Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Te fyziky tam moc neni,to ze muzes odbouchnout stenu baraku jeste neznamena,ze v tom je nejaka fyzika zakomponovana.
    Audiovizual je pecka,ale to z te hry jeste nedela prelomovou.Takovych tu bylo.
  • A nebo taky, nestahujte gatě, když je brod daleko.... *1*
  • na tuto diskuzi se hodí přisloví: nesudte den před večerem
  • Ale jo, za dob vytáčenýho připojení byly.... *2*
  • a proc by to taky nejelo. s gtx260 si v klidu zahrajes
  • rancor1223
    Na to už je trochu pozdě *1*
  • rancor1223
    Přesně, část zážitku a často i atmosféry by se nenávratně vytratila. To ale samozdřejmě neznamená, že staré (ne-li prehistorické) hry jsou špatné. Já například zbožňuju UFO Enemy Unknown, ale to byla taky jiná doba. Dneska je to plnohodnotná část zážitku tak už se s tím proboha smiřte...
  • tohle je vyjimecna hra...oproti tomu, co posledni dobou vychazi za hruzy je tohle oaza v pousti
  • S ohledem na to co dnešní hry opravdu nabízí je BF3 dá se říct přelomová. Fyzika, destrukce, zníčitelnost prostředí a zvuková stránka hry - co je víc? Neřikám, že CoD je špatná, ale rozhodně tyhle kvality nemá :-) nicméně věřím, že obě hry zabaví.
  • Na scénáře málo na efekty až moc.
  • rancor1223
    Podle toho co jsem já viděl a četl (přímo na EA Chatu) tím nic neporušujeme a můžeme takto hru hrát. Ale pokud to sám budu dělat, tak až 26.10. až mi přijde krabička a bude na 100% jasné že to jde bez postihu.
  • JohnyTheZik
    Pokud nemas win7, tak mas smulu? A to proc? Pod vistama Dx 11 je -.- .. pokud si tim nenarazel na xp, tak je to zcestnej prispevek..
  • Na scenare ma Michael Bay rozpocet ocividne hodne nizko uz hodne dlouho...
  • O multiplayer samozřejmě ani nemluvím protže ten bude určitě SUPER ! Dávám 9.65/10.
    Beta byla super už pouze na 2 mapách.
  • Jé to by bylo krásné kdyby měl Michael Bay poloviční rozpočet konečně by ty jeho filmy nebyly tak přeplácaný.
  • Je to tu zase *1*. Lidi kritizujou hru kterou ještě nehráli. Oni psali že Singl. dostal nevím kolik 5/10 třeba ale proč, Battlefield byl vždy jen prostou střílečkou která měla pobavit na dlouhou dobu. Nechápu proč ale jaký se rozdíl mezi Call of Duty a BF. Jsou to střelčky ve strhující akci. Nevím jak vy ale já znám málo stříleček které mají příběh. BF mezi ně nepatří a COD také ne. Možná tam někde ten malý příběh bude. Battlefield bad company 2 měl asi jako jedniný nějaký příběh : Šlo o jadernou zbran kterou chtěla partička vojáků najít a zabránit utoku rusáků před ovládnutí světa. Prosté ale dobré.
    U B3 to jinak nebude. To samé u COD. Nepamatuji si jedniný příběh z COD. Možná ta 7 (Black Ops) něco v sobě měla. CoD hlavně má hry z 2 světové, takže je jasné že jde o to porazit Němce 1,2,3,5 jsou díly z 2 světové to každý ví. Pak tu zbívá 4,6,7. 4 a 6 jsou díly o kterých je zbytečné mluvit (samozřejmě moderní válka podle názvu) a 7 byla něco jiného než ostatní díly, ta mě překvapila asi nejvíce ale každý má jiný názor na tento díl. Tak nevím o čem je řeč. Počkejte si na celou hru B3 pak můžete hodnotit. Počítám s tím že ta hra nebude zase tak špatná. *4*
  • Já teda nevím, ale betu jsem hrál. Je pravda že měla své mouchy ale od toho byla přeci spuštěná aby to vychytali s pomocí hráču. každopádně mě to překvapilo, jak to plynulé běželo *3*
  • Pobavil jsi mě +1
  • tak za singl tak 5/10, ta kampaň má příběh jak B-éčkovej film se Steven Seagalem, a za multi 9/10, tzn. 7,5/10.......rozhodně je to posun v graficky stránce, ale přelomová hra to určitě není
  • Archengel
    Jindro, kdysi ti někdo řekl ''už se na to vyser'' ale ty jsi na games troll, který diskuzím dává takové koření....asi ti začnu dávat pluska *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit