-
Mohu jen poprosit jestli by autor recenze mohl doplnit jakou sestavu ma a na jake detaily mu to beha? Mam podobny rozliseni tak by me zajimalo jak to beha...
-
-
taky zasadni chyba. je vdet ze to je rychlo zpichla recenze jen aby tento server mohl vyuzit exkluzivity od ea czech
-
-
Tak to neni informace kterou bych od recenze automaticky ocekaval spis jsem si rikal jestli by nam to sem Ales jen jenom nemohl napsat abych alespon tusil na cem jsem.
-
-
Uz to doplnili na konec recenze.
-
-
Wow... mno rikal jsem si ze bych i nejakej ten fenyk za grafiku obetoval ale vocamcad pocamcad :D
Kazdopadne diky za info!
-
-
-
-
-
jak jste mohli recenzovat multiplayer, kdyz jeste neni dostupny ani pro recenzenty? (bude az v den spusteni kdy se spusti jeho servery) to jste museli hodnotit ten MP z bety...
-
-
ak 15 reviews pisu o MP tak zrejme pristup k MP mali
-
-
nj ale copak se dá udělat názor na multiplayer Battlefieldu z hraní cca s 5 jinými hráči na max. 5 mapách ve dvou módech udělat názor? Nebo si myslíte, že jich tam na serverech pobíhalo alespoň 30 a to po všech mapách i módech? Jen tak nezávazně by mě zajímalo jakej level měl autor článku.
-
-
Servery byly dva dny plné, takže COnquest v 64 a i ostatní v max a i poslední den nebyl problém počkat si na hru s plným počtem hráčů, i díky tomu, že DICE organizovali sessiony.
Takže nás skutečně pět po Firestormu neběhalo... -
Nemozes predsa ocakavat ze kazdy redaktor najprv odohra 100 hodin az potom vyda recenziu... uvazuj trocha.
Redaktori hrali betu, hrali aj review verziu, tak zrejme vedia posudit co a ako.. a pochybujem, ze z celej europy tam bolo 5 ludi.
-
-
-
Omyl, pro recenzenty dostupný je...zrovna jsem to sem dolů psal.
-
-
ne, to opravdu neni, dostupna bude az s oficialnim startem, pro vsechny. (a tvrdi to i vsechna ostatni (nejen) ceska media - pochybuji, ze by games bylo vyjimkou). kdyby byla, byly by z ni v recenzi nejake screenshoty, coz (prekvapive) nejsou.
-
-
Nejsou? A tomu co linkuje drasťa říkáš co? Individuálním recenzentům se přístup otevíral. Odkud myslíš, že multiplayer recenzovaly světová média? Games bych mezi nimi nečekal, ale evidentně (=screenshoty) se tam dostali...
-
-
testovani hry na soukromem serveru mimo ostry provoz dle meho neni dostacujici na to, aby se z toho za tri dni hrani napsala recenze (a to jeste pominu ten day1 patch, ktery se jiste bude hlavne v MP velmi lisit od verze, kterou mel recenzent k dispozici)
-
-
http://games.tiscali.cz/battlefield-3-13957/galerie/208487
http://games.tiscali.cz/battlefield-3-13957/galerie/208491
http://games.tiscali.cz/battlefield-3-13957/galerie/208531
???
A najednou ticho po pesine :D
-
-
-
-
Tak to dostalo 9 no.... Holt ten žebříček od 1 do 10 je každýmu ukradenej a neříděj se podle toho, co jaký číslo symbolizuje. Tady se 9 a 10 setkaj skoro u všeho... A vycházej nějaký revoluční užasný dokonalý hry? Ani ne.
-
-
Na games majú 9 definovanú takto 9 - Skvělá
"Hry s tímto hodnocením jednoznačně doporučujeme zejména příznivcům daného žánru, ale i všem, kteří podobný typ her zkoušejí jen výjimečně. Devítkové hry vynikají nad konkurenci svým technickým zpracováním, kvalitou obsahu, absencí chyb a nedodělků a nezřídka se pokouší o novátorské postupy. "
Mne sa zdá že textu recenzie to celkom odpovedá... -
-
A ještě mě pak v souvislosti s hodnocením 9 bije do očí kombinace těchto dvou vět z definice a závěru recenze, když je dám k sobě.
.....a nezřídka se pokouší o novátorské postupy.
VS.
Battlefield, ve snaze překonat Call of Duty, začal definitivně používat, stejné metody.
LOL -
9 - Skvělá
Hry s tímto hodnocením jednoznačně doporučujeme zejména příznivcům daného žánru, ale i všem, kteří podobný typ her zkoušejí jen výjimečně. Devítkové hry vynikají nad konkurenci svým technickým zpracováním, kvalitou obsahu, absencí chyb a nedodělků a nezřídka se pokouší o novátorské postupy.
8 - Výborná
Do této kategorie patří po všech směrech kvalitní tituly, které nemají ambice posouvat hranice možného a nepřináší žádná překvapení. Jsou však řemeslně skvěle zpracované, neobsahují žádné zásadní chyby a skvěle pobaví.
No dle recenze mi to spíše padá pod tu osmičku.
-
-
Jak to někdo trefně popsal v jiné diskuzi, dnes jsou žebříčky hodnocení takové:
7/10 - špatná hra
8/10 - průměrná hra
9/10 - dobrá hra
10/10 - výborná hra
*2* -
-
Ještě bych ke každému z těch hodnocení přidal +1, pokud mají od vydavatele zajištěnu exkluzivní recenzi *3*
-
-
-
A sakra Batllefield nedostal ultimátní hodnocení 10/10? To nám zase stoupne počet sebevražd. Věřím že pro někoho to bude jeden z nejhorších životních zklamání.
-
-
asi tak, navíc dnes stejně vylezli jen ty dobré, u kterých EA zrušilo embargo. Ale zajímá mě, jaký hodnocení bude mít takový týden po oficiálním vydání na metacritics. Abych ale upřesnil moje předcházející komentáře. Recenze je dobrá, ale zkrátka mě překvapilo tak brzký zhodnocení SP i MP. Sice vyjde dodatečný článek, ale ten hodnocení neovlivní. Radši bych to viděl na samostatnou recenzi, kdy by autor testoval multiplayer za plnýho provozu.
-
zatim to vypada spis ze jsou lidi nastvany za 9/10 *14* *3*
-
-
1 číslo hodnocení *1* stovky rozvášněných příspěvků typu "nechápu , nepochopím" . Aneb člověk pořád žasne jak se lidi dokážou hádat kvůli hře která má hlavně zabavit :-D (ano u sebe to taky dost často nechápu)
-
ty vole ty recenzente radsi nic nepis prej red orchestra 2 a srovnavas to z bf3 hovaaadkooo.
-
-
"I proto si zapište za uši, že i kdybyste měli ignorovat kampaň, ale byli fandy válečné multiplayerové akce, je pro vás BF3 jasná investice, stejně jako byla a je Red Orchestra 2 (ta se dokonce s příběhovou kampaní ani neobtěžovala a vůbec to nevadilo), pokud jste na opravdu realistické zážitky (na to si BF3 netroufá)."
Ja ti nevim ale myslim ze srovnani co se tyce zamereni na MP je docela na miste ale treba se mylim. Mno uvidime jestli budu litovat i penez co jsem vrazil do BF3.
-
-
Delsi verze: Ja jen porad nechapu jak to mohlo dostat tech 9/10 kdyz i ze zahranich videorecenzich se da vyslyset ze hra ma velky faily umely inligence a bugy (napriklad ten strom nekolik metru nad zemi a bez korenu) a taky veci jako treba ty zminene najezdy nepratel dokud neprekrocite bod protim pred lety se to u recenze a video recenze CoD 4 bralo jako minusova vlastnost ovlivnujici finalni verdikt. Pak je tu taky ta kratokst kampane. driv dostala strilecka za 7 hodin kampane znamku dolu a dneska dostane za 4 hodiny kampane znamku nahoru protoze je to od pulky jizda.
Sice vim ze je to hra zamerena primarne na multiplayer akci a sp je tam jen jako takova tresnicka na dortu ale kdyz takova cast ve hre je tak se musi zhodnotit a zapocitat do recenze. navic nechapu ze nebyla zminka o tom battlelogu a originu. je to tez soucati hry a tak by mel zrecenzovat i kdyz jsme ho meli moznost videt v bete. jenze od bety se toho dost zmenilo a battlelog prosel updatem a to zda se i designu. touto informaci si nejsem jist jelikoz v recenzi chybi. *7* hra byla prezentovana jako revolucni a tak jestli revolucni neni jak sam autor pise mel by napsat ze nesplnila ocekavani. jako adekvatni hodnoceni by se mi k reecenzi hodilo spis 8/10 a po tom co by se objevilo zrecenzovano i zbytek veci by samozrejme mohlo i klesnout. *10* -
-
Suhlasim, 9/10 je maximaaaalne prehnane, ja by som tomu dal maximalne 8,75649 / 10. A to som to este ani nehral.
-
Jindro skoro mám z tebe pocit, že si teď naštvaný... a mrzí tě, že ti tu hru mamka chce koupit, jak si říkal... co?
-
Ach Jarda Jarda, proc meles takový hovna? *1* Revolucni hra... Chod hodnotit hru podla marketingovej kampane lolo.
-
-
proc by ne? treba trailer na zrozeni planetu opic nas navnadil na evoluci a pak to bylo jen o bande opic ktera utekla
-
-
A taky to byl skvělý film!
-
-
-
Proc to furt musite resit lidi? Jako 8/10 a 9/10 je teda fakt kruty rozdil... Ja treba SP ani nezapnu prvnich par mesicu. takze pro me je to desitkova hra...
-
to je snad muj nejdelsi komentar v zivote *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Jindro, kdysi ti někdo řekl ''už se na to vyser'' ale ty jsi na games troll, který diskuzím dává takové koření....asi ti začnu dávat pluska *14*
-
možná kdyby si nebyl zrzavej...
-
Zrejme aj najblbsi :)
-
a nakonec mi tam jeste chybi recenze soundtracku. *5*
http://www.youtube.com/watch?v=bXXE0rGqJd0&feature=youtu.be
-
-
-
tuhle diskuzi si dnes ohlidam
-
-
Já si myslím, že Jindrovi sice všichni dávají mínuska, ale že už tady prostě patří a kdyby tady nebyl, tak by všem chyběl... *4*
-
-
Musim uznat, že se jindra.veliky opravdu za velice krátkou dobu vypracoval na tak lukrativní místo třídního maskota games.cz a zaryl se nám všem hluboko do paměti. Tak hluboko, že mi při čtení jeho příspěvků občas teče krev z očí. *7*
-
-
Jardo seš borec, fandím ti !!!! :D
-
Ty vole ty tomu dáváš. Očekávám, že toto tvé prohlášení dostane tak -500. *1*
-
-
Výborná recenze. Ne, že bych hodnocení nějak řešil, předobjednáno mám už více jak půl roku, ale recenze jen potvrdila má očekávání. Žádná revoluce (byť podle PR kampaně to tak málem vypadalo), ale skvěle odvedená práce pánů (a dam) z DICE.
A vy, co kritizujete hodnocení, by jste si měli recenzi nejdřív přečíst. Recenze není o číslném hodnocení, ale o samotném textu recenze. -
-
Nevim jak tobe ale me to neprislo jako vyborna recenze. A to z jedinyho duvodu, autor sice shrnul vsechny podstatny stranky hry, jenze to dokola zopakoval asi trikrat. Tak nejak na me pusobila umele prodluzovana - aneb jeste mam malo znaku, tak reknu to same trochu jinyma slovama...
-
Ja jen porad nechapu jak to mohlo dostat tech 9/10 kdyz i ze zahranich videorecenzich se da vyslyset ze hra ma velky faily umely inligence a bugy (napriklad ten strom nekolik metru nad zemi a bez korenu) a taky veci jako treba ty zminene najezdy nepratel dokud neprekrocite bod protim pred lety se to u recenze a video recenze CoD 4 bralo jako minusova vlastnost ovlivnujici finalni verdikt. Pak je tu taky ta kratokst kampane. driv dostala strilecka za 7 hodin kampane znamku dolu a dneska dostane za 4 hodiny kampane znamku nahoru protoze je to od pulky jizda. *4*
-
-
Ale Jardo jake zahranicne recenzie?
IGN – 9
Joystiq – 9
Game Informer – 9.5
GameTrailers – 9.2
1UP – 9.5
GameSpy – 10
Gamearena – 9.5
AusGamers – 9.8
GameStar.de – 9 -
No, předpokládám, že každý recenzent má své vlastní dojmy a jestli jsi recenzi četl, tak víš, že o ničem takovém Aleš Smutný nepíše. tzn. na nic takového nenarazil, nebo to nijak neovlivňovalo atmosféru/hratelnost a tím pádem to nijak nezasahuje do (podle mě subjektivního) hodnocení. Já v 9/10 nevidím problém. Skvělá hra jako BF3 si ho zajisté zaslouží.
-
Ty si recenziu ani nečítal a robíš ramená
Kampaň má 8-10 hodín
Zahraničné webu dávajú taktiež 9+
Pretože táto hra si to zaslúži -
-
delkost sem se teda v recenzi nedocetl nebo si to aspon nepamatuju. ale driv nam tvurci slibovali 10 hodin a pak rekli: lepsi 5 hodin jizdy nez 12 hodin nudy *15*
-
-
"delkost"...ježišikriste *13*
-
-
-
Lepšíš se Jindro. Za mě +1 *3*
-
-
-
Nějak nechápu jak mohl recenzent hodnotit hru i podle multiplayeru, když byla dostupná pouze beta se dvěmi mapami
-
-
Asi tak, že recenzent dostal logicky plnú verziu hry na pár dní...
Vidno, že moc veľký prehľad nemáš. -
-
ale já vim, že dostal poslední build, ale s kým ho tak mohl testovat, když ještě nic neběží? A i kdyby udělalo pár redaktorů breefing na jednom serveru, tak kvality multiplayeru stejně otestovat nemohli. Bylo by jich málo, a na tak komplexní věc jako je multiplayeru u Battlefieldu je potřeba víc než jen pár dní.
-
-
S dalšími novináři, lidmi z DICE, distribuce, atd-- pro ty všechny už battlelog samozřejmě dávno běží...
-
-
nic takoveho ale pro BF3 neni, novinari nemaji na BF3 servery pristup...
-
-
A to mas odkial ? Si jeden z nich ? Zjavne nie.
-
-
-
Nevím jak to je u BF3 ale v těch starších BF hrách byla možnost hrát MP s boty (počítačem) kteří doplňovali volná místa.
-
-
-
Pssst! To tady nesmíš psát *1*
-