-
Pěkné přirovnání a souhlasím.
S těmi zkratkami to tak černě pořád nevidím, jinak máš ale pravdu. -
Je to střílečka, co myslíš, že tě čeká?
-
Nejako sa mi ztraca zmysel tejto"hry" ! MUsim u toho pouzivat aj rozum alebo si vystacim len s pravackou a lavackou ? (nohy neratam tie mam na vrtanie sa v nose) Prosim o vysvetlenie len intelektualov a vysluzilych veteranov bo ostatny sa zda ze su ovplyvneny EA kampanou :D
-
Společnýho to má to, že takovejhle jeskyní člověk neshledá nic stupidního na tom, zkritizovat něco co nehrál ani minutu a jeho jediný kontakt s danou věcí je z games.cz nebo youtube...jak si řekl magnet na stupidní mozky...todle je psychotický jev, kdy neuspěšní lidí automaticky hází sr*čky na všechno co je uspěšné a kvalitní i když jejich zkušenost s danym produktem je nulová...Ronaldo je teplouš, Iphone je sra*ka, BF3 je průměrná střílečka, je to takový si pohonění ega nad svojí bezcenou existencí a uspokojení z toho, že někoho naseru...přirovnal bych to k lidem co jedou v pravym pruhu padesát a prostě ti neuhnou...maj potěšení z toho, že tě naserou...protože jedou ve fávu a ty v BMW a podobný je to s sortou lidí co leze sem a kritizuje něco co nehráli a v nejbližší době ani nezahrajou protože ta jejich stará herka to nerozchodí
-
"delkost"...ježišikriste *13*
-
Wow je citoslovce, ne zkratka. Asi jsem nepochopil tvoji snahu o vtip.
-
A jak výraz "wow" urychluje komunikaci? *1*
-
Tvůj názor, každopádně s mým příspěvkem má pramálo společného.
-
Souvislost je samozřejmě v tom, že ač má člověk v hlavě to nejkomplikovanější "zařízení" na týdle planetě tak se vyjadřuje jako by právě vylezl jeskyně...na skratce lol nevidim nic co by urychlovalo komunikaci po internetuk, to je normální debilita a lemplovství
-
Nevidím žádnou souvislost nízké inteligence a používání zkratek, které urychlují komunikaci po internetu...
-
Čemu se divíš...když sem lezou lidi jejichž komunikace vypadá stylem: lolz, imho, roflimhao atd....
-
No a v kolika hrách to tak bylo? :) To mne vždycky rozčiluje...Gepard propálil pancíř Abramse...a pak vidím hru, ve které z padesátky dám tři zásahy do hlavy, aby protivník padnul, to by mne odvezli...;))
-
Wow, řeknu to upřímně, pročítám tak diskuzi a měl jsem již pohnutky reagovat tak na 10 postů, ale tedy...
Diskuze k recenzi Battlefield 3 je opravdu ukázkový kanál internetové debility. Ta hra působí jako magnet na retardované mozky? Jinak tu spoušť tady nechápu. Když někteří z nás před nějakou dobou nesouhlasili a ozývali se ohledně nízkého hodnocení Space Marine, bylo to proto, že spousta z nás již hrála demo a většina i plnou verzi. Ale tohle?!
Promiňte mi ty výrazy, ale co je to za stupidní sračky, nesouhlasit a házet špínu na recenzi hry, kterou ANI JEDEN Z VÁS nehrál? Ten, koho napadne mi oponovat stylem: "Ale já hrál jednu (max. dvě) mapy v betě", ať si dá pěstí a mlčí, protože to je přesně ta demence, o které mluvím (a ze které se mi už vážně otevírá kudla v kapse).
Opravdu se vzpamatujte, je to tady jak na diskuzi Blesk.cz...byla tam dnes nějaká reklama na Games.cz? Protože tuhle úroveň IQ bodu mrazu tady vážně nepotřebujeme (stačí místní hyperinteligentní perličky a trolové typu jindra a jemu podobní). -
Co kde?To spis ty bys mel rict,kde ze ta fyzika je schovana.V destrukci budov to neni,to ti poradim rovnou.
-
Budu se opakovat, ale...
What a load of crap. -
doktor mal pravdu ked ti vravel, ze nemas prestat brat lieky..
-
možná to bylo tím, že internet neměla skoro každá domácnost, takže méně debilu a taky se hlavně s vytačecím internetem kvalitně trávil čas na internetu, protože dvacka za hodinu byla celkem dost (mimo špičku) :D
-
Tohle není recenze! To je sbírka výmluv, na téma proč skáču tak, jak EA píská!!!
-
tak uz se to hraje online od 16:00 pres Origin kopii hry
-
kde ? ukaz