Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sleepless
    Koncem týdne, aby postihla single i multiplayer.
  • Kde mužu sehnat betu?
  • Souhlasis a pritom jsi to jeste nehral?Dokonale *1*
  • Jak prekvapive.Vyhypovana hra=9/10.
    Kde jsou ty casy,kdy 9/10 dostavali opravdu vyjimecne hry a ne kazda hra,co ma za sebou nechutny marketingovy kolos.
  • rancor1223
    Já s ještě horší 250GTS jsem na absolutní minimum a 1680x1050 celkem v klidu jel na 30FPS. Teď to jen vydržet do Vánoc až si koupim nový PC.
  • Tady to chlapcovi docela jede http://www.youtube.com/watch?v=Ss2G9iWZxcI *1*
  • rancor1223
    Čekat do pátku nemusíš. Hned jak budeš mít klíč stačí hru zaregistrovat přez tušim Korejskou VPN a mohl bych hrát už ode dneška.
  • Pete.palis
    no kvůli týhle grafice jsem zrušil předobjednávku....musim koupit novou lásku *1*...4 giga ram a 4-jádro a lítalo to 25 a občas něco přes 30 FPS ...nehratelný mno (samozřejmě to byla beta, nevím jak si pohráli s optimalizací u finální verze :)
  • Odpověď na tvojí první dá se říct otázku je.Aby DICE postupně rozložilo nápor na servery.Aby se nestalo například jako u některých her,že vyjde celosvětově 25 a na servery přijde (plácám) 5milionu lidí a servery to najednou nezvládnou a spadnou.Hra by potom nešla nikomu.Takže to takhle postupně rozloží.Přijde první vlna zítra (USA,Japonsko,Austrálie) 27. Část Evropy jako Německo,Francie atd... 28. ČR,Maďarsko a ještě nějaké (jsme mezi posledníma :D :D hold).

A k tomu druhému.Mám stejný názor.Je jedno co kdo píše.Byla beta a já jí zkusil.Ano bugy tam byly,ale co jsem četl,tak už je dost bugů odstraněno.Například zabití přes kámen,úpravy zbraní (Led svítilna na zbrani tolik neosilňuje,nerfnutí některých,úprava přechodu míření atd.).Takže myslím,že by toho mělo být dost vylepšeno v plné hře.Ale samozřejmě bugy a chyby se najdou v každé hře,ale DICE není firma,že by se o své hry nestarala zvlášť,když jí tolik propagují a již nyní pracují jak na patchy a DLC.

Uvidíme,jak to vše dopadne :-) na SP se těším a zahraju i SP u CoD.Ale MP budu hrát jen BF3 je to prostě něco jiného než CoD a další střílečky.Tím,že jsou tam vozidla,destrukce okolí atd.
  • Hohooo tak to sem zvědavej jak to pojede na mojí GTX 260 *1*
  • A jo singl dostal 9/10 o ten mi tak nejde. BF je multiplayerová hra takže chcu zvlášť recenzi multiplayeru jako ste to dělali kdysi u COD.
  • rancor1223
    To nemyslej vážně, ne? *1*
  • H4wk
    pardon, zle som si precital post :)
  • Pete.palis
    já to věděl...Miluju Battlefield! ♥
  • A ještě mě pak v souvislosti s hodnocením 9 bije do očí kombinace těchto dvou vět z definice a závěru recenze, když je dám k sobě.

.....a nezřídka se pokouší o novátorské postupy.
    VS.
    Battlefield, ve snaze překonat Call of Duty, začal definitivně používat, stejné metody.

LOL
  • rancor1223
    Ber to jako klasický menu ve hře. Tam se taky musíš ze serveru odpojit, jen tady při tom vypneš hru. A načítání bych řekl, že v porovnání s BC2 je stejné, ne-li rychlejší. A taky nemusíš koukat na pitomý loga každýho kdo se na hře podílel...
  • rancor1223
    Vždyť píšu, že to je možné.
  • 9 - Skvělá
    Hry s tímto hodnocením jednoznačně doporučujeme zejména příznivcům daného žánru, ale i všem, kteří podobný typ her zkoušejí jen výjimečně. Devítkové hry vynikají nad konkurenci svým technickým zpracováním, kvalitou obsahu, absencí chyb a nedodělků a nezřídka se pokouší o novátorské postupy.
    8 - Výborná
    Do této kategorie patří po všech směrech kvalitní tituly, které nemají ambice posouvat hranice možného a nepřináší žádná překvapení. Jsou však řemeslně skvěle zpracované, neobsahují žádné zásadní chyby a skvěle pobaví.

No dle recenze mi to spíše padá pod tu osmičku.
  • rancor1223
    A taky to byl skvělý film!
  • Pokud se nejedná o revoluční počin, popř. opravdový herní skvost, tak si to nezaslouží ani tu devítku, řekl bych.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit