Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 3 představuje nové DLC Close Quarters
13.3.2012 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Tak neni to uplně k zahození, příští DLC bude zase zaměřeno na tanky, což je teda aspoň pro mě to na co se těšim, ale close combat je v BF3 taky potřeba, viz. Metro, parádní zábava..
Akorát bych to udělal tak, že bych do filtrů přidal možnost si v náhodné hře zvolit házení jen velkých nebo jen malých map, to by bylo supr.. A hlavně, aby do malých map necpali Conquest, to je peklo! -
Troufnu si tvrdit, že nebudou ojedinělé situace, kdy bude za letu víc granátů než nábojů. *4* No M320/RPG servery to jistí.
-
-
RPG noob? *5*
-
-
Já bych uvítal větší mapu, kde bude jen lehké transportní letectvo, obrněnce bez protiletadlových a pěchota. To bych si pochrochtal. S Huwim i Kosatkou je sranda, ale sestřelit jdou i ruční zbraní.
-
Ještě rok nazpátek co vycházelo první DLC k Black Ops. Polovina lidí řvala, jak je Activision dementní a plné tupých hovad, které chtějí peníze. Teď pár měsíců po vydání Battlefieldu DICE oznámí tři DLC za 13€ a co se nestalo? Lidé se radují... zajímavá logika některých jedinců.
-
-
Asi to je preto lebo nieco ma hodnotu 13 eciek a nieco nie.....
-
-
heh... myslej vazne? ... vydat DLC se 4 new mapa, ktery budou stejne dementni jako je METRO? ... CQC je v BF3 onicem, protoze tam jde vse znicit a vybusniny jsou extra uciny, staci zahrat 1 kolo metra a clvoek pochopi.... GL/RPG/frag munice lida vsude vzduchem.....
jsem sice 6 let BF veteran, ale tuhle mr*ku si opravdu nekoupim, to nema s battlefieldem co delat, akorat se to jen vic a vic zacne podobat CoD! -
-
presne tak zlate bf2
-
-
Mám z toho trochu obavu. Sice nejsem příznivcem vyloženě těch nejrozsáhlejších map, na druhou stranu - běhat dokola po 4 místnostech a kolem 1 domu, jako v CoD, mě taky moc nebere. Nejradši mám Bazaar, Seinu a Teheran. Tak doufám, že se některý mapy přiblíží tomuhle stylu...
-
ja viem ludia, ze to DLC vydali, len aby ste sa tu mohli medzi sebou hadat *1*
-
DICE před vydáním BF3: "V prvních 6 měsících bude nášup DLC."
To je nášup jako prase. Jedno jediné, které do dneška neopravili. Ale s plným squadem kámošů je to řežba *1* -
-
Planujou se 3 DLC.
-
-
V podstatě ty další tři maj pořadová čísla: 2, 3, 4..První DLC bylo B2K
-
-
-
tato hra len stale cim dalej viac potvrdzuje ze to nie je Battlefield 3 ale len Battlefield: COD pre deti... arkada a spraseny multiplayer. B2K bol moj posledny DLC. uz ani korunu do tohto komercneho arkadoveho shitu.
-
-
nerekl sem ze by BF2 byl simulator, byla to arkada, ale az s BF3 je to arkada jak prase...
-
-
V čem je jako mulťák sprasenej? Je stejnej jako v BC2 a jiných dílech. a ten tvůj dovětek, že battlefield 2 byla arkáda a battlefield 3 je ale arkáda jako prase nechápu. je snad mezi tím rozdíl?
-
-
muzes mi rict odkdy byl battlefield realisticky simulator ? pokud si vzpominam byl BF uz od prvniho dilu 1942 arkada jak prase
-
-
DOcela to v diskuzích o bf3 utichlo
Takže takže asi už mám o upgradu pc a koupi hry jasno *3*