-
Já chápu, že recenzent chce dát multiplayeru vlastní článek, ale zmínit největší průsery bety a jak to vyřešili ve final mohl. Aneb:
Přihlašování přes web.
Nemožnost měnit squad ve hře a nejistota přidělení stejného squadu s přáteli
Nemožnost měnit nastavení a vypínat hru po skončení kola, nutno dokoukat všechny konečné ptákoviny, naloadovat novou mapu a spawnout se.
Pokud to tam zůstalo, ubral bych celému slavnému BF3 z hodnocení 3 body. -
-
Na přihlašování přes web není nic špatného - je to dokonce rychlejší.. Tam se nic měnit nebude.
Měnit a vybírat si squad ve hře je nyní možné.
Nemožnost měnit nastavení teď lze kdykoli ve hře. S vyínáním si jistý nejsem, ale měla by stačit kombinace Alt+F4. -
-
no singl by měl údajně jít i mimo web
-
Menit a vyberat squad v hre uz JE MOZNE
Mas chybne info. -
-
Vždyť píšu, že to je možné.
-
-
pardon, zle som si precital post :)
-
-
-
Díky za odpovědi, měly by být v recenzi.
Nicméně nesouhlasím s tou rychlostí webu. Když hraju a chci zkusit jiný server, tak nevěřím, že je rychlejší vypnout hru, přes web zvolit hru a znovu naloadovat celou hru... -
-
Ber to jako klasický menu ve hře. Tam se taky musíš ze serveru odpojit, jen tady při tom vypneš hru. A načítání bych řekl, že v porovnání s BC2 je stejné, ne-li rychlejší. A taky nemusíš koukat na pitomý loga každýho kdo se na hře podílel...
-
-
-
Preco pisat v RECENZII nieco, co je davno na oficialnom blogu a dalsich BF3 weboch..
Toto je hodnotenie finalnej verzie nie changelog, zmier sa s tym. -
-
Pretože každý není fanboy a tohle nemusí vědět....
-
Třeba protože jsou největší chyby bety, kterou spousty lidí hrálo? A smiř se s tím, že ne každý má náladu a čas číst EA blogy a changelogy...
-
-
Uvedomuješ si, že toto nie je recenzia bety a na čo slúžila beta ?
-
-
-
-
nechapu jak to mohlo dostat 9/10 kdyz je prvni pulka kampane tak odflakla
-
-
Vždyť's to nehrál, tak nepiš kraviny, ty by's takovou hru nikdy neudělal
-
tvuj nazor tu nikoho ale nezajima
-
ja chapu ze ty nechapes
-
-
+1 *1*
-
-
-
Nepochopím jak paskvil jako je Rage dostane 10/10 a Battlefield jen 9/10?
-
-
Nepochopím lidi jak ty...
-
Že jo! Můj RAGE je obrovskej až mi bělají pěsti.
(Bože už dělám tak trapný jouky.) -
Kde ? http://games.tiscali.cz/recenze/rage-recenze-57225
-
-
Damarus myslí asi v Re-playi... taky mě těch 10/10 dostalo...
-
-
Jo omlouvám se, spletl sem si to s Re-Play :)
-
-
Tak z toho potom môžes sudit aký su v Re-Play lolaci. Je to na facku 10/10 Rage nemoze dostat ani ak by to recenzoval samotny Carmack. :D
-
-
-
-
-
Twl cože? 9/10 ?? To je špatný vtip nevím co na tom zasraným bf 3 vidíte ! Je to jen nudná stereotypní kopi COD ! A ty keci o tom že cod je pořád stejné už mně vadí ! Hlavně že bf BD 1,2 a bf 3 jsou pořád stejný ! Takže s bf a hodnocením jděte nikam !
-
-
To Odpůrce:
Daj si facku chlapče! -
ten tvuj COD po vydani nikdo nebude hrat, tak se prober z te diskoteky :)))
-
No do ,,nikam,, se půjde asi obtížně a dlouho... *1*
-
successful troll is successful
http://bit.ly/p7Wtu2 -
-
www.youtube.com/watch?v=OWQNNDF3elY
-
-
Lol co je to za hovadinu? *1*
-
-
-
Pobavil jsi, to jo...
-
-
Je sranda tu číst některé komentáře. Prvně tvrdíte, jak to bude skvělá desítková hra a když to dostane 9, stěžujete si, že je to moc.
-
Nevim nakolik to tu recenzent cte a odpovida .. ale mel bych dotaz .. v manualu hry se pise, ze i u PC verze se autoaim vypina az pri HARD obtiznosti ... je to u NORMAL nejak znatelne (obtezujici)? ... jasne, kterou hru ma dnes smysl nehrat alespon na HARD, ale pokud je obtiznost lazena vyssi odolnosti nepratel (trefit nekoho 5x a koukat jak se zveda ze zeme lehce kazi atmosferu) tak to radeji volim NORMAL i za cenu kratsi herni doby a absence vyzvy
-
-
Zdravím, pardon za zpoždění:)
Já byl také zvědavý, když se o aimassistu začalo mluvit, ale na normal jsem si vůbec ničeho nevšiml, míjel jsem celkem pravidelně :) Důkazem byl i jeden výsledek krycí palby z těžkého kulometu, kdy jsem anihiloval celý val z pytlů s pískem, okolní balustrádu a ten jeden blbej voják s RPG urpostřed seděl a smál se mi...:)
Jednoduše, rozhodně to nějak nenavádí kulky, když vystřelím vedle hlavy, jde to vedle hlavy a ne do ní. I u sniperek je potřeba počítat s předsazením vzhledem k pohybu cíle, fakt jsem si ničeho nevšiml. -
-
dekuji a dobre rano :)
-
-
Az se Ales vyspi, tak urcite na otazky odpovi.
-
.
-
-
je volne k stazeni .. ty jsi to hral? ze to muzes s takovou lehkosti vyvratit? autoaim tam nejspis nebude implementovan stylem, kdy ti zamerovaci kriz poskoci na nepratele, kdyz zamiris dostatecne blizko k jeho hitboxum .. spis se nejak nenapadne zmeni trajektorie kulky .. i kdyz budu strilet kousek vedle, nebo v pripade bezicich postav se zlym nacasovanim, tak je zasahnu .. tj. ne ve smyslu korekce mene presneho ovladace, ale ve smyslu korekce mene presneho ovladajiciho
-
http://ea.custhelp.com/ci/fattach/get/785864/
-
Treba ze stranek EA?
http://ea.custhelp.com/ci/fattach/get/785628/ -
-
Nuz, neviem posudit, ci prave 'aim-assist' je rovnaky ako Autoaim z konzol.
-
-
tobě pořídili minulej týden internet očividně...
-
-
H4wk: Tys ho teda utřel, jak ve školce....
-
Uz si si predobjednal CoD ?
-
-
-
-
-
-
http://www.gametrailers.com/video/pc-review-battlefield-3/722936
tady je ohodnocen singl zvlášť... "nejlepší singl v historii BF, jinak se má ještě co zlepšovat".. 7.4 -
-
Ale stejně si myslím, že skákat z této strany na vlak je blbost... osobně bych asi skočil ve směru jízdy... *4*
-
-
přesně to jsem si taky řikal.. :D
-
-
ty ono to potom hned končí... tak mě napadlo, jestli třeba nezemře... :-)
-
-
-
-
Nechápu lidi které zajímá hlavně singl a stěžují si na hodnocení, dokonce že jsou oklamáni. Když si přečtete celou recenzi, tak vám bude jasné, jak si na tom stojí singl a jak MP. Pokud by mě zajímal jenom singl, tak si hru asi nekoupím, ale nikdo mě tady neklame... je to tam dost podrobně a jasně popsané. *3*
-
-
Já myslím, že ty lidi občas i chápu. Jednak když někteří hru čmajznou, tak předpokládám, že mulťák nejede a tím pádem jim zbejvá jenom single. Pak taky někteří nemají to štěstí žít ve větších městech a internet na některých vesnicích je stále hrůza a děs. Dost lidí má taky net od O2, což mám zkušenost, že ping nemá zrovna nejlepší. Pak jsou tu lamy, co je hned sejmou a ty to bavit tuplem nemůže. A nakonec lidi, kterým multiplayer zkrátka nic neříká, protože to jde mimo ně - ať už z důvodu, že chybí děj a jedná se jen o čistou zabíječku s trochou tý taktiky (záleží na módu) apod. *3*
-
-
V tom s tebou souhlasím... *3*
-
-
Jako ja kdyz dostanu Bf3 , tak skocim urcite hned na MP... Singl snad ani zapinat nebudu, to az nekdy potom pozdeji :)
-
-
Nápodobně... *4*
-
-
To je prece znama vec, ze lide, kteri kritizuji hru a recenzi ji vubec necetli a videli jen zaverecne hodnoceni :)
-
-
Je recenze z PC verze nebo konzolové?
-
-
I mě by toto zajímalo. Stejně jako zda v PC verzi zůstal ten systém přihlašování skrze webové stránky, popis map včetně screenshotů - to by se mohlo zvládnout, když už se nedá popsat zážitek s hrou s veřejností.
-
Mozna napovi obrovsky napis na zacatku recenze "Recenzovaná verze: PC"
-
-
díky, udělali jste mi radost, jsem rád že moje prvni předobjednávaná hra není blbost ;-)