Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to se muzete zeptat i jestli to bude chodit na win98...proboha clovece.. XP jsou tu uz 10let!!!
    *14*
  • Velmi dobrá recenze. Víceméně jsem čekal takový výsledek. SP je nejspíše dobrý, ale ne natolik, aby si z něj člověk sedl na zadek. MP je nejspíše po špatné betě také dobrý a hráči ještě mohou vsadit na to, že v MP bude mnoho uděláno, takže to nakonec asi bude velmi dobrý MP, který nebude mít vážnější konkurenci. Takže si to BF3 možná tak trochu kazí SP, který je v tomto případě ošem jen tréninkem před skutečnou hrou - před MP.

Hry DICE vždy potřebovaly trochu času na "dozrání", takže za pár měsíců si nejspíše také BF3 koupím. Doufám, že přidají ještě dost map a nejvíce doufám v nějakou pořádnou tankovou mapu, protože tanky se jim (jak jsem si zkusil v betě) povedly.
  • H4wk
    Kedze na XP normalne DX10/11 nie je, tak nepojde - ak si ho dam nejakym sposobom nenainstalujes
    Dalsia otazka bude, ci ti battlelog dovoli napojit sa do hry z win XP
  • Jestli to nebude tím, že zdejší recenze z 90% vypovídají o hře kulový *1*
  • Kluku ty jsi vazne zcela mimo. Hrani singlu je smysluplne, kdezto multiplayer neni?
    Predpokladam ze jsi konzolista, to by tvuj nazor vysvetlovalo.
  • Jde to hrát na Windows XP nebo je to opravdu jen na 7 a Visty?
  • SirArag
    Smysl je v obou případech stejný - Hrát :)

SP nemá o nic větší nebo menší smysl než MP. Jde jen o to co tě baví.
  • ales.smutny
    Obrázky jdou v galerii rozkliknout na full...a v původní verzi měl jeden 11MB, takže jsme je museli trochu downgradovat...ale pořád by z většiny šla udělat tapeta...;)
  • Ty voIe tech mínusek nechte prince bejt. *1* *1*
  • Perefektní recenze *1* jen ty obrázky mi přijdou ošklivé a ozeřané. Jinak good prostě mulťák je hlavní *3*
  • ales.smutny
    Servery byly dva dny plné, takže COnquest v 64 a i ostatní v max a i poslední den nebyl problém počkat si na hru s plným počtem hráčů, i díky tomu, že DICE organizovali sessiony.

Takže nás skutečně pět po Firestormu neběhalo...
  • H4wk
    Nemozes predsa ocakavat ze kazdy redaktor najprv odohra 100 hodin az potom vyda recenziu... uvazuj trocha.
    Redaktori hrali betu, hrali aj review verziu, tak zrejme vedia posudit co a ako.. a pochybujem, ze z celej europy tam bolo 5 ludi.
  • ales.smutny
    Zdravím, pardon za zpoždění:)
    Já byl také zvědavý, když se o aimassistu začalo mluvit, ale na normal jsem si vůbec ničeho nevšiml, míjel jsem celkem pravidelně :) Důkazem byl i jeden výsledek krycí palby z těžkého kulometu, kdy jsem anihiloval celý val z pytlů s pískem, okolní balustrádu a ten jeden blbej voják s RPG urpostřed seděl a smál se mi...:)

Jednoduše, rozhodně to nějak nenavádí kulky, když vystřelím vedle hlavy, jde to vedle hlavy a ne do ní. I u sniperek je potřeba počítat s předsazením vzhledem k pohybu cíle, fakt jsem si ničeho nevšiml.
  • nj ale copak se dá udělat názor na multiplayer Battlefieldu z hraní cca s 5 jinými hráči na max. 5 mapách ve dvou módech udělat názor? Nebo si myslíte, že jich tam na serverech pobíhalo alespoň 30 a to po všech mapách i módech? Jen tak nezávazně by mě zajímalo jakej level měl autor článku.
  • Ještě bych ke každému z těch hodnocení přidal +1, pokud mají od vydavatele zajištěnu exkluzivní recenzi *3*
  • Na games majú 9 definovanú takto 9 - Skvělá

"Hry s tímto hodnocením jednoznačně doporučujeme zejména příznivcům daného žánru, ale i všem, kteří podobný typ her zkoušejí jen výjimečně. Devítkové hry vynikají nad konkurenci svým technickým zpracováním, kvalitou obsahu, absencí chyb a nedodělků a nezřídka se pokouší o novátorské postupy. "

Mne sa zdá že textu recenzie to celkom odpovedá...
  • Díky že si to jsem dal, fakt si mě s tím pobavil *1*
  • omlouvám se špatně jsem to přečetl :D
  • hrace prvni skupiny máš na mysli 12ti až 15ti letý puberťáky co celej den seděj u kompu a jen běhaj, střílej a chcípaj? porad dokola? prosim tě... ty nemaj ani dost sil a znalostí na to aby tu recenzi přečetli
  • já to budu kupovat stejně jako spousta mých známých JEN kvuli SP... tak nechápu co to tady píšeš za hovadiny. Ne každej je Multiplayerovej magor a aby běhal, střílel a hebal pul dne víš? Někteří lidé ve hraní vidí i nějaký smysl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit