Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    To zas bude odbornejch keců o hodnocení... *7*
  • JJ ještě mít PC který to rozchodí a šel bych do toho :D
  • Tak teď to bude mít CoD fakt hodně těžký a délkou singlu a omezením rambo stylu mě teda hodně potěšili
  • MishKonn
    Výborná, obsáhlá recenze.

Jediné, co mi trochu chybí, je popis autorovy sestavy a na jaké detaily a jak úspěšně hru rozchodil. Chápu, že v dnešní době, kdy technologie kvůli konzolím stojí, se už docela vytratila potřeba tohle v recenzích řešit, nicméně BF3 je trochu ozvěnou starých časů, kdy hry přeci jen posunovaly grafickou laťku o něco výš :)
    • XXDarthVaderXX
      Aleš updatuje PC podle toho, aby mu to běželo vždky na plné detaily, neboj. Co se týče grafiky, tak by snad měl mít 480ku nebo tak něco, 4 jádrovej procesor.
  • Hodnotit singleplayer a multiplayer dohromady? Hrace prvni skupiny vetsinou nezajima multak a asi to plati i naopak. Takze kolik by dostal jen singleplayer?
    • hrace prvni skupiny máš na mysli 12ti až 15ti letý puberťáky co celej den seděj u kompu a jen běhaj, střílej a chcípaj? porad dokola? prosim tě... ty nemaj ani dost sil a znalostí na to aby tu recenzi přečetli
      • omlouvám se špatně jsem to přečetl :D
    • MishKonn
      To je vážně tak nadlidský úkol si to s z první poloviny recenze vyvodit? Nebo je už opravdu dnes pro děti problém si místo čísla přečíst celou recenzi?
      • No z první poloviny recenze jsem si vyvodil tak maximálně 5, tak teď teda nevím.
        • froztik
          Tak to sis vyvodil dost blbě. *15*
    • XXDarthVaderXX
      Hra se hodnotí jako celek...
  • Škoda že si to nenahraju. Zatim musim drtit max tak Battlefield 2, nebo BC2.
  • Nechapu, jak muze hra s normalnim az prumernym singlem dostat 9/10, stejne jako vyborny BATMAn (ikdyz je to jina hra) Pokud dostal BF3 9/10 jen kvuli Multi pochopil bych to, asle az za delsi cas, rekneme pul roku, ktery je potreba na nejake soudy o multiplayeru... Je to zvracene, ale chapu, ze ty obrovsky vynalozene penize na marketing se musi alspon ve znamce odrazit noo... Je to skoda 7-8 by lidem reklo o kvalite hry mozna vice a 8-9 za multi casem mozna take.
    • Hmmmm tak Batman nema multak ano coop tak mal ako dostat 5/10?????
    • Uvědom si ale, že za půl roku tahle recenze nebude nikoho zajímat. Single je jen třešnička na pár hodin, hodnocení mulťáku by mělo být 90% hry.
    • fallout
      Recenzet jasně píše, že konečné hodnocení záleží i na nás... záleží co od hry očekáváme. Já očekávám hlavně MP, singl mě v podstatě vůbec nezajímá. Jinak tahle hra je založena na MP, je přímo stvořena a vymazlena pro MP, takže singl tady hraje vedlejší roli. Nebere se na něj až takový ohled... *3*
      • No jasne :-) V tom je cely vtip... Za me progamingove ery (je to uz hodne davno :-)) CS 1.6,UT,Q apod. jsem nedokazal ohodnotit relevante multiplayer ruznych her a odladenost podle par dni nebo hodin... na to je potreba kolikrat mesicu... uvidi se ,jestli te to bude bavit tak dlouho, jestli to hromadu spamujicich americkejch deti bude bavit dlouho apod. jestli se v tehle hre daji tvorit klany a bavit se u ni dlouhe mesice az roky, nebo ji snad vystrida B5 hned pristi rok pro velky uspech? (jestli si rozumime)

Proste napsat celkem negativni (no dobre, rozporuplnou ala RAGE) recenzi a pak dat hre znamku takrka dokonalou 9/10 (jako Batman 20hod zabavy) mi prijde uplne mimo a zavadejici a reci znamku berte z rezervou, tohle je marketing a nic jineho nez 9/10 stejne dat nemuzeme (takto to na me pusobi) je smutne ale chapu to...

Ber to tak, ze existuji jeste lidi, ktere bavi Singl a takovy se muzou po koupi hry citit podvedeni... asi tak.
  • Mě by zajímalo, na kolik by tedy recenzent samostatně ohodnotil SP, protože ten jediný mě zajímá a určitě nebudu sám.
  • Dobrá recenze. Pokud si chcete Battlefield 3 užít už první den, přijeďte na první LAN party po vydání, kde se hraje právě Battlefield 3 turnaj - více informací na http://lan.creontech.cz
    • Tak to jsme dva, hraju ciste single a MP me nezajima....spoustu lidi nebude zase naopak zajimat single. Byl bych docela rad aby se u podobnych her hodnotil i SP a MP zvlast.
      • Ringwraith
        Chlapi nechcu na Vás nějak pindat, ale hrát jen single je jako sníst jen slupku z banánu.
        Navíc to zavání tím, že budete hrát pirátskou verzi.

Edit: Reakce na Ashe a Freddyho.
        • Ringwraith
          Já nikoho k ničemu nenutím.
          Osobně mi BF3 nestojí ani za zpirátění, protože nevidím velké rozlíly oproti BC2. Ratatatata je stejný a stáhačky a 64 hráčů nepotřebuju.

Co jsem chtěl naznačit je, že hra je naprosto jasně určena k multiplayeru a hraní pouze single je prostě podivné. A zavání to pirátstvím. Prostě zavání. Neříkám, že je to pravda, ale prostě zavání. To je vše.
          • Ty taky pekne zavanis. Koupal ses dneska vubec?
        • To jako že by se měli sami nutit k tomu hrát něco co je nebaví? To tvé přirovnání je dost mimo prostě každého baví něco jiného a je to jejich věc. A jestli budou hrát pirátskou verzi no a co. To je jejich věc tebe tím přeci okrádat nebudou.
        • Proc by melo to ze nejsem MP grac zavanet piratstvim? Mam proste rad kvalitni pribehovy SP kampane a nebavi me honit se po virtualni mape s dalsima lidma. Nikdy me to nebavilo i kdyz chapu, ze to pro nekoho muze byt zabava. Vazne je to tak divny?
        • Co to placas? Nebo plati : Podle sebe soudim tebe?
      • sorry, ten post mel reagovat na Freddyho
  • Dobrá recenze, ale přiznejme si, ti kdo budou kupovat BF3 to nebudou kupovat proto, aby si zahráli SP *3*
    • já to budu kupovat stejně jako spousta mých známých JEN kvuli SP... tak nechápu co to tady píšeš za hovadiny. Ne každej je Multiplayerovej magor a aby běhal, střílel a hebal pul dne víš? Někteří lidé ve hraní vidí i nějaký smysl
      • Kluku ty jsi vazne zcela mimo. Hrani singlu je smysluplne, kdezto multiplayer neni?
        Predpokladam ze jsi konzolista, to by tvuj nazor vysvetlovalo.
        • Já třeba konzolista sem a kupuju kvůli MP.....
      • SirArag
        Smysl je v obou případech stejný - Hrát :)

SP nemá o nic větší nebo menší smysl než MP. Jde jen o to co tě baví.
    • A ty to píšeš jako proč? Jako že recenzent měl tohle vypustit a psát jen o MP?
      • ne, jen se mi zdá, že recenzent se až příliš věnoval v recenzi singlu...
        • XXDarthVaderXX
          A víš že by ta hra stejně nedostala ani o bod víc i kdyby se věnovala jen mulťáku *3*
          Aleš jen tak 9ky pro nic za nic nedává, věř mi *3*
          • o to mi nejde :) , jen se koukni kolik je tam textu o SP a kolik o MP a přitom je to spíš MP hra *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit