky si rád občas dám šílený metro. Prostě mám rád, když je z čeho vybírat, takže se jednoznačně těšim....miluju M320 na malých prostorách:D
-
Tak to rozhodne nevypadá jako CoD, tohle vypadá 1000x lépe.
Kujva, to bude mínusek *1* -
Příznivci Infantry maj orgasmus :-))))